Nέο HD-DVD player για το XBOX360

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Disappointed that there’s not a black-clad HD DVD drive to accompany the Xbox 360 Elite? It could be because the company is concentrating on a second generation drive with HDMI connectivity, due 2008. The word was leaked by Mark Bennett, Microsoft’s European HD DVD business development director.

avzombie.com

Reaction score
0
Disappointed that there’s not a black-clad HD DVD drive to accompany the Xbox 360 Elite? It could be because the company is concentrating on a second generation drive with HDMI connectivity, due 2008. The word was leaked by Mark Bennett, Microsoft’s European HD DVD business development director.

avzombie.com
WTF?
Από τη στιγμή που το drive συνδέεται πάνω στην κονσόλα και όχι απευθείας σε εξοπλισμό A/V, τί νόημα θα έχει το HDMI στο drive?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Nέο HD-DVD player για το XBOX360

WTF?
Από τη στιγμή που το drive συνδέεται πάνω στην κονσόλα και όχι απευθείας σε εξοπλισμό A/V, τί νόημα θα έχει το HDMI στο drive?
Ναι αλλά τί γίνεται με τους 11.000.000 κατόχους της παλιάς κονσόλας?.........:prof:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Nέο HD-DVD player για το XBOX360

Ναι αλλά τί γίνεται με τους 11.000.000 κατόχους της παλιάς κονσόλας?.........:prof:
τωρα εσενα σου κανει διαφορα το HDMI με το COMPONENT ????????
ειδικα σε θεαση τηλέορασης εως 50΄΄ ....
ε δεν εχει καμια διαφορα ρε Γιαννο μου!!!!!!!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Nέο HD-DVD player για το XBOX360

Α) Δε με νοιάζει :happy_9:

Β) Η απορία μου είναι και παραμένει για το πως θα δουλεύει αυτό το πράγμα.

Reaction score
0
εαν ενσωματωνει το hdmi τοτε μπορει να δουλευει ΚΑΙ στην "παλια" εκδοση και μαλιστα ετσι η παλια να αποκτα hdmi τουλαχιστον για το hd-dvd....δε θα τους χαλασει τοτε....

Οποτε αφου ειναι σε τοσο πρωιμο σταδιο να αφησουμε τις κρισεις προς το παρον. Θετικο γι αμενα θα ηταν αν εχει hdmi 1.3 που λειπει ΚΑΙ στο elite.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέο HD-DVD player για το XBOX360

τωρα εσενα σου κανει διαφορα το HDMI με το COMPONENT ????????
ειδικα σε θεαση τηλέορασης εως 50΄΄ ....
ε δεν εχει καμια διαφορα ρε Γιαννο μου!!!!!!!!!
Η διαφορά Αντώνη είναι ότι με το hdmi έχεις και ήχο......και αισθητά καλύτερη ποιότητα εικόνας ακόμα και κάτω από τις 50"........:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:.........αλλά και έτσι να μην είναι εγώ δεν θέλω πλεξούδες, καλώδιο θέλω......χαχαχα :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέο HD-DVD player για το XBOX360

Α) Δε με νοιάζει :happy_9:

Β) Η απορία μου είναι και παραμένει για το πως θα δουλεύει αυτό το πράγμα.
Α) Ούτε εμένα......τ' ακούς Αντώνη 6? :happy_8:

Β) Πολύ απλό, αντί να συνδέσει κάποιος το xbox 360 από την έξοδο component στην τηλεόραση το συνδέει από την έξοδο hdmi του νέου HD-DVD add on.......:prof:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέο HD-DVD player για το XBOX360

Η διαφορά Αντώνη είναι ότι με το hdmi έχεις και ήχο......και αισθητά καλύτερη ποιότητα εικόνας ακόμα και κάτω από τις 50"........:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:.........αλλά και έτσι να μην είναι εγώ δεν θέλω πλεξούδες, καλώδιο θέλω......χαχαχα :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
για να εχεις ηχο θες και true hd ενισχυτη!!!!!!!
ετοιμο σε κοβω γιαννο μου... χαχαχαχχαχαα

τις πλεξουδες κι εγω τις σιχαινομαι!!!!!!!! (σορρυ Τερη)..

Reaction score
0
Απάντηση: Nέο HD-DVD player για το XBOX360

:crazy_3: Ναι αλλα απο component θα παιζει προστασια εγγραφεις απο τα studio οποτε παει το 1080,ουτε καν 720 δεν θα ειναι...Τωρα για την εκδοση HDMI οτι και να βαλουνε δεν θα ειναι οι τελευταια λεξη της τεχνολογιας.wall_1
Το HDMI forum δεν λεει να σταματησει καπου.Μας εχουνε ζαλισει σε 2 χρονια φτασανε απο το 1,1 στο 1,3b και που ειμαστε ακομη.Μεχρι να σταματησουνε καπου θα εχει βγει αλλο φορμα:crazy_1:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas