Nεο iPhone ?

Reaction score
1
Απάντηση: Nεο iPhone ?

Οι φημες λενε για ενσωματωμενο FM δεκτη αλλα και δυνατοτητα χρησης πομπου (ελπιζω στο βασικο hardware) για να μεταδιδεται η μουσικη πχ στο ραδιοφωνο του αυτοκινητου.
Βασικο χαρακτηριστικο: η συνδεση WiFi η οποια πλεον θα ειναι πιο γρηγορη (δεν θυμαμαι πιο spec ανακοινωσαν), πραγμα που θα απογειωσει την συνδεσιμοτητα και την ευχρηστια της συσκευης. Μιλαμε για το πιο γρηγορο remote control του κοσμου :114:

Reaction score
175

Οι φημες λενε για ενσωματωμενο FM δεκτη αλλα και δυνατοτητα χρησης πομπου (ελπιζω στο βασικο hardware) για να μεταδιδεται η μουσικη πχ στο ραδιοφωνο του αυτοκινητου.Βασικο χαρακτηριστικο: η συνδεση WiFi η οποια πλεον θα ειναι πιο γρηγορη (δεν θυμαμαι πιο spec ανακοινωσαν), πραγμα που θα απογειωσει την συνδεσιμοτητα και την ευχρηστια της συσκευης. Μιλαμε για το πιο γρηγορο remote control του κοσμου :114:
Τι να μεταδιδει στο ραδιοφωνο του αυτοκινητου;;;

Reaction score
1

Aν η πηγη του αυτοκινητου δεν εχει συνδεση για iPod, ή εστω 3,5 jack ή αν δεν θελει καποιος να πληρωσει καλωδιο extra, το transmitter εκπεμπει την μουσικη του iPod και το ακους απο καποια συχνοτητα στα FM ενω μεσω RDS μεταδιδονται οι πληροφοριες των τραγουδιων.
Ηδη κυκλοφορουν τετοια απο πολλες εταιριες, για αυτο λεω καλο ειναι να το εχουν ενσωματωμενο στην συσκευη.

Reaction score
1

Τα οσα εγραψα (περι 802.11n δικτυωσης και FM transmission) αφορουν και το iPod Touch και περισσοτερες πληροφοριες μπορειτε να βρειτε στο AppleInsider.

Reaction score
0
αν ο επεξεργαστής είναι στα 1000 μχζ και η φωτ. μηχανή 8 μεγκαπιξελ, πάει ο ανταγωνισμός.. θα τους θάψει όλους..

μνήμη από 32 γκίγκα θα ξεκινάει λένε..

3.5g

καλά αν έχει και προτζέκτορα τότεεεε...

Reaction score
4

ε, καλά το παράκανες....
επεξεργαστή 1000Mhz αμφιβάλω να έχει. α) δεν τον χρειάζετε, το κινητό είναι ήδη πολυ ποιο γρήγορο απο όλα τον ανταγωνισμό. β) οσο μεγαλύτερη ταχύτητα τόσο μεγαλύτερη κατανάλωση, τόσο μικρότερη διάρκεια μπαταρίας... προσωπικά δεν θα θυσίαζα την μπαταρία για 0,01 δευτερα γρηγοροτερο responce. Είπαμε είναι ήδη γρήγορο.

φωτογραφική απο τα 2 στα 8, το βρίσκω αδύνατο. Ποτέ το iPhone δεν ήταν δυνατό στην κάμερα. Και ούτε πρόκειτε κατα την εκτίμησή μου. Δεν είναι ο χαρακτήρας του αυτός, ούτε θέλει να ανταγωνιστεί σε αυτή την κατηγορία. Αντίθετα οι μαζικές παραγγελίες καμερών 3.2Μp μάλλον συνηγορούν σε τέτοια ανάλυση.

Επίσης χαζό μου φαίνετε το feature του πομπού. Δεν υφίστατε σύγχρονη συσκευή που να μην έχει προβλέψει διασύνδεση με iPhone ή iPod και η Apple δεν μας έχει συνηθίσει στο να υποστηρίζει κάτι παλιό......

Θα προτιμούσα μεγαλύτερη εκμετάλευση του Bluetooth (streaming, ανταλαγή αρχείων, κτλ) καθώς και ίσως λήψη video. Κάποιοι μάλιστα βρήκαν απενεργοποιημένα υπολήματα λειτουργιών Video editing τα οποία είτε έμειναν απο το strip-down του Mac OSX για να τρέξει στο τηλέφωνο, είτε πρόκειτε για μελοντικό feature του τηλεφώνου...

Reaction score
1

Αντε να κρατησουμε τα 32 Gb, για τα υπολοιπα δεν βλεπω φως......

Reaction score
0
παιδιά εγώ το πιστεύω ότι θα πάει για 8 μεγκαπίξελ και πολύ μεγαλύτερο επεξεργαστή (και καλύτερη μπαταρία)..
αν δεν είναι αισθητά καλύτερο από το προηγούμενο δε θα υπήρχε λόγος η απλ να βγάλει νέο μοντέλο..

γουιλ σιιι..

Reaction score
2
παιδιά εγώ το πιστεύω ότι θα πάει για 8 μεγκαπίξελ και πολύ μεγαλύτερο επεξεργαστή (και καλύτερη μπαταρία)..
αν δεν είναι αισθητά καλύτερο από το προηγούμενο δε θα υπήρχε λόγος η απλ να βγάλει νέο μοντέλο..

