mp3?

Μηνύματα
644
Reaction score
7
Λοιπόν διαβάζοντας το καινούριο HITECH, έλεγε ότι η φιλαρμονική του Λονδίνου τις τελευταίες της συναυλίες δεν τις εκδίδει πλέον σε cd ή άλλο αποθηκευτικό μέσο αλλά τις πουλάει μέσω διαδικτύου σε mp3/320kbps. Κατέβασα λοιπόν το Also spruch zaratoustra, το οποίο το έχω σε βινύλιο, cd kai sacd (την ίδια εγγραφή του Reiner). O αρθρογραφος γράφει ότι η ποιότητα είναι επιπέδου cd, και άλλους διθυράμβους για αίσθηση, δυναμική περιοχή, τύμπανα που δονούν τον χώρο κλπ. Εγώ ακούγοντας το έχω κάποιες αμφιβολίες, το κατέβασε κανείς άλλος για να ανταλλάξουμε απόψεις;
 

Μηνύματα
2.679
Reaction score
5
Σιγά μην είναι μια απωλεστική συμπίεση επιπέδου cd! Προσωπικά μπορώ να ακούσω MP3 μόνο από το κινητό τηλέφωνο!
Ακόμα και στον μεγαλύτερο αριθμό kbps εμένα μου φέρνει αναγούλες στο στομάχι! :wink:
 

Μηνύματα
15.030
Reaction score
20.784
αφου το εγραψε το hitech βρε αντωνης λες να μας λενε ψεμματα?
 

Μηνύματα
2.679
Reaction score
5
Ξέρω και εγώ τι να πω, πάντως αρκετοί ορκίζονται ότι από τα 128kbps και πάνω είναι ποιότητα του Cd και άλλοι ότι είναι και καλύτερο. Τι να πω. :roll:
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
Ας μην είμαστε υπερβολικοί.
Αφού σημειώσω ότι πριν από μερικά χρόνια αν γινόταν τέτοια συζήτηση θα μας πέρνανε με τις ντομάτες, να πω ότι δεν έχουμε παρά να το τεστάρουμε.
Εννοώ ότι δεν είναι τίποτα να μαζευτούμε 5-6 και να παίξουμε καλά mp3 και αντίστοιχες ηχογραφήσεις από cd για να δούμε τι γίνεται. Τα mp3 θα τα φιάξουμε από τα αντίστοιχα cd με καλές δειγματοληψίες.
Τι λέτε?
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.616
Μηνύματα
2.868.170
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top