μετα απο αρκετο ψαξιμο βρηκα λυση για τοποθετηση ενος Multimedia unit 2din στο avensis μου.
καταρχην πηρα το Panel της toyota με κωδικο 55405-05160 (κοστος
περιπου 45€) το οποιο αντικαθιστα πληρως την "μαμισια" μοναδα ηχου
στην συνεχεια μετα απο αρκετη ερευνα αγορασα ενα κινεζικο multimedia unit 2din (με 6.5" touch οθονη) με GPS, TV, Radio, Bluetooth,ipod input, USB port, DVD player, κεραια GPS, κεραια TV με ενισχυτη, 2Gb καρτα μνημης για το προγραμμα πλοηγησης με χαρτες ολης της Ευρωπης (destinator 7),τηλεχειριστηριο, το οποιο ηρθε με φισες οι οποιες κουμπωνουν στις υπαρχουσες εργοστασιακες και επισης υποστηριζει και τα χειριστηρια ηχου στο τιμονι.
επισης υποστηριζει και πλοηγηση ενω ακουτε μουσικη...
(κοστος με μεταφορικα περιπου 400€)
μετα απο 2 ωρες περιπου το εν λογω μηχανημα τοποθετηθηκε και δουλευει τελεια...
απο οτι εχω δει μπορει να μπει με το καταλληλο πανελ της μαμας toyota και σε corolla,yaris,auris...
αν ενδιαφερετε καποιος μπορει να επικοινωνησει μαζι μου...
υπαρχει αλλη μια μοναδα διαθεσιμη..
Βαγγελης
6932100963
καταρχην πηρα το Panel της toyota με κωδικο 55405-05160 (κοστος
περιπου 45€) το οποιο αντικαθιστα πληρως την "μαμισια" μοναδα ηχου
στην συνεχεια μετα απο αρκετη ερευνα αγορασα ενα κινεζικο multimedia unit 2din (με 6.5" touch οθονη) με GPS, TV, Radio, Bluetooth,ipod input, USB port, DVD player, κεραια GPS, κεραια TV με ενισχυτη, 2Gb καρτα μνημης για το προγραμμα πλοηγησης με χαρτες ολης της Ευρωπης (destinator 7),τηλεχειριστηριο, το οποιο ηρθε με φισες οι οποιες κουμπωνουν στις υπαρχουσες εργοστασιακες και επισης υποστηριζει και τα χειριστηρια ηχου στο τιμονι.
επισης υποστηριζει και πλοηγηση ενω ακουτε μουσικη...
(κοστος με μεταφορικα περιπου 400€)
μετα απο 2 ωρες περιπου το εν λογω μηχανημα τοποθετηθηκε και δουλευει τελεια...
απο οτι εχω δει μπορει να μπει με το καταλληλο πανελ της μαμας toyota και σε corolla,yaris,auris...
αν ενδιαφερετε καποιος μπορει να επικοινωνησει μαζι μου...
υπαρχει αλλη μια μοναδα διαθεσιμη..
Βαγγελης
6932100963