Musical Fidelity X-T100 ή Advance Acoustic MAP305

Reaction score
0
Γεια χαρα σε όλους.

Είμαι καινουριο μελος στην κοινοτητα του AVSITE και θα ήθελα τις γνώμες σας για τους δυο εν λόγω ενισχυτες. Έχω σχεδον καταλήξει αναμεσα σε αυτούς τους δύο και θέλω αν καποιος κατέχει εναν απο τους δυο ή ακόμα και αν εχει ακούσει έναν από τους δύο, να μου πει μια γνώμη.

Ευχαριστώ.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Musical Fidelity X-T100 ή Advance Acoustic MAP305

Kαλώς μας ήρθες!

Τον ΜF δεν τον έχω ακούσει αλλά έχω ακούσει τον Advance.

Θα μας βοηθούσες αν μας έλεγες σε τι χώρο ακούς, με τι σύνοδα και τα είδη της μουσικής που προτιμάς. :cool_4:

Reaction score
0
Τα ηχεία μου είναι τα Monitor Audio RS6. Το σαλόνι είναι περίπου 40τμ.
'Οσον αφορα το CD Player, έχω ένα παλιό SONY, αλλα έχω καταλήξει και θέλω να αγοράσω το Advance Acoustic 203II.

Η μουσική που ακούω είναι κατά κόρον ξένη, από jazz όμως μέχρι και heavy metal (τώρα θα μου πεις, πως παντρεύονται αυτα τα δυο)

Για να είμαι ειλικρινής, φοβάμαι λίγο τον ΜΑΡ305, διότι δίνει τόσα πολλά σε πολλή χαμηλή τιμή, που σε κανει να σκέφτεσαι μήπως κάτι δεν παει καλά.

Ελπίζω να έδωσα μια πρώτη εικόνα.

Περιμένω νεότερα.

Ευχαριστώ.

Reaction score
7.112
Ο ΜF ειναι μικρος για το χωρο σου,σε ενα πιο μικρο χωρο δεν θα υπηρχε διλημμα,ο MF ειναι καλυτερος ενισχυτης.

Reaction score
1
Γεια χαρα σε όλους.

Είμαι καινουριο μελος στην κοινοτητα του AVSITE και θα ήθελα τις γνώμες σας για τους δυο εν λόγω ενισχυτες. Έχω σχεδον καταλήξει αναμεσα σε αυτούς τους δύο και θέλω αν καποιος κατέχει εναν απο τους δυο ή ακόμα και αν εχει ακούσει έναν από τους δύο, να μου πει μια γνώμη.

Ευχαριστώ.
Kαλώς μας ήρθες!

Έτυχε πριν από 2-3 μήνες να τους ακούσω και τους δύο.

Ο Advance είναι πολύ ισχυρός, ικανός να οδηγήσει οποιοδήποτε ηχείο. Έχει στιβαρό και καλά ελεγχόμενο χαμηλό. Η μεσαία περιοχή είναι λίγο τονισμένη και λαμπρότερη και οι υψηλές ικανοποιητικότατες.

Ο MF από την άλλη δεν είναι τόσο ισχυρός, αλλά υπερτερεί ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ σε μουσικότητα. Είναι πιο γλυκός, πιο ισορροπημένος και οι υψηλο-μεσαίες του είναι καταπληκτικές, χωρίς να υστερεί στο χαμηλό του.

Αν έχεις δυσκολο-οδήγητα ηχεία και χρειάζεσαι ισχύ, τότε ο advance είναι η επιλογή σου.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις νομίζω ότι ο MF υπερτερεί. :cool_4:

Επειδή όμως είναι δύο ενισχυτές διαφορετικής νοοτροπίας και ήχου, θα σου πρότεινα να τους ακούσεις πριν αποφασίσεις.

Bart

Reaction score
1
Απάντηση: Musical Fidelity X-T100 ή Advance Acoustic MAP305

Και εγω ειμαι της ιδίας αποψης . Επειδη υπάρχουν και οι δυο μία ακρόαση θα σου λύση πολλές απορίες. Οσο αφορά την οδήγηση του MF εχεις τη δυνατότητα αργότερα να την ανεβάσεις χρησημοποιωντας το μεγαλύτερο τροφοδοτικό .

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67