Nεο iPhone ?

Reaction score
1
Απάντηση: Nεο iPhone ?

Οποιος παρει iPhone επειδη γνωριζει γιατι το πηρε και οχι γιατι "ειναι μοδα" ή για να το παιξει μουρη, μπορει ευκολα να κανει jailbreak στο τηλεφωνο και να εχει ο,τι εφαρμογες θελει.

Reaction score
175

Οποιος παρει iPhone επειδη γνωριζει γιατι το πηρε και οχι γιατι "ειναι μοδα" ή για να το παιξει μουρη, μπορει ευκολα να κανει jailbreak στο τηλεφωνο και να εχει ο,τι εφαρμογες θελει.
Δηλαδη αυτη ξερει; :142:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Τι θα πεί μόδα ρε παιδιά! εγώ το έπιασα στα χέρια μου προχθές και μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος χειρισμού του καθ'ότι δεν βλέπω και καλά, (λόγω ηλικίας) με βόλεψε, αλλά μου είπαν οτι δεν στέλνει mms, δεν έχει ραδιόφωνο, και χαλάει εύκολα η οθόνη του, οπότε το άφησα!!!

Reaction score
7

Δηλαδη αυτη ξερει; :142:

Αυτή, στη συγκεκριμένη φωτογραφία κρατάει ένα iPhone πρώτης γενιάς που αναγκαστικά είναι Jailbreaked/Unlocked για να παίξει με τα Ελληνικά δίκτυα...μάλλον η Παπαρήγα μπανίζει, πώς να το κάνουμε! :135: Εκτός αν πιστεύεις ότι είναι τόσο μοδάτη γυναίκα που το πήρε για φιγούρα :142:

Reaction score
7

Τι θα πεί μόδα ρε παιδιά! εγώ το έπιασα στα χέρια μου προχθές και μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος χειρισμού του καθ'ότι δεν βλέπω και καλά, (λόγω ηλικίας) με βόλεψε, αλλά μου είπαν οτι δεν στέλνει mms, δεν έχει ραδιόφωνο, και χαλάει εύκολα η οθόνη του, οπότε το άφησα!!!
Εκτός από το ραδιόφωνο, όλα τα άλλα που σου είπαν είναι π@π@ρι3ς :137:

Reaction score
51

Εκτός αν πιστεύεις ότι είναι τόσο μοδάτη γυναίκα που το πήρε για φιγούρα :142:
Aν κρίνω από το....ρολόι της, η συγκεκριμένη πρέπει να είναι και πολύ in.....
Θα την λατρεύει και ο γνωστός ρολογάκιας του AVsite :137: :138:

Reaction score
1

Eεεελα??? Τι ειπες τωρα?

Ομολογω δεν το ηξερα αυτο

Μοδατη αποκλειεται γιατι μοδατοι ειναι μονο οι του καπιταλιστικου συστηματος. Το ρολογακι Casio το ειδες? Πρεπει να ειναι αυτο με την ατζεντα!

Αραγε εχει γνωριζει οτι ειναι προιον USA???

Πειτε μου ρε παιδια, ποσοι απο αυτους που εχουν iphone, ή Ν96, ή συσκευη WM που να ξερουν τι δυνατοτητες τους προσφερουν αυτες οι συσκευες?

Οι περισσοτεροι ειναι πουλ μουρ ή δεν χρησιμοποιουν ουτε τις μισες λειτουργιες.....

Reaction score
7

Παναγια παρθενα!:111:
Παναγια παρθένα αλλά το ηλεκτρονικό παλιο-Casio παίζει να μετράει με μεγαλύτερη ακρίβεια την ώρα από της πανάκριβες γραναζάτες μπακατέλες που ζαχαρώνεις :137:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Nεο iPhone ?

Πειτε μου ρε παιδια, ποσοι απο αυτους που εχουν iphone, ή Ν96, ή συσκευη WM που να ξερουν τι δυνατοτητες τους προσφερουν αυτες οι συσκευες?

Οι περισσοτεροι ειναι πουλ μουρ ή δεν χρησιμοποιουν ουτε τις μισες λειτουργιες.....
Θα σου πω με επιείκεια ότι μόνο ένα 8% εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες της συσκευής.Όλοι οι άλλοι τα παίρνουν κυρίως επειδή είναι ακριβά ή όμορφα.

Έχω γνωρίσει:

1.Άνθρωπο με συσκευή WM που δεν ήξερε τι είναι το Activesync.
2.Άνθρωπο με iphone που δεν ήξερε να κάνει sync τραγούδια μέσω itunes
3.Άνθρωπο με nokia n95 που το μόνο που τον ενδιέφερε και πείραζε στη συσκευή του ήταν κάτι σκυλάδικα ringtones.Του έλεγες για symbian και σε κοιτούσε λες και είδε διαστημόπλοιο...
4.Α και άνθρωπο με Blackberry που δεν τον ενδιέφερε να έχει email στην συσκευή του...:111:

Reaction score
7
Απάντηση: Re: Απάντηση: Nεο iPhone ?

Θα σου πω με επιείκεια ότι μόνο ένα 8% εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες της συσκευής.Όλοι οι άλλοι τα παίρνουν κυρίως επειδή είναι ακριβά ή όμορφα.

Έχω γνωρίσει:

3.Άνθρωπο με nokia n95 που το μόνο που τον ενδιέφερε και πείραζε στη συσκευή του ήταν κάτι σκυλάδικα ringtones.Του έλεγες για symbian και σε κοιτούσε λες και είδε διαστημόπλοιο...
4.Α και άνθρωπο με Blackberry που δεν τον ενδιέφερε να έχει email στην συσκευή του...:111:
Γνωρισέ τους και μεταξύ τους, να πάνε για καφέ να ανταλλάξουνε απόψεις για τις δυνατότητες των συσκευών τους :137:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nεο iPhone ?

Γνωρισέ τους και μεταξύ τους, να πάνε για καφέ να ανταλλάξουνε απόψεις για τις δυνατότητες των συσκευών τους :137:
Χαχαχαχαχαχαχα! :116:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Nεο iPhone ?

Έχω γνωρίσει:

Eμ αυτο ακριβως εννοω! Δουλευα 3 χρονια στον Γερμανο και σιχτιριασα πολλες φορες γιατι διαφοροι ασχετοι αγοραζαν τετοιες συσκευες!

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nεο iPhone ?

Eμ αυτο ακριβως εννοω! Δουλευα 3 χρονια στον Γερμανο και σιχτιριασα πολλες φορες γιατι διαφοροι ασχετοι αγοραζαν τετοιες συσκευες!
Νίκο φαντάζομαι τι θα έχουν δει τα μάτια σου και τι θα έχουν ακούσει τα αυτιά σου και ανατριχιάζω!

:111:

Reaction score
175

Έλαααα.............
Που μας κάνεις και τον δύσκολο......

Να σου κάνουμε κονέ, τώρα που είσαι μοναχούλης σου?
Ξέρεις.....
Για τις νύχτες μοναξιάς.... :142: :138: :137:
Κι αυτη μοναχουλα της ειναι. Καλεσε την για μια ματροσκουλα.
Αν της το πεις ετσι μπορει να νομιζει οτι ειναι συντροφισα και να ερθει. Τυχερουληηηηη :142:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Και ένα Nissan βγάζει λιγότερες βλάβες απο BMW αυτό δεν σημαίνει οτι θα πάρουμε όλοι Nissan!!!:142:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.494
Members
38.706
Νεότερο μέλος
jimacid