Nad 326bee VS Marantz pm6004

Reaction score
0
Καλησπέρα φίλοι μου. είμαι σε αναζήτηση ενισχυτή και δεν ξέρω τι να πάρω. Πρόσφατα πούλησα τα Aktimate Mini από τα οποία ήμουν πολύ ευχαριστημένος, για να μεταβώ σε ένα κανονικό hifi σύστημα. Από αυτούς που έβαλα στον τίτλο ποιους προτείνετε; Να επισημάνω ότι το σύστημα θα παίζει από pc με dac και εκτός της μουσικής θα χρησιμοποιείται και για multimedia χρήση (ταινίες και σπάνια παιχνίδια). Οι ενισχυτές αυτοί είναι στο budget μου (350-400 euro) καινούριοι. Εκτός αυτών έχω δει μεταχειρισμένους τους nad 356bee και marantz pm7003. Tι μου προτείνετε;

Reaction score
7.026
Απάντηση: Nad 326bee VS Marantz pm6004

πες μας ομως ποια ηχεια θα οδηγησουν και σε τι χωρο. Γενικα οι δυο εταιρειες ειναι απο τις πιο δημοφιλεις και καλες στην κατηγορια. Προφανως τα μεγαλυτερα μοντελα θα οδηγησουν πιο ευκολα περισσοτερα ηχεια και θα εχουν και σαφως καλυτερο ηχο στα χαμηλα. Αν ειναι σε καλη κατασταση παρε ενα απο τα 356 ή 7003. Εγω θα πηγαινα σε nad αλλα αυτο ειναι κατι τελειως υποκειμενικο και εχει να κανει με τις προτιμησεις του καθενος. Και οι δυο παντως παιζουν μια χαρα αλλα λιγο διαφορετικα.

Reaction score
5
Απάντηση: Nad 326bee VS Marantz pm6004

Είχα συγκρίνει τον NAD C370 μου με τον Marantz PM68 ενός φίλου. Ίδια απόδοση at the end of the day αλλά πολύ διαφορετικός ήχος. Ο NAD έχει "αγγλικό" ηχόχρωμα με επίπεδη τονική απόκριση (στο αυτί, δεν τους μετρήσαμε κιόλας) και ελαφρώς ξεκούραστο χαρακτήρα που προδιαθέτει για πολύωρες ακροάσεις και προτίμηση σε μουσική με φυσικά όργανα. Ο Marantz ήταν πιο εντυπωσιακός και λαμπρός, με τσιμπημένα άκρα. Το μπάσο του ήταν πιο βαθύ κι έντονο παρά τα λιγότερα watt που απέδιδε σε σχέση με το δικό μου. Έδινε τα ρέστα του σε ηλεκτρονική μουσική.
Να υποθέσω ότι κάπως έτσι συμπεριφέρονται και τα μικρότερα αδέλφια τους?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.336
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian