Mp3 και κόντρες

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Απάντηση: Mp3 και κόντρες

τελικα κ. αναπληρωτα με εχετε μπερδεψει!
ο κ. μιχαλης μου λεγει οτι εδω ειναι φορουμ δια audiofiles και ουχι δια aidiofiles, ενω εσεις αναφερεστε με ορους aidiofiles :smoking::happy_5:

διαγω μπουρδουκλωμενος τα μαλα! :happy_5:wall_1:happy_5:

καλημερα νικο.
μην παρεξηγιεσαι, κανουμε και πλακα.:cool_4:
συνεχιστε την κοντρα αυτη , αλλωστε κατι καλο θα προκυψει απο ολα αυτα.
δεν ειμαι εναντιον σε τετοιες αναζητησεις, απλα εμενα δεν με αφορουν.
γιαυτο ζητησα να με βγαλεις εκτος καθως αντι του αυτονητου το να ψαξετε, οι περισσοτεροι απο εσας την εχετε δει σε εγωιστικη κοντρα.

και καθως εμενα δεν με συγκινουν τετοιες συμπεριφορες θεωρω καλυτερο να απεχω.
κατα τα αλλα, οπως στα ειπα και στο προηγουμενο ποστ :crazy_3::happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κοκκινίζω όσους δεν μου έχουν στείλει διεύθυνση:

1. Αντώνης Κ.
2. Xfader
3. Μιχάλης Σπέρτος
4. Δημήτριος Ντοκατζής
5. Unforgiven
6. Σπύρος Μπλάτσιος
7. Pseiras
8. Σταύρος Μπαρτζόκας
9. Subcode
10. Juf
11. Spresv
12. Ak1s
13. Hleios
14. Chris141266
15. Leo69
16. Μάκης Ευμορφόπουλος
17. Gbour
18. kastrato
19. Nicholas
20. Χρυσόστομος Μ.
21. sp502
22. Μάριος Λαζάρου
23. Κώστας Δ.
24. LUXMAN
25. GTX
26. Andrew
27. Κωστής Μάνης
28. Timbre
29. ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
30. g.kar
31. Κώστας Φ.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Mp3 και κόντρες

Για την ντουντούκα και την εμπειρία λέω βρε. :cool_4:

:happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:

αν παθω εμφραγμα απο τα γελια θα σου κανω μηνυση για αποζημιωση "happy_1""happy_1":crazy_1:

καλη σας μερα, επιστρεφω ξανα στη hiend:cool_3:

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Mp3 και κόντρες

τελικα κ. αναπληρωτα με εχετε μπερδεψει!
ο κ. μιχαλης μου λεγει οτι εδω ειναι φορουμ δια audiofiles
Και το MP3 Audio File είναι με κατάληξη .mp3

Reaction score
0

αστο βρε διαβολικε μιχαλη...
το χιουμορ δεν ειναι αυτονοητο για καποιους :)
ουτε φυσικα και τα κρυμενα... λολ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κοκκινίζω όσους δεν μου έχουν στείλει διεύθυνση:

1. Αντώνης Κ.
2. Xfader
3. Μιχάλης Σπέρτος
4. Δημήτριος Ντοκατζής
5. Unforgiven
6. Σπύρος Μπλάτσιος
7. Pseiras
8. Σταύρος Μπαρτζόκας
9. Subcode
10. Juf
11. Spresv
12. Ak1s
13. Hleios
14. Chris141266
15. Leo69
16. Μάκης Ευμορφόπουλος
17. Gbour
18. kastrato
19. Nicholas
20. Χρυσόστομος Μ.
21. sp502
22. Μάριος Λαζάρου
23. Κώστας Δ.
24. LUXMAN
25. GTX
26. Andrew
27. Κωστής Μάνης
28. Timbre
29. ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
30. g.kar
31. Κώστας Φ.

Reaction score
7

αστο βρε διαβολικε μιχαλη...
το χιουμορ δεν ειναι αυτονοητο για καποιους :)
ουτε φυσικα και τα κρυμενα... λολ
Περιμένω μαθήματα χιούμορ από σένα λοιπόν...και μιας και είμαι χαζός εξηγησέ μου αυτό που δεν έπιασα.
Δεν είμαστε όλοι έξυπνοι.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mp3 και κόντρες

Περιμένω μαθήματα χιούμορ από σένα λοιπόν...και μιας και είμαι χαζός εξηγησέ μου αυτό που δεν έπιασα.
Δεν είμαστε όλοι έξυπνοι.
χαζος δεν εισαι, απλα εισαι απροσεκτος και μαλλον δεν ειχες διαβασει το θρεντ "επιλογη ηχειων για λαμπατο" στη hiend
εκει ο κ.σπερτος μου ειπε κατι (απαντωντας σε πειραγματα μου) περι audiophlies.
εγω το παραφρασα για να πειραξω τον νικο τσαρουχα υπονοοντας οτι τα περι mp3 ειναι αρχεια του αιδιου :cool_3: σε ακουστικη ποιοτητα!:happy_9:

αλλα εσυ εχοντας συνηθισει απο διαξιφισμους νομισες οτι επρεπε να μου την μπεις χωρις μαλιστα να εχεις αντιληφθει το τι λεμε.

και τωρα εχεις τσαντιστει αλλα οπως θα ελεγε ο διαβολικος... χαλαρωσε :smoking::cool_3:

υγ. αν καθυστερω να απαντω ειναι γιατι αποσπασματικα το ιντερνετ βγαινει οφ και κανω και δουλειες.

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mp3 και κόντρες

αλλα εσυ εχοντας συνηθισει απο διαξιφισμους νομισες οτι επρεπε να μου την μπεις χωρις μαλιστα να εχεις αντιληφθει το τι λεμε.και τωρα εχεις τσαντιστει αλλα οπως θα ελεγε ο διαβολικος... χαλαρωσε :smoking::cool_3:
Ε είπα και γώ να σου την πώ με κάποιο τρόπο μιας και δεν έχω εμπειρία από set και full range...:mad_3: :mad_2: όντως τώρα έχω σκάσει....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Mp3 και κόντρες

Καλά πάω να ακούσω SET με Full Range και επανέρχομαι...:cool_3:
προσεξε το ΧΩΡΟ και την ΠΗΓΗ!:cool_3:

αλλιως θα ακουσεις ασχημα!:happy_9:

Reaction score
0

:happy_5:
οπως κι αν το πεις το σχημα αυτο κανει κατι τετοιο...

ficak.jpg

:smoking::happy_5::happy_8:

Reaction score
7

:happy_5:
οπως κι αν το πεις το σχημα αυτο κανει κατι τετοιο...

View attachment 5788

:smoking::happy_5::happy_8:
Εντάξει ρε συ, πλάκα έκανα. Αλλά μερικές φορές με κάνεις να ψάχνομαι με τα greeklish. Ακόμα ψάχνω να βρω τι είναι αυτός ο .. "πραιμερ".. !!

Reaction score
7
Εννοείς σετ με φ-ρ ? :happy_9::happy_9:
Τελικά ΣΕΤ βρήκα, φ-ρ δεν έτυχε να έχει κανένας γνωστός... Συγκεκριμένα όμως φ-ρ καραμούζες μπορώ να βρώ...αλλά φοβάμαι δεν θα παίζουν καλά μιας και ότι φορτηγάκι με καρπούζια περνάει έξω από το σπίτι μου με απογοητεύει ηχητικά. Λές όμως ο αθίγγανος να μην τις έχει συνδιάσει με ΣΕΤ, η γενικά είναι μάπα το καρπούζι;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mp3 και κόντρες

Εντάξει ρε συ, πλάκα έκανα. Αλλά μερικές φορές με κάνεις να ψάχνομαι με τα greeklish. Ακόμα ψάχνω να βρω τι είναι αυτός ο .. "πραιμερ".. !!
ειναι που γραφω γρηγορα και βαριεμαι να το γυρνω στα αγγλικα και μετα παλι ελληνικα, ασε που δεν θυμαμαι τις περισσοτερες φορες την ακριβη ορθογραφια.

ο πραϊμερ που αναφερω ειναι απο σκανδιναβια και τα φερνει ο ορφεας.
μερικοι τα λενε "πριμερ" ή "πριμαρε" :)
το cd του δεν μου αρεσε.
ο ολοκληρωμενος του καπου εκει στα 2κ εχει διαφανεια αλλα ο ηχος του ακουστηκε σκληρος. ενας απο τους πιο "αντιλαμπατους" ενισχυτες που εχω ακουσει (περαν των πολυκαναλων). σε ταινιες ομως ειναι πολυ καλος, αλλα στα αυτια μου για μουσικη δεν...
το cd+ενισχυτη αυτο τον ακουσα και στην αντιπροσωπια και στο σπιτι μου παλιοτερα.

και φυσικα καμια σχεση με κρελλ οπως σου αναφερα τοτε :cool_3:

Reaction score
7
Τελικά ΣΕΤ βρήκα, φ-ρ δεν έτυχε να έχει κανένας γνωστός... Συγκεκριμένα όμως φ-ρ καραμούζες μπορώ να βρώ...αλλά φοβάμαι δεν θα παίζουν καλά μιας και ότι φορτηγάκι με καρπούζια περνάει έξω από το σπίτι μου με απογοητεύει ηχητικά. Λές όμως ο αθίγγανος να μην τις έχει συνδιάσει με ΣΕΤ, η γενικά είναι μάπα το καρπούζι;
:happy_5::happy_5: Καλό !

Μιας και το αναφέρεις πάντως (δεν ξέρω αν έχεις τύχει προσωπικής εμπειρίας με φ-ρ) εγώ μια φορά που μου έτυχε έπαθα τέτοιο σόκ που είχα σηκωθεί όρθιος και γύρισα την πλάτη μου στα ηχεία για να δω αν συνεχίζω να ακούω ακριβώς το ίδιο. Και άκουγα το ίδιο ! Ορθιος, καθιστός, με την πλάτη γυρισμένη, περπατώντας άκουγα το ίδιο !! Πιθανόν να σκεφτείς ότι μπορεί να είμαι και κουφός αλλά δεν είμαι σε διαβεβαιώ. Το πιό αληθοφανές άκουσμα που είχα ποτέ. Νόμιζα ότι η τραγουδίστρια ήταν εκεί, μπροστά μου.. Ελεγα θα κάνω έτσι και θα την ακουμπήσω τώρα..

Δεν είναι τρελλός ο nicholas που έχει τέτοια έπαρση με το θέμα. Είναι απλά μοναδική εμπειρία. Φυσικά με τους περιορισμούς που ήδη έχει πολλάκις αναφέρει οπότε μην το ξαναζαλίσουμε το θέμα..

Και επειδή θα φάμε κράξιμο εδώ στην audio που μιλάμε για φ-ρ και μάλιστα off-topic θα ήθελα πολύ να άκουγα το περιβόητο CD/mp3 με σετ & φ-ρ αν είχα ένα τέτοιο σύστημα στην κατοχή μου. Αυτό τουλάχιστον θα είχε πλάκα ! (οχι μη μου πεις να τρέχω στον αντιπρόσωπο να το ακούσω, βαριέμαι, δεν τον ξέρω, δεν έχει πλάκα..)

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo