Nέες τιμές BenQ

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
Η γνωστή εταιρία BenQ που με το δυναμικό της παρόν πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις των video projector, κλέβει για μια ακόμα φορά την παράσταση. Η δημοφιλής σειρά PE της BenQ, που αποτελεί το μέτρο σύγκρισης στην κατηγορία των Home Cinema Widescreen DLP projectors, έχει τώρα νέες μειωμένες τιμές και κάνει τις νύχτες πρεμιέρας στο σαλόνι μας πιο προσιτές από ποτέ! Η υψηλή ποιότητα, η ασύγκριτη κινηματογραφική αίσθηση και το ασυναγώνιστο value for money κάνουν πλέον την αγορά ακόμα και μιας 32” τηλεόρασης να φαντάζει…μάταια! Με λιανικές τιμές μειωμένες έως και 25% που τώρα ξεκινάνε μόλις από τα €1049 ( η τιμή συμπεριλαμβάνει το Φ.Π.Α.) ο μόνος περιορισμός είναι το μέγεθος των τοίχων που διαθέτει το σαλόνι σας. Επιτέλους, το όνειρο απόκτησης ενός projector για ένα Home Cinema αξιώσεων γίνεται εύκολα πραγματικότητα.

Στην περίπτωση της BenQ, προσιτή τιμή ΔΕΝ σημαίνει συμβιβασμός στις επιδόσεις αλλά υψηλό λόγο τιμής προς απόδοση. Ο PΕ 5120 που αποτελεί το entry-level home cinema μοντέλο στο οπλοστάσιο της BenQ, διαθέτει native 16:9 widescreen DLP panel, εγγενή ανάλυση WVGA 854x480, 1100 ANSI lumen, 2000:1 contrast, τροχό 5 χρωματικών τμημάτων, αλλά και DVI είσοδο! Ο PE 7800 διαθέτει υψηλότερη ανάλυση 1024x576, είσοδο DVI και τροχό 6 χρωματικών τμημάτων υψηλής ταχύτητας 6x. Τέλος, ο PE 8700 που αποτελεί την ναυαρχίδα της σειράς, διαθέτει ανάλυση 1280x720, είσοδο DVI, 2500:1 contrast και χρωματικό τροχό 6 χρωματικών τμημάτων υψηλής ταχύτητας 6x.

Με τις νέες τιμές η BenQ καταφέρνει με το παραπάνω να ανταγωνιστεί στα ίσα υλοποιήσεις πολλαπλάσιου κόστους και να προσφέρει πολλές ώρες κινηματογραφικής απόλαυσης, χωρίς παράλληλα να ζητάει κάποιο μεγάλο οικονομικό αντάλλαγμα. Στα επιπλέον συν των μηχανημάτων είναι η πολύ ήσυχη λειτουργία τους και η μεγάλη διάρκεια ζωής της λάμπας. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως ο PE 5120 έχει μόλις 26dβ θόρυβο και 3000 ώρες λειτουργίας (σε Eco-mode).

Η εγγύηση για τους BenQ projectors είναι 3 χρόνια, με τον πρώτο χρόνο να είναι on site με επιτόπου αντικατάσταση.

Προσιτή κινηματογραφική απόλαυση λοιπόν για το σπίτι! Οι νέες λιανικές τιμές των BenQ με το Φ.Π.Α. είναι € 1.049 για τον ΡΕ 5120, € 2.199 για τον ΡΕ 7800 και € 3.399 για τον ΡΕ 8700. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο www.benq-eu.com ή στην εταιρία B.S.I. και στο τηλέφωνο 210 6511826.
από το hxos.gr

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
Μόνο 1049€ ο 5120 ??????????
Προβλέπω ο 5120 να γίνετε ανάρπαστος. Ήθελα κι εγώ έναν αλλά δεν μπορώ...
(ά , ρε καταραμένο rainbow τι μου κάνεις !!!)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
vadegr
Απ' ότι έχω διαβάσει ναι...Αλλά η περίπτωση του 7800 είναι κι αυτή ελκυστική (με αυτόν δεν είχα δει rainbow προφανώς μεγαλύτερης ταχύτητας τροχού)...

Βαγγέλη
you got that right!!!

Reaction score
51
Αυτές είναι τιμές για εγκεφαλικό!!!!!!!
(κυρίως για όσους από εμάς έχουν ήδη μηχανάκι.........)

Ο 5120 είναι 2Χ. (έχει ήδη γίνει μεγάλο θέμα για αυτόν γιατί στην αρχή η BenQ δήλωνε μεγαλύτερη ταχύτητα)

Σπύρο στον 7800 ΔΕΝ είδες rainbow γιατί (όπως και ο INFOCUS 5700) εχουν ταχύτητα 5Χ

Πάντως αυτό που με τάραξε περισσότερο ήταν η τιμή του 8700.......
3400 ευρώ!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Με τα χρήματα αυτά, 6 μήνες πριν αγόραζες matterhorn (1024Χ576)(πχ 7800 & 5700) και τώρα αγοράζεις 1280Χ720!!

Ωχ,ωχ......
Σπύρο με μαχαίρωσες ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!! :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Υ.Γ.: Μια απορία......Τόσο καιρό ήξερα (λάθος?) ότι ο 7800 είναι 5Χ. Και σήμερα διαβάζω για 6Χ............Είναι λάθος ανακοίνωση ή έκανα εγώ λάθος?
Η στραβός είναι ο γυαλός.....ή στραβά αρμενίζουμε!!! :p

Reaction score
0
Εαν υποψιαστώ ότι οι τιμές αυτές είναι αληθινές και δεν πρόκειται για κάποιο κακόγουστο αστείο: 1.θα αυτοκτονήσω κάποιον Α****α και 2.θα ληστέψω μια τράπεζα !!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
απ' ότι κατάλαβα η ανακοίνωση είναι επίσημο δελτίο τύπου της εταιρίας ο΄ποτε σύντομα θα γίνει και η διόρθωση των sites...

Εγώ ένα έχω να πω για την κατάσταση... Κάποιοι θέλουν να μας βάλουν σε έξοδα χειμωνιάτικα και να τρέχουμε να αγοράζουμε projector...

Γιάννη κι εγώ την ίδια απορία είχα...

Ελπίζω από Δευτέρα να δούμε τι συμβαίνει...

Reaction score
0
Για μένα οι τιμές είναι φυσιολογικές και αναμενόμενες ... μάλιστα σε πρόσφατο thread είχα τολμήσει και για την πρόβλεψη σε φίλο που ενδιαφέροντα για αγορά...
http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=3543

Και να δούμε τα στοιχεία ορθολογιστικά...

Μπαράζ ανακοινώσεων στην CES για την καινούργια γένια DLP PJ HD2+ και HD2+ DC3 τι θα τα κάνουν οι εταιρείες τα υπάρχων μοντέλα ? θα τα βάλουν στο .... τους ? η θα κρατούν τα καινούργια μοντέλα αποθήκη μέχρι να ξεπουλήσουν τα παλιά ?

Στην Αμερική πωλείται ο 8700+ 3999 USD + 17’ TFT δώρο... συνεπώς το θετικό που βλέπω είναι ότι η εδώ αντιπροσωπία το μόνο που έκανε είναι να μας συμπεριφερθεί όπως θα έπρεπε ... αγοράζουμε τιμές Αμερικής (και να δούμε αν κάποιο Ιντερνετικο μαγαζί θα πούληση φθηνότερα) ’ντε να δούμε τι θα κάνουν οι υπόλοιπη (Toshiba, Infocus, Optoma και φυσικά και όλοι οι LCD…) εάν αποφασίσουν να μην ακολουθήσουν... λέτε να γίναμε Ευρώπη/Αμερική στης τιμές πλέον...

Reaction score
0
Αγαπητοί φίλοι,
οι νέες τιμές που είδατε θα ισχύσουν από 1/2/05. Το συγκεκριμένο δελτίο τύπου στάλθηκε σε όλα τα περιοδικά μόνο, ώστε να δημοσιευθούν στα τεύχη του Φεβρουαρίου. Από κεκτημένη ταχύτητα-ενθουσιασμό οι συντάκτες στο hxos.gr το δημοσιοποίησαν από λάθος τους νωρίτερα.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Κώστας Σδρόλιας
BSI AE

Reaction score
51
Τελικά Κε Σδρόλια, ο 7800 είναι 5Χ ή 6Χ?

Και μπράβο για τις τιμές που δώσατε!
Θα μπουν σε πολλά σαλόνια βιντεοπροβολείς πλέον!

V

VIDEOMIX

Guest
Πάντως ο 8700 ειναι ο ποιό ποιοτικός σε καλή τιμή που έχω δει, για χώρο τόσο μικρό σαν τον δικό μου που ενω κάθομαι στα 3,5 μέτρα, θέλω να εχω 90-100 ίντζες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.337
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades