Mordaunt Short Mezzo 6, ζεύγος

Reaction score
4
Ζευγάρι Mοrdaunt Short Mezzo 6, σε άριστη κατάσταση. 8 Μηνών.

600 ευρώ.

Περιοχή: Λάρισα.

Reaction score
11
Απάντηση: Mordaunt Short Mezzo 6, ζεύγος

Χρώμα ?
Dark Walnut ή Light oak.
Υπάρχουν τα κουτιά τους για αποστολή Αθήνα ?

Reaction score
4
H ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΟΤΩΜΕΝΗ.

Βρέθηκα σε οικονομικά δύσκολη κατάσταση που δεν υφίσταται πλέον.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά (ιδιαιτέρως τον PanK) για το ενδιαφέρον.

Reaction score
2.557
Re: Απάντηση: Mordaunt Short Mezzo 6, ζεύγος

Να υπενθυμίσω για πολλοστή φορά ότι τα greeklish απαγορεύονται...
Αλλά μπορείς και να σβύνεις τα μυνήματα αν δεν αναφέρεται συγκεκριμένος λόγος που το συγκεκριμένο μύνημα είναι σε Greeklish...:138:

Reaction score
4
Must be some Loose wire Q=)

Έβγαλα τα ηχεία σε τιμή σκότωμα γιατί χρειαζόμουν επειγόντως χρήματα. Πλέον δεν συντρέχει αυτός ο λόγος. Ο μόνος λόγος που θα τα έδινα θα ήταν για να έχω ηχεία με περισσότερο Hi-Fi χαρακτήρα, παρά monitor που είναι στα δικά μου αυτιά τα Mezzo 6.

Δεν είμαι τόσο γνώστης του Hi-Fi τμήματος του ήχου όσο των Active Studio Monitors, αλλά νομίζω υπάρχουν Quadral (Taurin MK III) με 8" οδηγούς χαμηλών, που θα συζητούσα για ανταλλαγή/απόκτηση.

Τέλος θα πουλούσα τα Mezzo 6 σε τέτοια τιμή που θα μου έδινε την δυνατότητα να αγοράσω είτε second hand ή του κουτιού εξοπλισμό studio που μου λείπει. Το μόνο που μου λείπει από studio gear....είναι....ηχεία της τάξης Dynaudio BM6a αν και διαθέτω αντίστοιχα της Mackie (824mk1 624mk1), drum machine όπως JoMoX ή το V.A. της Clavia, το Nord Modular G2.

Αν σε ενδιαφέρουν τα ηχεία και είσαι σε θέση να διαπραγματευτείς την τιμή μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τα σκοτώσω γιατί είναι πεντακάθαρα, ολοκαίνουρια, χωρίς γρατσουνιές και ελάχιστα χρησιμοποιημένα και αντίστοιχη θα είναι και η τιμή σε περίπτωση πώλησης.

Φιλικά,

Νίκος.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm