Most visitors online was 3433 , on 15 Sep 2025
εαν σου αρεσει ο ηχος της ναιμτον εχω σπιτι μου τωρα και τον ακουω. ειναι πολυ καλος και ειδικοτερα σε σχεση με τον προηγουμενο vincent-t.a.c 834, σαν μηχανημα ηχου σε αυτα τα λεφτα τι λετε? αξιζει τα λεφτα του η' θα μπορουσα να παω σε κατι εξισου καλο μικροτερης αξιας?
το τροφοδοτικο θα δωσει εντασεις?εαν σου αρεσει ο ηχος της ναιμ
προχωρα αφοβα .εαν δεν ικανοποιουν οι εντασεις βαλτου αργοτερα ενα τροφοδοτικο πανω και θα παρεις τρομερη αναβαθμιση ...
εφοσον το εχεις εκει το αλλο τροφοδοτικο απο το cd γιατι δεν το βγαζεις απο εκει να το κοτσαρεις πανω στον σουπερναιτ ?????
μετα οταν τα ακους τι γινεται? ειναι οπως τα λαμπατα βατ που ειναι ποιο "μεγαλα"?Τα watt των Naim φαίνονται λίγα διαβάζοντας τα specs, μέχρι τη στιγμή που θα τα ακούσεις.
Λατρεμένο μου παιδί! Να πω κι εγώ τη μ@λ@κί@ μου, ε; Λοιπόν, άκου! Όπως βλέπω εδωνάς, αυτό το μηχανάκι τιμάται πέντε χιλιάρικα στην Αμερική, άρα κανα 4,5άρι εδώ. Είναι κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά για ένα τοσοδά αγγλοκούτι με μόλις 80 βατ, εκτός αν έχεις κάτι μεταχειρισμένο υπ' όψιν - αλλά και πάλι, έχεις καλύτερες οψιόν. Διότι,...καλησπερα, θα ηθελα την αποψη σας για αυτον τον ενισχυτη .θα οδηγησει ηχεια triangle quartet σε χωρο 40 τετραγωνικα περιπου. το υπολοιπο συστημα αποτελειται απο naim cd 5χ+flatcap 2x , clear audio concept turnable, project tube box se phono.