MotorStorm 2 Pacific Rift

Reaction score
4
Μου εστειλαν key στο mail μου και μολις κατεβασα το demo.
Το παιχνιδι ειναι ιδιο με το πρωτο αλλα αντι για την ερημο τωρα τρεχεις σε ενα τροπικο νησι.
Απο γραφικα δεν τρελαθηκα χωρις να ειναι ασχημα (περιμενα περισσοτερα) και γενικα μου φανηκε μια απο τα ιδια. Αν δεν εχεις το πρωτο ή αμα θες split screen μεχρι 4 ατομα τοτε συστηνεται αλλιως δεν βλεπω τον λογο.
Το μονο ενδιαφερον και καινουργιο στο 2 ειναι οτι εχουν προστεθει και Monster Trucks που εκει πιστευω οτι εχει και την πιο πλακα.
Σμπαραλιαζεις οτι παει να σε περασει και κατα περιεργο τροπο ειναι και πολυ γρηγορα σε σχεση με τα αλλα οχηματα.

Για ψαξτε και εσεις λιγο το μαιλ σας.

Attachments

Reaction score
1
Αυτο τωρα το ειδα. Σου εστειλαν mail στον αμερικανικο λογαριασμο που εχεις? Ειχες κατεβασει το Qore? Το παιχνιδι αν ειναι οπως το πρωτο θα τα σπαει πολυ απλα!

Reaction score
4
Αυτο τωρα το ειδα. Σου εστειλαν mail στον αμερικανικο λογαριασμο που εχεις? Ειχες κατεβασει το Qore? Το παιχνιδι αν ειναι οπως το πρωτο θα τα σπαει πολυ απλα!
Δεν εχω το Qore και μου εστειλαν μαιλ στο αγγλικο λογαριασμο.
Το παιχνιδι ειναι οπως το πρωτο αλλα εδωσαν πολυ σημασια στο τετραπλο split και στην διατηρηση των frames στα 30 κολλημενα με αποτελεσμα ολη η βελτιωση που θα ειχε να περασει εκει και σε γενικες γραμμες απο γραφικα να βελτιωθει μονο λιγο.

Η προσθηκη των monster trucks εχει δωσει αλλον αερα στον τιτλο οπως και το να μπορεις να παιζεις ταυτοχρονα με εναν φιλο με split.
Τα αλματα εχουν μεγαλωσει αρκετα , τουλαχιστον στην πιστα του ντεμο , οπως και οι πιστες.
Κατα τα αλλα τα ιδια.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos