multimedia 2din (gps,tv,radio,dvd σε avensis 2003-2007

Reaction score
0
μετα απο αρκετο ψαξιμο βρηκα λυση για τοποθετηση ενος Multimedia unit 2din στο avensis μου.

καταρχην πηρα το Panel της toyota με κωδικο 55405-05160 (κοστος
περιπου 45€) το οποιο αντικαθιστα πληρως την "μαμισια" μοναδα ηχου

στην συνεχεια μετα απο αρκετη ερευνα αγορασα ενα κινεζικο multimedia unit 2din (με 6.5" touch οθονη) με GPS, TV, Radio, Bluetooth,ipod input, USB port, DVD player, κεραια GPS, κεραια TV με ενισχυτη, 2Gb καρτα μνημης για το προγραμμα πλοηγησης με χαρτες ολης της Ευρωπης (destinator 7),τηλεχειριστηριο, το οποιο ηρθε με φισες οι οποιες κουμπωνουν στις υπαρχουσες εργοστασιακες και επισης υποστηριζει και τα χειριστηρια ηχου στο τιμονι.
επισης υποστηριζει και πλοηγηση ενω ακουτε μουσικη...
(κοστος με μεταφορικα περιπου 400€)

μετα απο 2 ωρες περιπου το εν λογω μηχανημα τοποθετηθηκε και δουλευει τελεια...

απο οτι εχω δει μπορει να μπει με το καταλληλο πανελ της μαμας toyota και σε corolla,yaris,auris...

αν ενδιαφερετε καποιος μπορει να επικοινωνησει μαζι μου...
υπαρχει αλλη μια μοναδα διαθεσιμη..
Βαγγελης
6932100963

Reaction score
49
Απάντηση: multimedia 2din (gps,tv,radio,dvd σε avensis 2003-2007

Καλημέρα Βαγγέλη!
Πούλησες το Astra ή έχεις και το Avensis? :121:

Βάλε καμιά φωτό να δούμε τι έφτιαξες!

Και δείξε μας και φωτογραφίες από τα μενού της πηγής (γιατί εκεί πάσχουν συνήθως, πέρα από τις επιδόσεις τους ηχητικά) και τις γενικές σου εντυπώσεις.
Σκέτη πηγή ή υπάρχει και ενισχυτής?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: multimedia 2din (gps,tv,radio,dvd σε avensis 2003-2007

το astra ειναι εταιρικο....(τοποθετηθηκε και το Atlas Navi "μονιμα" εκει πλεον...)

απο ποιοτητα ηχου δεν ειναι φυσικα ισαξιο των ακριβων επωνυμων αλλα η διαφορα της τιμης (πολυ πανω απο χιλιαρικο συνολικα η διαφορα) ειναι τετοια που με αναγκασε να κανω καποιες υποχωρησεις..η ποιοτητα του ειναι τουλαχιστον ισαξια του εργοστασιακου αλλα εχω πολυ περισσοτερες δυνατοτητες πλεον...
ισως στο μελλον να αλλαξω και τα ηχεια μιας και σε δοκιμες της μοναδας με αλλα ηχεια πριν την τοποθετηση μου φανηκε πολυ καλυτερο...
η μοναδα εχει εξοδο για ενισχυτη 4-channel αλλα δεν θα τον χρησιμοποιησω..
ελπιζω το Σ.Κ. να ανεβασω μερικες φωτο....

βαγγελης

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster