naim&audio system

Reaction score
0
Καλησπέρα,

Θα ήθελα μια γνώμη από τους γνώστες για ένα επικείμενο ταίριασμα για μουσική αποκλειστικά που σκοπεύω να φτιάξω. Το σύστημα αποτελείται από¨

Ενισχυτής Naim Nait 5i
Naim Cd5i
Ηχεία System Audio 1550

Ενισχυτής και cdp υπάρχουν ήδη, θα αγοραστούν τα ηχεία, με το budget να κινείται maximum στα 1200 ευρώ.
Ο χώρος ακρόασης είναι 4 χ 5 και θα παίζουν όλες οι μουσικές.

Οι γνώμες όλων είναι ευπρόσδεκτες καθώς είμαι στο παρά πέντε της αγοράς, μετά από 3 μήνες χωρίς ηχεία και με δυσκολία ακροάσεων εδώ στην κατακαημενη ελληνικη επαρχία.

ευχαριστώ

Reaction score
4
Απάντηση: naim&audio system

τι μουσικες θα παιζει επι το πλειστον;

στο λεω γιατι δοκιμασα καποια system audio οταν εψαχνα για ηχεια (παιζει να ειναι ακριβως αυτα γιατι μοιαζουν πολυ εμφανησιακα και στα λεφτα) και σε ροκ/μεταλ δεν τραβαγανε καθολου... μπουκωνανε και το αποτελεσμα ηταν κατω του μετριου... κατεληξα σε audio physic (yara II evolution) που μου φανηκαν πιο ισορροπημενα ηχεια... βεβαια δεν παιζανε με Naim ουτε τα μεν ουτε τα δε, με Vincent παιζανε.

αν σε παιρνει να ανεβεις λιγο τσεκαρε και τα Yamaha Soavo-1

Reaction score
0
καθολου μεταλ
κατα βαση ακουω τζαζ, ηλεκτρονικη, 'εθνικ'
τα audio physic τα εχω σκεφτει και εγω.
για την ακριβεια ειμαι μεταξυ audio physic spark
και system audio

Reaction score
7.067
Απάντηση: naim&audio system

epos m12i σε λογια πλαισια,διαφορετικα proac αλλα ανεβαινεις πολυ σε χρηματα. Θα ακουγα και τα audio spectrum sirene αλλα παντα με τον ενισχυτη σου αν ειναι δυνατον.
(στη φωτο ειναι τα προηγουμενα 12αρια)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Αξίζει να ακούσεις και το:

GamuT Phi3

Νομίζω στα 1500 - αλλά δεν θυμάμαι αν η τιμή που μου είχαν δώσει ήταν με τις βάσεις ή χωρίς.

Reaction score
0

Spendor SP3/1R
1600e

"...the SP3/1R2 has a midrange to die for - beautifully neutral and essentially free from colouration with an exceptionally wide dynamic range and negligible boxiness. Excellent overall coherence attests to the fine integration of the two drive units, as well as the natural sweetness of the new tweeter, ensuring fine stereo imaging with good depth perspectives..."
"The real star of the show, though, was the £1600 Spendor SP3/1R2. It might lack some bass weight, but it more than makes up for this with its lovely open midband neutrality, well suppressed box effects and fine dynamic range."

Hi-Fi Choice magazine 'Ultimate Group Test'
March 2009

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489