my first class d amplifier.

Y

Yiannis_B

Guest
Οκ, τ'αφηνω. Αλλα δεν πειθομαι.

Τα 5532 δε σου φταιν σε τιποτα. Τες πα, την γνωμη μου την ακουσες.
Λεω να του βαλω καμια λαμπιτσα. :wink:

ΤΑΚΗΗΗΗ.... αργεις ?????
:rolleyes:

Κώστα τσάμπα καίει η λάμπα...

Αν o κυρ Θεοδόσης μας κρατά σφυρί, τα βλέπει όλα σαν καρφιά...:whistling: :laugh:....άντε και με λαμπάτα ενεργά ηχεία...

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.789
Παιδια χιλια συγνωμη για την αργοπορεια μου αλλα αυτο τον καιρο ειμαι πανω απο ενα μεγαλο προτζεκτ [παραγγελεια] λαμπατου ενισχυτη, οπως επισης και ενος λαμπατου χαμηλου κοστους phono stage. Κυριοι την επιεικια σας παρακαλω πολυ!

Reaction score
1.789
Αν θελεις την γνωμη μου μακρια απο αυτα! Εγω εχω [ειχα] κατα νου κατι σε μικρο sigle ended με 2α3 , με μετασχηματιστη προσαρμοσμενο ακριβως στην αντισταση εισοδου της modulas , με λαμπατη ανορθωση με σκοπο να δωσω οσο καλυτερα μπορω την παρεξηγημενη [χροια] αυτης της τοποπολογιας εκμεταλλευομενος την ουδετεροτητα , αλλα και τον καλο ελενγχο ενος class d.

Reaction score
753
Αν θελεις την γνωμη μου μακρια απο αυτα! Εγω εχω [ειχα] κατα νου κατι σε μικρο sigle ended με 2α3 , με μετασχηματιστη προσαρμοσμενο ακριβως στην αντισταση εισοδου της modulas , με λαμπατη ανορθωση με σκοπο να δωσω οσο καλυτερα μπορω την παρεξηγημενη [χροια] αυτης της τοποπολογιας εκμεταλλευομενος την ουδετεροτητα , αλλα και τον καλο ελενγχο ενος class d.
Για δωσε κανενα σχεδιακι μαστορα.

Και pm δεχομαστε. :drinks:

Reaction score
1.772
Μεχρι να βγουν τα παγακια του Τακη, λεω να φτιαξω τον UcD2k με το τροφοδοτικο του SMPS3k.

Το ερωτημα ειναι σε σχεσει με τον NC400 ειναι πολυ πιο κατω ο ηχος του ?

Υπαρχει κανεις που να εχει ακουσει και τους δυο να μας πει ?
τλειως διαφορετικος ηχος τ 2κ με τα ncore.
τουλαχιστον στο δικο μου συστημα (με ηχειο ομως πολυ δυσκολοτερο και 5db πιο αναισθητο)
οι ncore ηταν καθαρα καλυτεροι παντου.
πιο στακατο μπασο πιο καθαρα συριστικα πιο συγκεκριμενη εικονα.
οι 2k υπερτερουσαν σε 2 πραγματα.
πιο οκωδης ηχο στις χαμηλες εντασεις αλλα και στις μεσαιες και το δευτερο ειναι
οτι οταν τα πραγματα αγριευαν στο 90% της εντασης ενοιωθες τα ncore να τελειωνουν ενω με τα 2κ
δεν υπηρχε κανενα οριο και καμμια συμπιεση του ηχου μεχρι οι προστασιες των τουιτερ νσ σε επαναφερουν
στην ταξη.
να το προσεξεις αν τα φτιαξεις γιατι αν δεν υπαρχουν προστασιες ειναι τετοια η ανεση ψηλα που υπαρχη φοβος
να παρης κανενα μεγαφωνο στο χερι χωρις να καταλαβης ποσο δυνατα παιζης.
ολα αυτα με τροφοδοτικα 1100w και 1600peak.
τα smps3k ουτε καν να τα σκεφτεσαι για κατι αλλο εκτος απο θηριωδη sub.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.200
τα smps3k ουτε καν να τα σκεφτεσαι για κατι αλλο εκτος απο θηριωδη sub.
Ειναι τοσο χαμηλο το κοστος του smps3k, που ειναι ηλιθιο να σκεφτεσαι οποιαδηποτε αλλη λυση τροφοδοσιας!

Reaction score
1.772
Ειναι τοσο χαμηλο το κοστος του smps3k, που ειναι ηλιθιο να σκεφτεσαι οποιαδηποτε αλλη λυση τροφοδοσιας!
smps1200a700.ειναι τοσο πολυ η δυναμη που δεν θα υπαρξη καμια διαφορα.
μιλαω για ενα ανα καναλι παντα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.310
Members
38.680
Νεότερο μέλος
SNOOPDC