- Reaction score
- 5.099
Μέχρι 5 Σάμπ
Νομίζω ότι δεν έχει σημαντικά θεματα πλέον
Νομίζω ότι δεν έχει σημαντικά θεματα πλέον
Bags ε ,οχι ρε ούτε κανΔυστυχώς ότι δεν είναι made in japan αυτά τα προβλήματα έχουν .
Η μάλλον να το πω καλύτερα ...
Εδώ έχουν bags τέρατα όπως marantz , Yamaha δεν θα εχουν προβλήματα κατασκευαστες σε υπόγεια ?
Αναλογικά....κρίνοντας από τις τιμές των sub (αμερική vs ευρώπη) και την έκπτωση που δίνει στο avsite .....έχω υπολογίσει ότι θα τον πάρουμε κοντά στα 3600+ ευρώ αλλά επειδή έχει να κάνει με υλικά υψηλής τεχνολογία που είναι σε έλλειψη ....κρατάω μια πισινήΠότε αναμένεται Ευρώπη αυτός; Σε τι τιμή θα παίξει; Θα τον εισάγει κάποιος Ελλάδαη αγορά από ευρωπαϊκό μαγαζί;
+ μια 500άρα για το multisub control της diracΣ'αυτα τα λεφτά είναι λουκουμακι.
Τώρα το λες που ψωνίσαμε;;;;;Monolith by Monoprice HTP-1 16-Channel Home Theater Processor with Dolby Atmos, DTS:X, Auro-3D, Roon Ready, and Dirac Live Bass Control Compatibility - Monoprice.com
The Monolith™ HTP‑1 is an "AVR" or "Pre‑Processor" designed for use in home theaters. It supports Dolby Atmos®, DTS:X®, Auro‑3D®, and Dirac Livewww.monoprice.com
υπάρχουν και οι αγγελίες φιλαράκ....Τώρα το λες που ψωνίσαμε;;;;;
παλιά είχα διαβάσει ότι υποστηρίζει μέχρι 5....νοτ σουρ όμωςBlepw ότι εχει εξοδο sub/lfe και δυο εξόδους lw/sub2 rw/sub3. Αυτές οι δυο μπορεί να χρησιμοποιηθουν είτε σαν κατι αλλο είτε σαν sub? Άρα οδηγεί μέχρι τρία σαμπ;
Από τη σελίδα της Monoprice στο τμήμα των ερωτήσεων:Blepw ότι εχει εξοδο sub/lfe και δυο εξόδους lw/sub2 rw/sub3. Αυτές οι δυο μπορεί να χρησιμοποιηθουν είτε σαν κατι αλλο είτε σαν sub? Άρα οδηγεί μέχρι τρία σαμπ;
Δλδ να μην πάρω απο τώρα αλλο ένα;;;;παλιά είχα διαβάσει ότι υποστηρίζει μέχρι 5....νοτ σουρ όμως
Τι λες ρε καμάρι μου.υπάρχουν και οι αγγελίες φιλαράκ....![]()
εισαι το μοναδικό μέλος που ξέρω που θα πρεπε αντί για τον ίδιο…..να γράφει η γυναικα του εδώ μέσαΤι λες ρε καμάρι μου.
Να βάλω αγγελία, να με πάρει χαμπάρι η καλή μου, να γίνει Τρωικός πόλεμος....
Πας καλά;;;;;