- Reaction score
- 14
Κύριοι, είμαι σε ενα ερώτημα που με βασανίζει μέρες τώρα.
Εχω HD κάμερα, και οτι βιντεοσκοπώ, το κάνω capture σε m2t στον υπολογιστή.
Μετά με οποιο πρόγραμμα μοντάζ (πιθανά Vegas) το μοντάρω και παράγω ενα ακόμα m2t αρχείο.
Το ερώτημα.
Πώς, με ποιά προγράμματα προτιμότερα θα μπορώ να κάνω την δουλειά μου (freeware, shareware, trial, full versions)
Ποιά προτείνετε για να φτιαξω Mkv σε 1080p ή 720p
Ποιό είναι πρτοτιμότερο να φτιάχνουμε h264 να κάνουμε wmv?
Το ερώτημα εχει σχέση με... καλύτερη ποιότητα απο το m2t ή και ίδια, και φυσικά μικρότερο μέγεθος αρχείου?
Βασικά ρωτάω ποιό encoding method, προτείνουν οι experts για να φτιάξουμε Mpeg4 αρχεία???
Ευχαριστώ και θα ήταν καλό αν δωθούν ολοκληρωμένες λύσεις το θέμα να γίνει sticky καθώς πολλούς θα ενδειαφέρει...
:606::606::606::606:
Εχω HD κάμερα, και οτι βιντεοσκοπώ, το κάνω capture σε m2t στον υπολογιστή.
Μετά με οποιο πρόγραμμα μοντάζ (πιθανά Vegas) το μοντάρω και παράγω ενα ακόμα m2t αρχείο.
Το ερώτημα.
Πώς, με ποιά προγράμματα προτιμότερα θα μπορώ να κάνω την δουλειά μου (freeware, shareware, trial, full versions)
Ποιά προτείνετε για να φτιαξω Mkv σε 1080p ή 720p
Ποιό είναι πρτοτιμότερο να φτιάχνουμε h264 να κάνουμε wmv?
Το ερώτημα εχει σχέση με... καλύτερη ποιότητα απο το m2t ή και ίδια, και φυσικά μικρότερο μέγεθος αρχείου?
Βασικά ρωτάω ποιό encoding method, προτείνουν οι experts για να φτιάξουμε Mpeg4 αρχεία???
Ευχαριστώ και θα ήταν καλό αν δωθούν ολοκληρωμένες λύσεις το θέμα να γίνει sticky καθώς πολλούς θα ενδειαφέρει...
:606::606::606::606: