Movies News


Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Perfect Stranger - Evan Amighty

O Τέλειος Ξένος - Perfect Stranger
... θα είναι από ότι φαίνετε ο Bruce Willis.
Η Halle Berr ερευνά τον φόνο του φίλου της και  ύποπτος φέρετε να είναι ο  Bruce.
Θα το δούμε μέσα στο 2006 σε σκηνοθεσία James Foley

[align=center]________________[/align]

Ο Steve Carrell  (The 40 Years Old Virgin ) θα είναι ο συνεχιστής καθως δειχνουν τα πράγματα στο  sequel του Bruce Almighty , Evan Amighty,.
Το studio μεν ήθελε ξανα τον Carrey αλλα αυτος δεν το  πολύ ειδε με καλό ματι.
 

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Marvel


Η Marvel Entertainment αποφάσισε να αποφύγει τους μεσάζοντες και να αναλάβει μόνη της την παραγωγή των φιλμ με ήρωες τους χαρακτήρες της Marvel. Γι αυτό το σκοπό «έβαλε στην άκρη» 525 εκατομμύρια δολάρια ώστε να ρίξει τις βάσεις για την παραγωγή τουλάχιστον 10 ταινιών, με ήρωες όπως Captain America, Nick Fury, Black Panther και Dr Strange.


Πηγη cine gr
 

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Superman Returns

Tον Ιούνιο του 2006 θα είναι έτοιμο το Superman Returns.
Στον ομώνυμο καταραμένο ρόλο θα είναι ο Brandon Routh .



Επίσης οι Kevin Spacey, Kate Bosworth, James Marsden, Frank Langella, Sam Huntington, Eva Marie Saint, Kal Penn, Parker Posey
Σκηνοθεσια Bryan Singer (X-Men , The Usual Suspects).
 

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Young Hannibal

Το φθινόπωρο του 2006 θα είναι έτοιμη η τρίτη συνεχεία με ήρωα τον Hannibal Λέκτερ.

Το βιβλίο στο οποιο θα βασίζετε η νεα αυτή ταινία θα κυκλοφορήσει τον Νοεβριο με τίτλο Behind the Mask.
Αυτην την φορα τον Λεκτερ δεν θα τον υποδύεται ενας ηθοποιός αλλά τέσσερις καθώς η ταινία θα αναφέρετε στα παιδικα χρονια του Hanibal (ένας για την ηλικία των 12, ένας για τα 16, άλλος για τα 20 , και ένας ακόμα για τα 25).
Ο τιτλος αυτης Young Hannibal.
 

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Η Εlizabeth επιστρέφει


Τhe Golden Age θα είναι ο τίτλος στην συνέχειας της πετυχημένης ταινίας του 1998
που χάρισε την υποψηφιότητα για Όσκαρ στην Cate Blanchett.
H Αυστραλή ηθοποιός θα έχει πάλι στο πλευρό της τον Geoffrey Rush, τον σκηνοθέτη Shekhar Kapur και πολλούς άλλους συντελεστές απο το πρώτο φιλμ.
Τo δεύτερο μέρος θα ξεκινά χρονικά απο εκεί που τελείωσε το πρώτο και θα επικεντρώνεται στις σχέσεις της Elizabeth με τον Sir Walter Raleigh, τον οποίο υποδύεται ο Clive Owen.
 

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Jesse James


Η Plan B, εταιρία παραγωγής του Brad Pitt, σε συνεργασία με την Warner Bros έκλεισε συμφωνία με τον παραγωγό Scott Free και τον σκηνοθέτη Andrew Dominik προκειμένου να μεταφέρουν το μύθο του Jesse James στον κινηματογράφο, με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt.
Βασισμένο στη νουβέλα του Robert Hansen «The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford», το φιλμ θα διηγείται την ιστορία του παράνομου και επικηρυγμένου ληστή, ο οποίος ενώ έκλεβε τράπεζες και τρένα, με αρκετά από τα κλοπιμαία βοηθούσε οικογένειες που δεν είχαν καθόλου χρήματα.
Η ταινία θα είναι ιδωμένη από την πλευρά του Robert Ford, μέλους της συμμορίας του αρχιληστή, ο οποίος δολοφόνησε πισώπλατα τον Jesse James προκειμένου να γίνει αυτός αρχηγός της συμμορίας.

Βγαίνει το 2006
 

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6

Η Marvel ανακοίνωσε πως εχει σκοπο στο προσεχές μέλλον να μεταφέρει στην μεγαλη οθόνη ολους τους  Superheroes  της.
Η marvel  που μετα  την ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης της θα λεγετε  Marvel Entertainment θα συνεργαστεί με την  Paramount Pictures για την διανομή των ταινιων.
Ποια θα ειναι η πρωτη δεν είναι ακομα ξεκαθαρισμένο .Παρολαυτα ο διευθυντής της  Marvel Entertainment , Avi Arad δειχνει προτιμήσει και ένα μικρό προβάδισμα  στον Captain America.
 


Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Τα πηρε στο κρανίο

H Gwyneth Paltrow , έξω φρενών.

Με ποιους;
Με τους paparazzi.
Αν είναι δυνατόν.
Και όμως ,εχει τόσο εκνευριστεί από τις συνεχείς ενοχλήσεις , που σε συνέντευξη της σε περιοδικό  δήλωσε.
Ετσι και τύχει να είμαι με την κόρη μου στο αυτοκίνητο και κάνουν το λάθος να με εκνευρίσουν, θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να τους τιμωρήσω. Μάλιστα, θα πρέπει να ξέρουν ότι κρατάω ολόκληρο αρχείο! 'Eχω φωτογραφίες των αυτοκινήτων τους, σημειώνω τον αριθμό των πινακίδων τους, τα πάντα! Συνεπώς, την επόμενη φορά που κάποιος θα γίνει αρκετά ενοχλητικός, θα πάω κατευθείαν στην αστυνομία. Τα δικαιώματα μου τα ξέρω και πιστέψτε με, θα βάλω να τους συλλάβουν. Ειλικρινά, είμαι αποφασισμένη και δε με σταματάει τίποτα!"
Εγώ πάλι απορώ. Έχει τοσο ενδιαφέρον μια φωτογραφία της  Paltrow;
Εε ποτέ...
Να ήταν της Monica ...
 

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Saw 2


Τόσο γρήγορα δεν το περίμενα με τιποτα.
Και όμως το Saw No 2 είναι ήδη ετοιμο να κάνει πρεμιερα τον Οκτώβρη.
Αυτήν την φόρα δεν έχουμε να κανουμε μονο με δυο φυλακισμένους αλλα με οκτω αγνώστους μεταξυ τους που θα πρεπει και αυτοι να παίξουν  διεστραμμένα παιχνίδια αν θελουν να μείνουν ζωντανοί.
Περισσότερα σε λίγες μερες καθώς ο Οκτώβρης δεν είναι μακριά
 

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Clooney Coen


O George Clooney επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν πρωταγωνιστή στην νέα ταινία των αδελφών Coen με τίτλο Ηail Caesar.
H ταινία διαδραματίζεται το 1920 και εξιστορεί τις περιπέτειες μιας εκκεντρικής θεατρικής ομάδας που προσπαθεί να ανεβάσει το έργο του Shakespeare, Julius Caesar.
Λέτε μετά το ο Brother, Where Art Thou και Ιntolerable Cruelty ( που προσωπικά τις βρήκα πολύ χαριτωμένες) αυτή τελικα να είναι η τρίτη συνεργασία Clooney Coen ;
 

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Scorsese και DiCaprio Ξανα.


H Paramount ετοιμάζετε να μεταφέρει στην μεγαλη οθονη την βιογραφία του Theodore Roosevelt .
Φήμες αναφέρουν πως για αυτό το project την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Martin Scorsese και πρωταγωνιστής για μια ακόμα φορα σε ταινία , του ο Leonardo DiCaprio .
Στην υπόθεση της ταινίας θα παρακολουθούμε την πορεία του Theodore Roosevelt, ενός νεαρού πολιτικού, απόφοιτου του Harvard ο οποίος σταδιακά έγινε κυβερνήτης της πολιτείας της Νέας Υόρκης και, όταν ο William McKinley δολοφονήθηκε, άρχοντας του Λευκού Οίκου ως 26ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
 



Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
I am legend


Οκτώ χρόνια είχε αφήσει ξεχασμένο το project για την ταινία «I Am Legend», η Warner Bros (από το 1997).
Ο λόγος βασικά που είχε εγκαταλειφθεί η ιδέα ήταν το κόστος που ξεπερνούσε τα 125 εκατομμύρια $ ποσό αστρονομικό για την εποχή...
Η ταινία αναφέρετε στην ιστορία του μοναδικού επιζώντα στον πλανήτη μετά από έναν βιολογικό πόλεμο, ο οποίος προσπαθεί να σώσει τη ζωή του και το ανθρώπινο είδος από την εξαφάνιση, καθώς τον κυνηγάνε... μεταλλαγμένοι!
Την αρχική ταινία είχε σκοπό να σκηνοθετήσει ο Ridley Scott, με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwartzenegger... Μετέπειτα, την σκυτάλη πήρε ο Michael Bay και ο Will Smith, με τον Arnie να παίρνει τη θέση του παραγωγού...
Αυτή τη φορά, σκηνοθέτης φαίνεται να είναι ο Francis Lawrence με παραγωγούς τους David Heyman, Akiva Goldsman, Neal Moritz και Erwin Stoff και σεναριογράφο τον Mark Protosevich...
Ξέχασα να αναφέρω πως η ταινία βασίζετε στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Richard Matheson , υπεύθυνο και για πολλές άλλες ταινίες Φαντασίας και Επιστ. Φαντασίας. (The Twilight Zone , Star Trek , What Dreams May Come).
 

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Τα στρουμφάκια σε Cgi ;


Και μάλιστα σε τριλογία.
Υπολογίζετε ότι μέχρι το 2008 θα έχει ετοιμαστεί η πρώτη ταινία.
Το μόνο πρόβλημα που έχουν προς το παρόν είναι πως όλοι οι ηθοποιοί που δάνειζαν τις φωνές τους έχουν πεθάνει.
Μόνο η φωνή της στρουμφίτας είναι ζωντανη και αυτή γιαγιά.
 

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
300


Ο Gerard Butler (The Phantom of the Opera - Timeline - Reign of Fire) τελικα θα ειναι ο πρωταγωνιστης στην ταινια που αφορα τους 300 του Λεωνιδα.
Τα γυρισματα ξεκινουν τον Οκτώβριο στο Μόντρεαλ και την σκηνοθεσία την έχει αναλάβει ο Zack Snyder (Dawn of the Dead).
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49
Συγχαρητήρια Cinemusic!!!!
Συνέχισε αυτή την όμορφη παρουσίαση!!! :lol:
Προσωπικά μου αρέσει εξαιρετικά!
 

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Σε ευχαριστώ φιλε μου.
Οσο βλέπω οτι υπάρχει ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θεμα ( πολλα Views) άλλο τόσο και γω θα συνεχίζω με ακομα μεγαλύτερο ζήλο.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.621
Μηνύματα
2.868.385
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top