Musical Fidelity M1

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Musical Fidelity M1

Η αυθορμητη ερωτηση ειναι: Πως εταιριες με μεγαλο ονομα στα ντακ και τιμες πανω του χιλιαρικου να μην πω για 2 και 3 χιλιαρικα χωρανε τα παντα σε μικρα κουτακια? Εκεινα δηλαδη εχουν μεγαλα τροφοδοτικα? Πως χωρανε? Να μην πω για το μετρικ χαλο το οποιο ειναι "φετα". Τι ειδους τροφοδοτικο να εχει?
Βρε μπας και εχει δικαιο ο Κογιας?
Αυθόρμητη μετά από 20 μέρες; :116:

Όπου βλέπεις "φέτα" συνήθως έχουν παλμοτροφοδοτικό μέσα.
Αλλά τα "καθαρά" παλμοτροφοδοτικά δεν είναι προσβάσιμα σε εμάς τους κοινούς θνητούς, οπότε αναγκαζόμαστε να φτιάχνουμε βαρβάτα γραμμικά.

Επίσης στα επαγγελματικά μηχανάκια έχεις και το form factor να σκεφτείς, δε μπορείς να βγάλεις ό,τι θέλεις..

Και μην φανταστείτε ότι υπάρχει συσκευή που δεν σηκώνει βελτίωση.
Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο - μόνο που το καλύτερο δεν είναι πάντα εφικτό ή/και πρακτικό.

Reaction score
4.423
Απάντηση: Musical Fidelity M1

Και για πες μες μας ρε συντεκνε, ποια αλλα απο τα γνωστα εχουν παλμοτροφοδοτικο.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Και μην φανταστείτε ότι υπάρχει συσκευή που δεν σηκώνει βελτίωση.
Αυτα διαβαζει ο Βλασης και θα χεριασει και τον Κρελλ:107:

Reaction score
50

Επαναφέρω αυτό το νήμα για να προσθέσω τις εντυπώσεις μου από το M1 DAC που κατέχω εδώ και 1,5 μήνα.

Το Μ1 συνδέθηκε στο Mede8er και στο Denon 2910, το πρώτο με coax, tτο δεύτερο με οπτική.
Επίσης το M1 ηρθε για να αντικαταστήσει το Advance 203 II.
O ενυσχυτής είναι ο Creek Evo και τα ηχεία τα Castle Pembroke.

Από την πρώτη στιγμή φάνηκε η ανωτερότητα του Μ1 σε σχέση με τις υπόλοιπες πηγές. Η σκηνή απέκτησε βάθος, ο ηχος λεπτομέρεια και επιτέλους αρκετό μπάσο (για το μέγεθος των ηχείων).
Σε 1-2 μόνο κομμάτια άκουσα λίγα τονισμένα συριστικά (κάτι που λένε και τα περιοδικά) αλλά όχι κάτι ενοχλητικό.
Γενικά έχω μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Δεν το έχω συγκρίνει με άλλο dac παρα μόνο με τις παραπάνω πηγές που ανέφερα.
Απο pc δεν ακούω οπότε δεν μπορώ να σας πω για την απόδοση της usb, απλά το σύνδεσα μια φορά για να δω ότι αναγνωρίζεται και δουλεύει σωστά με το PC.

Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ καλή αναβάθμιση για το "ταπεινό" μου σύστημα. Το αξιοπρόσεκτο για μένα ήταν ότι η βελτίωση της πηγής αναδήχθηκε από ενισχυτή - ηχεία, κάτι για το οποίο διατηρούσα επιφυλάξεις. Τα αρχεία μουσικής μου είναι κατα βάση απλά flac (οχι hidef) και μερικά mp3 320.

τώρα ακούω ξανά την μουσική μου έτσι :107:

Reaction score
4.423
Απάντηση: Re: Απάντηση: Musical Fidelity M1

Αν κι εγω το εχω κανα δυο μηνες προς το παρων ειμαι ευχαριστημενος. Ομως η αληθεια ειναι, οτι για να δουμε τι ψαρια πιανει πρεπει να το συγκρινουμε με κανενα magik κατ αρχην, και μετα με κανενα Βenchmark και πανω. Λιγο να χαλαρωσουμε και προβλεπω συντομα συγκριτικο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.591
Members
38.576
Νεότερο μέλος
anquan