myihome for pc

Reaction score
0
Εντάξει η ερώτηση δεν είναι και τοσο ταιριαστή με το forum αυτό αλλά σκέφτηκα οτι εδώ έχω περισσότερες πιθανότητες να πάρω μ,ια απάντηση της προκοπής.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να κάνει οτι κάνει το myihome για το ΝΜΤ, αλλά για pc?

Δλδ index και Presentation των music, movies, photos σε web (ή έστω κάποιο client) και αναπαραγωγή είτε μέσο ιδίου software ή καλώντας άλλα.

Αν κάποιος έχει υπόψη του κάτι θα το εκτιμούσα.

ευχαριστώ

Reaction score
0
καλημέρα,
ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Και εμένα το XBMC μου έκανε clik (το mediaportal φαίνεται να κάνει πολύ περισσότερα απο όσα θέλω και αυτό δεν είναι πάντα καλό).
Το μόνο προβλημά μου είναι οτι τα αρχείου σκοπεύω να τα έχω σε έναν WIN2003 με NFS και αν διάβασα καλά το XBMC δεν υποστηρίζει NFS. καμια ιδέα για αυτό?

Reaction score
0
μήπως έχετε καταφέρει να παίξει το XBMC απο το myihome? (στο ΧΒΜC wiki δεν το εχει στους supported upnp servers)

Reaction score
0
ρε παιδια...ο myihome δεν ειναι upnp server? και αν ναι...γιατι ο ρημαδο-XBMC δεν τον βλέπει (ολα τα firewals ειναι κάτω)

Reaction score
4
Απάντηση: myihome for pc

Κάποιο που να υποστηρίζει DVB-S ?
Το XBMC δεν βλέπω να μπορεί να παίξει τηλεόραση ή/και δορυφορική...

Εχω την Skystar HD.... καμμιά ιδέα?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: myihome for pc

καλημέρα,
ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Και εμένα το XBMC μου έκανε clik (το mediaportal φαίνεται να κάνει πολύ περισσότερα απο όσα θέλω και αυτό δεν είναι πάντα καλό).
Το μόνο προβλημά μου είναι οτι τα αρχείου σκοπεύω να τα έχω σε έναν WIN2003 με NFS και αν διάβασα καλά το XBMC δεν υποστηρίζει NFS. καμια ιδέα για αυτό?
Supported physical input media formats and devices:

* Play media-files directly from a CDs and DVDs (including DVD-Video, VCD/SVCD and Audio-CD/CDDA)#2
o (Supported CD/DVD formats: ISO 9660 Mode1/2/XA, UDF 1.02 and XDVDFS/CDX)
* Play media-files directly from any built-in harddisk drive #4
* Streaming from a computer/server over a network via UPnP, SMB/Samba/CIFS, FTP, or XBMSP
o Including all NAS (Network Attached Storage) that support UPnP or SMB/SAMBA/CIFS
* iTunes Music Shares via DAAP (network stream from Apple iTunes 6.x on Mac or Windows) #5/#11
* Stream supported media-files from the internet (if the stream protocol-format is supported) #5/#11
* Stream media STORED, (NOT COMPRESSED) directly from RAR and ZIP archives
* USB Memory Drives and USB Mass Storage Devices (FATX/FAT12/FAT16/FAT32 formated #13)
o Including most USB Mass Storage Devices (like memory-keys/sticks) #1

Reaction score
0
Τελικά το XBMC δοκίμασα και μου έκατσε μια χαρά και μάλιστα χωρίς να φάω την ζωή μου για να παίξει.
Αν μπορούσε να δεί και τα settings μέσα απο share...θα ήμασταν κομπλέ αλλα κάτι θα γίνει και για αυτό

thanks

PS
Στο wiki του XBMC ανάφέρεται ο Myihome σαν UPNP Server...κάτι που δεν ισχύει. HTTP server είναι και μια που οι γνώστες τον βγάζουν πιο γρήγορο απο το NFS...δεν υπάρχει ανάγκη για το τελευταίο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut