MOTHERBOARD 780G ΑΠΟΡΙΑ

Reaction score
16
Παιδες ηθελα τη συμβουλη σας..
Εχω παρει τον 4200 και αναρωτιεμαι..Τι ειναι καλυτερο και με τι θα παρω καλυτερα αποτελεσματα?
Αν παρω μια μητρικη 780g συν μια 3450 η αν παρω μια μητρικη χωρις 780g συν καρτα γραφικων της ταξεως των 65 ευρω?Μιλαμε παντα για χρηση κυριως σαν htpc..
Εχει καποιος μητρικη chipset 780g?Αξιζουν οι ενσωματω μενες τους?
Προτεινετε μου και αλλους συνδυασμους

Reaction score
191
περνεις το 780g και κανεις τελεια την δουλεια για htpc.ξεχνας τα παιχνιδια,τα παλια τα παιζει ικανοποιητικα το 3200 που φοραει.βαζεις εναν επεξεργαστη 4200-4400 και παιζεις αψογα τα hd mkv.

αν αργοτερα θελησεις να βαλεις blu ray οδηγο,δεν θα εχεις κανενα προβλημα γιατι η vga της μητρικης κανει hd aceleration οποτε θα παιζει νερακι και το blu ray.

η καλυτερη λυση ειναι της gigabyte αλλα δεν εχει ερθει ακομα στην Ελλαδα.αξιζει γιατι εχει τα παντα.optical-coaxial,firewire,esata,hdmi-vga-dvi.
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758

HV

Reaction score
0
Καλα δεν ξερω αν θα παιζει τα MKV αρχεια αψογα αλλα οκ.

Reaction score
16
Γιατι να μην τα παιζει?Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι αυριο λεω να παω να παρω..

Reaction score
191
λογω επεξεργαστη.αλλα και παλι θα τον κλοκαρεις λιγο κα θα εισαι οκ.αντε να κανει κανα κολημα σε κανενα 1080p με υψηλο bitrate.δεν ειναι θεμα mobo αλλα cpu.

HV

Reaction score
0
Τα MKV παιζονται σε συνδιασμο με CPU - GPU - MEMMORY, οτιδηποτε απο τα 3 να μην ειναι αρκετα καλο μπορει να μην σου παιζει καλα. Εγω κυριως πιστευω πως η Onboard καρτα ΔΕΝ ειναι κατι το οποιο θα σε βοηθησει στα MKV....Απο εκει και περα παρτο δοκιμιασε το και αν δεν δουλευει καλα περνεις και μια καρτουλα.

Reaction score
16
Πιστευω του 780 η ενσωματωμενη δεν εχει σχεση με ενσωματωμενη..Αλλιως η amd πουλησε το σπιτι της για το τιποτα και δεν νομιζω μια εταιρια να ειναι τοσο χαζη..Δευτερον τα mkv ξερω οτι την δουλεια την κανει ολη ο επεξεργαστης..Τριτον διπυρινος στα 2.2 δεν εχω ακουσει κανεναν να εχει εστω το παραμικρο προβλημα σε κανενα mkv..
Εγω στον υπολογιστη αυτον που εχω διπυρινο στα 2(ο 4200 τηα μπει στον αλλον που θα ειναι για ταινιες στο σαλονι) και δεν εχω συναντησει το παραμικρο προβλημα ουτε καν σε κανενα 1080 mkv...

HV

Reaction score
0
Δεν εχω δοκιμασει την 780 μητρικη οποτε δεν μπορω να πω κατι 100%. Παρτην δοκιμασε την και βλεπεις :)

Reaction score
16
Τους βλακες στο πλαισιο μου ειχαν πει οτι το σαββατο θα ηταν στην αποθηκη και σημερα στο μαγαζι και πηγα εκει και δεν τη φερανε..Και εκανα τοσο δρομο..
Αφου ειναι το δημοφιλεστερο μαγαζι γιατι δεν οργανωνονται λιγο να κρατησουν την πελατεια τους?

HV

Reaction score
0
Γιατι δεν την εκανες παραγγελια στο σπιτι με αντικαταβολη ?

Reaction score
16
Γιατι βιαζομαι θελω με το που βγει να την παρω και οχι την επομενη μερα απο αυτη που θα ρθει στο μαγαζι εξ αλλου το πλαισιο περιστεριου ειναι κοντα στο σπιτι μου ο πολυς δρομος που ειπα οτι εκανα σημερα ειναι επειδη σημερα πηγα και στο πλαισιο του πειραια...

HV

Reaction score
0
βασικα με αντικαταβολη την παιρνεις την ιδια μερα που θα την επαιρνες απο το μαγαζι αφου φευγουν απο τις αποθηκες με το που στοκαριστουν. Και εγω περιστερι μενω.

Reaction score
16
αααα καλο..Δεν το ξερα νομιζα οτι τα φορτηγα φευγουν απο το κοντινοτερο καταστημα σε αυτον που κανει την παραγγελια αναλογα που μενει..Τοτε θα δω τι θα μου πει ενα παιδι που μου ειπε οτι υπαρχει και μια asus που λεει οτι ειναι καλυτερη και ειναι και διαθεσιμη τωρα και αν δεν την παρω τοτε θα κανω την παραγγελια απ το πλαισιο....

HV

Reaction score
0
Αν ηταν τα φορτηγα να φευγουν απο τα καταστηματα τοτε θα ειχε φαληρισει το πλαισιο.

Παντως κοιτα και την ASUS , βγαζει καλα μηχανακια.

Reaction score
16
Ξερεις τι μωρε? Επειδη στην αρχη ελεγα να παρω την πιο φτηνη του πλαισιου που εχει 35 ευρω και επειδη ανακαλυψα το 780 ειπα θα παρω αυτην στα 55 και η Asus παει στα 73 συν οτι ο ενισχυτης μου δεν εχει hdmi (ειναι combo οχι ξεχωριστος) οποτε δεν το χρειαζομαι το hdmi γι αυτο λεω να παρω την ecs..Και αν παρω καλυτερο ενισχυτη τη δινω και βαζω κι αλλα λιγα και παιρνω μια με hdmi...

HV

Reaction score
0
Ναι αλλα αυτη θα την εχεις και για λιγο πιο μελλοντικους σκοπους...18ευρω διαφορα ειναι....Και ειναι και ASUS.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale