Nεα προσφορα ΤΕLLAS !

Reaction score
59
Moλις τωρα ειδα διαφημηστικο για μια νεα προσφορα της ΤΕLLAS το οποιο αναφερει οτι με καθε νεα συνδεση δινει δωρο laptop core2 με 2gb ram ! :126:

Reaction score
1
Φτουου!!!
Πανω που εκανα ON.
Ξαναμαναφτου! :142:

Περισσοτερες πληροφοριες...

Tώρα μόνο με 32,90€ το μήνα, αποκτάς το Τellas double play με

* Aπεριόριστο ADSL Internet έως 24 Μbps
* Σταθερή τηλεφωνική γραμμή Τellas
* Xωρίς πάγιο ΟΤΕ

και ΔΩΡΟ !!!

* LAPTOP FUJITSU SIEMENS Core 2 Ghz/ 2GB RAM
* και Wi-Fi modem/router

H προσφορά, ισχύει για νέες συνδέσεις* έως και 25 Ιουνίου 2008

Κάλεσε τώρα στο 13800 ή πήγαινε στο κοντινότερο κατάστημα WIND!

*-Αφορά νέους συνδρομητές στην υπηρεσία Tellas Double Play Lap Top offer

και υπάρχοντες συνδρομητές υπηρεσιών Tellas -με πάγιο ΟΤΕ- που θα επιλέξουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

-H υπηρεσία προσφέρεται μόνο σε περιοχές με κάλυψη από το ιδιόκτητο δίκτυο Tellas.

* Περιγραφή Lap Top

Esprimo Mobile V5515
Intel Core Duo T2410 (2.00 GHz – Cache 1MB, FSB 533MHz)
2 GB (up to 2 GB)
160 GB S-ATA (5400 rpm)
15.4 inches TFT WXGA (1200 X 800) non-glare display
64-256MB shared memory
DVD-super multi (CD/DVD player/writer)
Microsoft Windows Vista Home Basic GR
LAN
WLAN (Wi-Fi)
Express card
3 in 1 Card Reader (SD, MMC and memory stick)
4XUSB
S-Video out (TV out)
VGA
Audio in/out
Εγγύηση 2 έτη
Αξεσουάρ Κρεμαστή τσάντα μεταφοράς

* Οροι και προϋποθέσεις προσφοράς

* Μηνιαία συνδρομή υπηρεσίας 32,90€
* Διάρκεια σύμβασης 24 μήνες
* Εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης 35€
* Απαραίτητη χρήση Πιστωτικής κάρτας? Χμμ...
* Η υπηρεσία προσφέρεται μόνο σε περιοχές με κάλυψη από το ιδιόκτητο δίκτυο Tellas
* Χρεώσεις τηλεφωνικών κλήσεων σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του Tellas Double Play Best Price:

VG

Reaction score
0
Υποπτευομαι οτι οι κλησεις σε κινητα χρεωνονται εξαρχης,και οταν οι αλλοι θα δινουν συνδεσεις με 19Ε εσυ θα πληρωνεις ακομα 33Ε και θα δωσεις και ενα τελος ενεργοποιησης 35Ε.Ακομα και ετσι μαλλον συμφέρει όσους θελουν ενα laptop αφου η οποια επιπλεον επιβαρυνση δεν πρεπει να ξεπερνα τα 300Ε συνολικα.

Reaction score
427
Ενδιαφέρον προσφορά.
Μακάρι να είχε και τα αστικά-υπεραστικά δωρεάν.

Reaction score
1
Αν πληρωνεις ολα τα τηλεφωνα τοτε δεν αξιζει.
Εδω δινουν και κινητα δωρεαν,εσυ θα πληρωνεις και τα αστικα;

Reaction score
173
Απάντηση: Nεα προσφορα ΤΕLLAS !

Και οικοπεδο στη Ν.Μακρη να μου δωσει δεν παω:137:

Reaction score
0
και σε υποχρεωνει για 2 χρονια συμβολαιο.
τελλας εχω και με βλεπω να φευγω. θα παω οπου μου δωσουν σταθερα 1 mbit κι ας εχουν ονομαστικο 12 ή 24.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.042
και σε υποχρεωνει για 2 χρονια συμβολαιο.
τελλας εχω και με βλεπω να φευγω. θα παω οπου μου δωσουν σταθερα 1 mbit κι ας εχουν ονομαστικο 12 ή 24.
Για πες, για πες... Στο σπίτι ενός φίλου που έχει 1Mb νόμιζα ότι σερφάρει με modem.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.042
33€ επί 24 ίσον 800 ευρώ, και υποχρεωτικά με κάρτα. Χμ, για κάτσε ρε Τέλη, να δούμε τί λέει και η ΟΤΕΝΕΤ, και η Forthnet, και η Vodafone, και η Altec, και η...

Reaction score
0
Σιγα μη σκισουν κανα καλσον....
Υποχρεωτικα 24μηνη δεσμευση και πιστωτικη καρτα, που σημαινει οτι "και προβλημα να εχεις εγω θα στα παρω τα λεφτα", και αντε κανε εσυ καταγγελιες να βρεις το δικιο σου.

Reaction score
0
Για πες, για πες... Στο σπίτι ενός φίλου που έχει 1Mb νόμιζα ότι σερφάρει με modem.
ξεκινησα στην τελλας απο 384 μεχρι 1mbit με τις αναβαθμισεις που εκανε ανα διαστηματα.
απο τοτε που εβαλα (περσι τον σεπτεμβρη) 12 mbit επαιζα αρχικα σταθερα με 8.5 (σταθερα ομως). πλεον το μεγιστο (τους τελευταιους 4 μηνες) πιανω το πολυ 5mbit. απο 2 εως 5 αναλογα με τις ωρες (και τα κεφια της τρελλας).
για να μην τα ριχνω ολα στην εταιρια καταλαβαινω οτι λογω δικτυου (ας ειναι καλα ο οτε γι αυτο ) δεν θα πιασω 12 στα 12 που προσφερουν αλλα απο τα 8,5 που επιανα πλεον στα 2,5 με 5 γι αυτο φταιει ο τελης.

Reaction score
6
Δηλαδή αντί να πληρώνεις το πάγιο ΟΤΕ + τηλέφωνα + adsl internet , πληρώνεις πάγιο Tellas 32,90ευρώ + τηλέφωνα με δώρο ένα laptop (που αντίστοιχο αγοράζεις με 500-600 ευρώ)....

Ψιλοαπάτη είναι πάντως , γιατί όλοι θα νομίζουν ότι δεν πρόκειται να πληρώνουν τα τηλέφωνα (στη διαφήμιση βέβαια έντεχνα δεν αναφέρει "δωρεάν τηλεφωνία" αλλά "χωρίς πάγιο ΟΤΕ") και στον πρώτο λογαριασμό θα πέσει τρελό κλάμα....

Reaction score
1
Ειναι οντως ψιλοαπατη,κι εγω στην αρχη δεν το ειχα καταλαβει σωστα.
Παντως τυπικα ειναι ενταξει,ειναι πολυ εξυπνα στημενη η διαφημιση.

Reaction score
0
Είναι μάλλον αφελές να πιστεύουμε ότι θα "κοροϊδέψουμε" μια εταιρεία του μεγέθους της tellas-wind. Δεν θυμάμαι καμμιά "ελκυστική" προσφορά μεγάλης εταιρείας από την οποία στο τέλος ο καταναλωτής βγήκε κερδισμένος.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll