MUSICAL FIDELITY X 10D

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
972
Reaction score
66
Πωλείται σε άριστη κατάσταση με καινούρια λάμπα. Μεγάλη βελτίωση στον ήχο. Δεκτή ακρόαση. Τιμή € 100. Τηλ. 6974639382
 

Μηνύματα
238
Reaction score
19
Πωλείται σε άριστη κατάσταση με καινούρια λάμπα. Μεγάλη βελτίωση στον ήχο. Δεκτή ακρόαση. Τιμή € 100. Τηλ. 6974639382
Κατ' αρχίν να σου πώ ότι θα με ενδιέφερε, υπάρχουν όμως 2 σοβαρά θέματα:

Το πρώτο είναι ότι ειναι πολύ ακριβό κατά την γνώμη μου, διότι είναι 12 ετών και το '96 που βγήκε είχε 48.500 δρχ., σύμφωνα με το τότε δημοσίευμα του Ήχου από το test που είχαν κάνει.

Και το δεύτερο και σοβαρότερο κατά την γνώμη μου θέμα είναι ότι από το '96 μέχρι το 2008, τα CD player έχουν προχωρήσει πολύ τεχνολογικά (λόγο του ότι είναι ψηφιακά και γνωρίσουμε πόσο γρήγορα προχωράει η ψηφιακή τεχνολογία), οπότε αν τότε ήταν πολύ καλό για φτηνά CD player και μέτριο για τα καλά που το πιστεύω, δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν σήμερα μετά από 12 χρόνια, θα είναι καλό ή θα χαλάει τον ήχο ενός μέτριου πρός το καλό CD player σαν το δικό μου, που σημαίνει, αν δεν το δοκιμάσω στο σπίτι μου...

Αυτή είναι η γνώμη μου έτσι? Δεν είναι απαραίτητο ότι είναι σωστά αυτά που λέω, οπότε είναι στο χέρι σου να με απορίψεις και δεν ισχύουν απαραίτητα για όλους, γιατί το δικό μου σύστημα είναι σχρετικά καινούριο. Για κάποιον με παλιότερο σύστημα ισχύουν άλλα πράγματα.
 

Μηνύματα
238
Reaction score
19
Οπότε, αν σε ενδιαφέρει και πιστεύεις ότι αυτά που λέω δεν είναι βλακ...ες, σε πρώτη φάση θα ήθελα να μου δώσεις μια καλύτερη τιμή και με pm αν θέλεις και στην συνέχεια, αν θεωρήσω κι εγώ με την υποκειμενική μου κρίση ότι η τιμή που μου δίνεις είναι δίκαιη για το συγκεκριμένο μηχάνημα, να μου πεις αν μπορείς να μου το δώσεις για 1 μέρα να το δοκιμάσω σπίτι μου, ή ακόμα να έρθεις κι εσύ ένα απόγευμα σπίτι μου για να το ακούσουμε. Και αν όντως έχει διαφορά στα δικά μου μηχανίματα, σου δίνω τα χρήματα που έχουμε συμφωνήσει και το κρατάω. Αν κάνεις αριστερό κλικ στο όνομά μου και κλικ στο view public profile, φαίνονται τα κομμάτια που έχω αυτή την στιγμή.

Τι λές?
 

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
972
Reaction score
66
Το μηχάνημα είναι αγορασμένο το 1998. Έχει καινούρια λάμπα και είναι σε πραγματικά άριστη κατάσταση. Κατά καιρούς έχω δει σε μαγαζιά να πωλούνται μεταχειρισμένα ακριβότερα και σε χειρότερη εξωτερική τουλάχιστον κατάσταση. Η τιμή δεν αλλάζει. Σε ότι αφορά στα μηχανήματά σου να σου πω ότι και εγώ το Marantz 63se έχω για το οποίο όλα τα reviews έγραφαν ότι είναι ιδανικό συμπλήρωμα. Για ακρόαση βεβαίως το συζητάμε αλλά στο σπίτι μου.
 

Μηνύματα
238
Reaction score
19
Δεν είπα ότι δεν είναι σε άριστη κατάσταση ούτε και ότι η λάμπα δεν είναι καινούρια. Αυτά που σου έγραψα παραπάνω με προβληματίζουν. Και το ότι η λάμπα είναι καινούρια καταλαβαίνω ότι είχε κάποιο κόστος για 'σένα για να την αγοράσεις και θα ήταν κόστος για οποιονδήποτε ενδιαφερόνταν να το αγοράσει και θα έπρεπε να την αντικαταστήσει.

Anyway. Θα το σκεφτώ και θα σου πώ. Ευχαριστώ.
 


Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.756
Μηνύματα
2.874.872
Members
37.945
Νεότερο μέλος
LLLEFTERIS
Top