γουιλ σιιι..
Απο όσο γνωρίζω ο επεξεργαστής που κουβαλάει επάνω του είναι ήδη υποχρονισμένος και παρ'όλα αυτά σαν συσκευή είναι ταχύτερη από οτιδήποτε κυκλοφορεί στην αγορά.Οπότε το να πάνε σε επεξεργαστή 1000 ή και 800 το θεωρώ κυριολεκτικά σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Η κάμερα επίσης δεν παίζει να ανέβει στα 8mp.Άλλωστε το κοινό στο οποίο απευθύνεται σαν συσκευή δεν είναι τέτοιου τύπου.

Reaction score
11
Και έτσι να μείνει δεν με χαλάει καθόλου, δεν του λείπει τίποτα!!!:)

Reaction score
175
Απάντηση: Re: Nεο iPhone ?

Και έτσι να μείνει δεν με χαλάει καθόλου, δεν του λείπει τίποτα!!!:)
Οταν λες τιποτα εννοεις τιποτα τιποτα η τιποτα κατι;

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Re: Nεο iPhone ?

Οταν λες τιποτα εννοεις τιποτα τιποτα η τιποτα κατι;
Τίποτα! ΤΙΠΟΤΑ! Για μένα, κάποιος άλλος μπορεί να έχει άλλες ανάγκες....

Reaction score
175
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nεο iPhone ?

Τίποτα! ΤΙΠΟΤΑ! Για μένα, κάποιος άλλος μπορεί να έχει άλλες ανάγκες....
Δηλαδη αν αυριο το πρωι ο θειος μου ο Ιγνατιος παει και σκασει την 500αρα+ και το παρει θα βρει τα παντα;

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nεο iPhone ?

Δηλαδη αν αυριο το πρωι ο θειος μου ο Ιγνατιος παει και σκασει την 500αρα+ και το παρει θα βρει τα παντα;
Ναι....Σχεδόν..:116:

Reaction score
175
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nεο iPhone ?

Ναι....Σχεδόν..:116:
Αμ δε :136:

Αυτο το λεω γιατι ειχα μια κουβεντα σημερα για το θεμα αυτο. Πολλοι αγοραζουν κατι γιατι ειναι μοδα και φυσικα χανουν την ουσια.
Μακαρι το νεο να ειναι πιο καλο απο το HD μου γιατι το υπαρχων δεν πιανει μια μπροστα του :137:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nεο iPhone ?

Μακαρι το νεο να ειναι πιο καλο απο το HD μου γιατι το υπαρχων δεν πιανει μια μπροστα του :137:
Το είχα αναφέρει και πιο παλιά αλλά θα το αναφέρω ξανά μήπως έπεσες και εσύ θύμα κοροιδίας...Το iphone 3G ΔΕΝ είναι αυτό:

Γιατί αν μου λες ότι το HD είναι καλύτερο μάλλον το "έστησες" με το παραπάνω...

:143::135:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nεο iPhone ?

Αυτο το λεω γιατι ειχα μια κουβεντα σημερα για το θεμα αυτο. Πολλοι αγοραζουν κατι γιατι ειναι μοδα και φυσικα χανουν την ουσια.
To ότι πολλοί το αγοράζουν επειδή είναι ωραίο το δέχομαι.Λυπάμαι τις συσκευές τους.Προσωπικά την κάμερα 8 mp ούτε που με ενδιαφέρει αν θα την έχει!Μιλάμε για το κορυφαίο mobile internet του κόσμου.Και θα ασχολούμαστε με κάμερες!?Και όταν είδα ότι ο νέος Mobile Safari της 3.0 έκδοσης του iphone OS είναι πολύ γρηγορότερος από τον τωρινό, φαντάσου πόσο ταχύτερος θα είναι αυτός του νέου iphone.

Anyway ας μην το κάνουμε vs το θέμα.Και το HD εξαιρετική συσκευή είναι και το εννοώ.Αν έπρεπε με το ζόρι να διαλέξω μια WM συσκευή το HD θα επέλεγα.

Reaction score
19
Όταν βγήκε το iPhone πλάσαρε πολύ όμορφα χαρακτηριστικά (apple είναι αυτή) όπως το multitap, το αυτόματο rotating, ο browser του και άλλες λεπτομέριες που κάνουν τη διαφορά. Με χάλασε ομως, όταν το έπιασα στα χέρια μου από ένα φίλο, ο browser που αδυνατούσε να δει μερικά site και δεν ήθελε ούτε να πάρει plugin για να τα δει (κάτι flash και τέτοια) καθώς και το wifi ήταν πολύ αργό χωρίς λόγο ή το ανύπαρκτο copy/paste. Βάλε και τους περιορισμούς στο bluetooth.

Το θέμα είναι ότι πλέον όλες αυτές οι ευκολίες στο interface αρχίζουν να υιοθετούνται κι από τους υπόλοιπους (windows mobile 6.5), ενώ αρχίζουν να αποκτούν και προγράμματα ισάξια. Όπως ο skyfire ας πούμε:

ή το Agile Messenger.

Όταν είχα πάρει το HTC S100 (Qtek) πολύ παλιότερα δεν υπήρχε τέτοια υποστήριξη και το interface δεν ήταν και τόσο χρηστικό, αλλά αυτά σιγά σιγά φαίνεται ότι μάλλον αλλάζουν.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.497
Members
38.707