Mr Robot 2015

Reaction score
1.190
Αμερικάνικη σειρά στην κατηγορία thriller, αρκετά καλές κριτικές, ανανεώθηκε και για δεύτερη σεζόν.

Mr. Robot is an American drama–thriller television series created by Sam Esmail.[6] The May 27, 2015, premiere of the pilot on multiple online and VOD services[7] was so well received that the series was renewed for a second season, even before the first airing on USA Network on June 24, 2015.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Πολύ καλό, με σχετικά πραγματικά στοιχεία hacking....
Βέβαια τα ναρκωτικά και η ομοφυλοφιλία δεν λείπουν και από αυτή τη σειρά .....:headbang:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ολιγον ξενερωμα το τελευταιο επεισοδιο, με...Ελληνικη παρουσια (εμμεσα). Αλλα μαλλον ξαναγυρισμενο, μιας και η πρωτη ληψη ακυρωθηκε λογω συναφειας με την δολοφονια δημοσιογραφου κ καμεραμαν εν ΗΠΑ. Ως συνηθως ευαισθητοι οι αμερικανοι...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Αλλοι λενε για το "Narcos" (ψαχνω "γραμματα").
Αντοιστοιχο θεμα με το mr robot εχει η γερμανοφωνη ταινια Who am I

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.409
Έχω φτάσει μετά βίας στο τρίτο επεισόδιο. Από τις λίγες σειρές που μου προκαλούν υπνηλία...:)

Θα στρώσει, ή να την βάζω πριν τον ύπνο, να αντικαθιστά τα προβατάκια; :D

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.340
Έχω φτάσει μετά βίας στο τρίτο επεισόδιο. Από τις λίγες σειρές που μου προκαλούν υπνηλία...:)

Θα στρώσει, ή να την βάζω πριν τον ύπνο, να αντικαθιστά τα προβατάκια; :D
Ακριβώς! Αυτός ο Rami Malek είναι εκνευριστικός ως παρουσία (από την εποχή του 24), κάνει και τρεις μέρες να πει ένα Ναι ή Όχι και ο ύπνος έρχεται. Το πρώτο επεισόδιο κατάφερα να το δω μετά από 5-6 αποτυχημένες προσπάθειες λόγω νύστας. Τελικά μετά από γενναίες προσπάθειες βρίσκομαι στο ...μέσο του 5ου. Η σειρά είναι καλή, απλά δεν είναι του γούστου μου η προσέγγιση της πλοκής.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.825
Members
38.502
Νεότερο μέλος
Saitama