Ναι ..balanced καλο θα ήταν να έχει. Μονο ενα DAC εχει παιξει το συστημα μου και αυτο....με interconnect. Θα ηταν αρκετα ενδιαφερον μιας και θα ειναι η πρωτη φορα που θα δοκιμασω και θα ακουσω αλλο μηχανημα εκτος του φιλου που εχω. Απο το οποιο ειμαι εντυπωσιασμενος μπορω να πω αλλα θελω να δοκιμασω και DSD αρχεια που δεν τα υποστηριζει. Να δω αν ισχυουν τοσα και τοσα καλα λογια που γραφονται. Η ειναι μπουρδες!
Και επειδη καμμια αντιπροσωπεια δεν θα μου το δωσει να το ακουσω (σιγουρα οχι η PS AUDIO μιας και γινεται μονο παραγγελια και ερχεται σε 15 μερες).........χμ!
Πρεπει να σκεφτω....
Ευχαριστω και παλι
Έχω το Naim Dac v1 και μετά την αναβάθμιση να παίζει dsd και στο dsp άλλαξε ο ήχος προς το πολύ καλύτερο. Η επιλογή του έγινε μετά από δανεισμό αρκετών dac και ακρόαση στο σύστημα μου. Ο αντιπρόσωπος στο Περιστέρι είναι φοβερό παιδί και ήταν αυτός που με παρότρυνε να ακούσω πρώτα και μετά να αποφασίσω.
Με αναβαθμιση παιζει DSD το V1? Γιατι κανονικα δεν τα υποστηριζει. Και με ποιο τροπο αναβαθμιζεται? Το κανεις μονος η το αναλαμβανει ο αντιπροσωπος?
Δεν ειμαι αρνητικος στο ΝΑΙΜ.....ισα ισα. ποιος ειναι ομως ο αντιπροσωπος στο περιστερι? Στειλε το link αν θες για να το τσεκαρω. Και μετα την αναβαθμιση τι ακριβως δυνατοτητες προστεθηκαν που δεν τις ειχε πριν?
Ευχαριστω
Aπό το manual του xp20:
We recommend the use of the balanced output mode where possible.
Balanced input to power-amplifiers will typically retain the character
of the input mode, but offers less distortion, less noise, more gain,
and more voltage swing, without compromising the sound.
With balanced operation, the common mode rejection of the preamp
reflects the intrinsic common mode rejection of the topology, the
matching of the gain devices, and the matching of the attenuator
channels. In this case we have been able to keep the total mismatch
to about .1%, for a common mode rejection of approximately -60
dB.
The input system of the preamplifier will exhibit full common mode
noise rejection with passive balanced sources, where the negative
input is connected to ground at the source through the appropriate
source impedance. This allows adaptation of unbalanced sources to
balanced operation with passive cable connections in a manner that
achieves the superior noise rejection of active balanced sources.
Κάπου στην τρίτη παράγραφο τον έχασα. Με τη σύνδεση προ τελικού είναι ξεκάθαρα υπέρ της balanced. Για την πηγή τι θέλει να πει το ποιητή?
Δεν το εχω καταλαβει ουτε εγω. Ειναι λιγο μπερδεμενο,παντως φαινεται οτι το εσωτερικο συστημα αποφυγης θορυβων του XP 20 απαιτει καποια ειδικη συνδεση σε συνδυασμο με την γειωση ,,,,,Παντως ειμαι σιγουρα υπερ των balanced συνδεσεων και το Ναιμ δεν εχει. Κακο αυτο.,,,
Ο αντιπρόσωπος δεν είναι στο Περιστέρι αλλά στην Πετρούπολη.
Γιάννης Μιχαήλος λέγεται και το τηλ είναι 2105066320.
Η αναβάθμιση γίνεται με usb .
Μπορεί να στην κάνει και ο αντιπρόσωπος , νομίζω δεν χρεώνει τίποτα ...