Mr and Ms Smith (2005)

Reaction score
0
Ο κος John Smith και η κα Jane Smith (συμβολικά τα κοινότυπα ονόματα) είναι παντρεμένοι και βαριούνται τη ζωή τους. Ο λόγος είναι ότι τους κούρασαν τα ψέματα που λέει ο ένας στον άλλο μιας και κρύβουν ότι είναι πράκτορες-εκτελεστές σε ανταγωνίστριες 'εταιρίες'. Όταν αποκτήσουν τον ίδιο στόχο και αποτύχουν στην αποστολή τους θα πρέπει να 'καθαρίσει' ο ένας τον άλλο. Tο κυνήγι της γάτας με το ποντίκι θα είναι το μπαχαρικό που θα αναζωπυρώσει τη σχέση τους.
Την ιδέα την είδαμε σε μια καλή ταινία με λεπτό χιούμορ, την 'Τιμή των Πρίτζι'. Εδώ βλέπουμε την παρωδία της, σε μια προσπάθεια action comedy, γεμάτη κλισέ, η οποία φιλοδοξεί να είναι μαζί αρκετά πράγματα: χαβαλετζίδικη καλοκαιρινή κωμωδία, περιπέτεια καταδίωξης με πολύ πιστολίδι, μεταφορά για το σύγχρονο γάμο με ψυχαναλυτικό χιούμορ, και παλαιομοδίτικη ρομαντική κωμωδία με τον απαραίτητο hitech εξοπλισμό. Ο σκηνοθέτης έχει στο παρελθόν του το αξιόλογο Go και το υπέροχο Bourne Identity και οι σταρ είναι Α κλάσης. Και όμως αυτό που βλέπουμε στην οθόνη έχει λιγότερο ενδιαφέρον από το υποτιθέμενο φλερτ των δυο σούπερ σταρ. Ειδικά στο τελευταίο μισάωρο, όπου το ερωτευμένο -και πάλι- ζευγάρι συμμαχεί για να αντιμετωπίσει τους πρώην εργοδότες είναι αφόρητα βαρετό. Ένα ασταμάτητο γάζωμα με κάθε είδους αυτόματο, αμέτρητα πτώματα και το ζευγάρι βγαίνει ατσαλάκωτο. Όπως ακριβώς συνέβη και στον Batman η ταινία ξεκινά πολλά υποσχόμενη και συνεχώς φθίνει, στα μισό της η φαντασία του όλου εγχειρήματος έχει στερέψει και όλοι διεκπεραιώνουν βαριεστημένα μέχρι τα credits. Στα πλην και η μεγάλη διάρκεια. Τελικά είναι ένα φιάσκο που βαθμολογείται αρκετά κάτω από τη βάση. Αν δεν έχετε αφίσες των σταρ στο δωμάτιό σας μην πάτε, περιμένετε το DVD.
ΥΓ: Οι ερωτικές σκηνές είναι ανύπαρκτες, ούτε τα Στρουμφάκια να βλέπαμε. Όποιος τις έκοψε θα πάει στην κινηματογραφική κόλαση.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Re: Mr and Ms Smith

Nick, διαβασα το μηνυμα σου.
Στην συνεχεια η συζυγος μου ειπε πως ειδε την ταινια χθες.
"Πως την βρηκες?" την ρωτησα.
"Πολυ καλη" μου απαντησε.
Της ειπα οσα εγραψες στο μηνυμα σου.
"Εχει δικαιο" μου ειπε."Ηταν πολυ καλη για γυναικες..." :shock:

Φιλε μου , συνεχισε να γραφεις ετσι.
Πανω απο ολα το χρωστας στον εαυτο σου και αλλωστε... δεν μπορεις να το στερησεις και απο εμας... :wink:

Reaction score
49
Re: Mr and Ms Smith

Nick είχε και κάτι καλό η ταινία.........
Ο Brad τα "βρήκε" με την Angelina........
Και όποιος είχε οπτική άποψη μάλλον δεν ήταν στρουμφάκι!!! :roll: :wink:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab