NAD 315BEE ή Pioneer A6-J help!!

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298
Απάντηση: NAD 315BEE ή Pioneer A6-J help!!

Εννοείτε τα έχω στο γραφείο μου έτσι, στο δωμάτιο.

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Νομίζω οτι για near field στην κατηγορία τους είναι top. Παίζουν απίστευτα καθαρά και αυδέτερα, άσε που όσο τα ανεβάζω εκεί που περιμένεις να θαμπόσουν τα τερατάκια απλά κρατάνε την ευκρίνια τους όπως και όταν τα ακούς πολύ χαμηλά.

Και για το δωμάτιο μου έχουν και το μπασάκι τους αμα λάχι!!

Τα έχει ακύσεις κανένας???

Περιμένω σχόλια..

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Παιδιά δεν έχει κανένας τελικά γνώμη για τα καινούργια μου μικρά που παίζουν τόσο καλά!!
Καλά εννοείτε πως έχω πάθει πλάκα και με τον συνδιασμό RX-797 και Heco.

Αλλά αυτά τα Fostex με έχουν ενθουσιάσει μέσα στο δωμάτιο μου.

Τα έχει κανείς άλλος να μοιραστώ την χαρά μου ???

Reaction score
0

καλημερα,ειμαι περιπου στην ιδια φαση με τον loudobic και θελω να αλλαξω τα ηχεια του υπολογιστη(logitech z2300) για κατι καλυτερο.ειμαι a little bit noob απο ηχεια και ενισχυτες και θελω λιγη βοηθεια.

το δωματιο ειναι περιπου 12τμ,ακουω σχεδον τα παντα απο μουσικη(rock,metal,trance,απο loreena mckennit μεχρι λιγα καλα rap,βιολια,πιανα κτλ) και εχω μονο flac και μερικα dvda.απο τιμες δεν ξερω οποτε δεν μπορω να βαλω ευκολα ορια,απλα δεν θελω να ακουω ενα σκετο μπασο(logitech) και να μην καταλαβαινω τι τραγουδι ακουω. κοιταξα λιγο απο ενισχυτες και ειδα οτι ξεκινανε απο 250(για marantz κοιταξα γιατι ειχα ακουσει ενα και ειχα παθει πλακα) με 40w που μου φαινονται καλα για την ενταση που θα τα εχω.απο ηχεια δεν ξερω καθολου.

και κατι τελευταιο.πως θα συνδεσω το pc με τον ενισχυτη?(μην γελατε ειμαι Noob).καρτα ηχου εχω μια απλη audigy4.θα χρειαστει αλλαγη?

οποιος μπορει ας βοηθησει γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλω αλλιως ακρη.

ευχαριστω:)

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

φιλε μου καλυτερα να ανοιξεις καινουριο θεμα για να το δουν ολοι. Το θεμα σου μπορει να λυθει και με ενεργα ηχεια, δηλαδη με ποιοτικα ηχεια με ενσωματωμενο ενισχυτη

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Φίλε Kosta, είχα το ιδιο δηλημα με εσενα, και πλέον απολαμβάνω και εκτιμώ κάθε μέρα ακρόασης και περισσότερο τα Fostex PM.04. Που πραγματικά για τα λεφτά που έδωσα είναι απίστευτα. Τα έχω συνδέση με μία εξωτερική USB κάρτα ήχου και είναι απολαυστικά.

Γνώμη μου, για ένα δωμάτιο 12 τετ. δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω!!
Και κράτα τα λεφτά σου να πάρεις κάτι καλύτερο για το σαλόνι σου!!

Καλές αγορές.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.606
Members
38.469
Νεότερο μέλος
niktasoulas