Nεο DTS;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
DTS-HD Master Audio is nothing new, of course, but the 7.1 demo sounded superb using standard home-theater gear, including a Sony PS3, Onkyo TX-HR3007 AVR, Definitive Technology Mythos 1 speakers, and Earthquake subwoofer. I learned a bit about the upcoming next-gen Neo, which will upmix to 11.1 channels to add height and width speakers to an existing surround system, much like Dolby Pro Logic IIz and Audyssey DSX.
Από εδώ.
Δεν έχω βρεί κάτι άλλο ακόμα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.227
Απάντηση: Nεο DTS;

11.1 channels
:111:

Αργύυυυρηηηηηη πες αλεύρι, νέα μελέτη για το χώρο σου σε γυρεύει!:107:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

στο συγκεκριμενο χωρο, το πιο πολυ που μπορει να βαλω ειναι ενα πισω κεντρικο.Αν ειχα μεγαλυτερο χωρο θα συζητουσα και αλλα 2 μπρος πλαι.Αλλα ο χωρος μου ειναι ψιλοσκασμενος.Ακομα και ενα δευτερο σαμπ θα ηταν αποτελεσμα γοητρου και μονο .Μιας και το τωρινο απλα τα σπαει αιδρωτο.Μακαρι να ειχα ή πιο μεγαλο χωρο
ή πιο μικρα ηχεια , ωστε να μπορω να κανω και αλλα παιχιδια.Γιαυτο το ξαναριξα στα καλωδια:142:

Reaction score
2.206
Μα καλά πίσω κεντρικό δεν είχαμε στο 6.1 και το σπάσαν (το πίσω κεντρικό) σε δύο πίσω surround? Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε, θα βάζουμε πίσω κεντρικά κάθε 7-8 χρόνια και μετά θα τα σπάμε στα δύο και μετά πάλι από την αρχή? και τα κανάλια πλάτους τι στο καλό θα κάνουν, τα αριστερό - δεξί, μπροστά - πλαι - πίσω δεν αρκούν για να μεταδώσουν το πλάτος? Έχει μπουκώσει η αγορά από συστήματα 9.1 και προσπαθούν να την ανανεώσουν? Γιατί έχω την αίσθηση ότι το 90% των συστημάτων δεν είναι καν 7.1?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.430

Κάτσε πολύ βίαζεσαι, θα περάσουμε απο το 11,1 , στο 15,2, στο 19,3, στο 26,3, στο 30,4και πάει λέγοντας.Τέτοια κορόιδα που είμαστε, οχι όλοι, εγω είμαι, καλά μας κάνουν.
Εγω πάντως για 3d δεν ψήνομαι, πρίν απο καμιά 10ετία και αν.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Τι να ψηθείς.
Αφού είσαι του ηχού παλιόπαιδο:137:
Άμα ήσουν της εικόνας ο 85 θα 'ηταν ήδη στο ταβ'ανι σου.

Reaction score
11

Eνώ ο STEREO ήχος είναι τρισδιάστατος η εικόνα όχι! Πως το δέχεστε εσείς οι της εικόνας;
Μόνο με την τρισδιάστατη, (όταν και αν), αξίζει να ασχοληθεί κανείς!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.430

Είναι γιωργάκη μου, ο στερεο ηχος είναι τρισδιάστατος.
Οσο για τον 85 δεν ψήνομαι με τίποτα.Αν βρεθείς απο δω καμιά μέρα έλα να δεις τι κάνει καθαρισμένος ο 5000 και δεν θα πιστέυεις τα μάτια σου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88