naim supernait γνωμες

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: naim supernait γνωμες

Ειμαι της γνωμης αφου θα κινηθεις κοντα στα 2500 οπου υπαρχουν πολλες επιλογες, να προτιμησεις εναν ενισχυτη με μεγαλη ισχυ και αρκετο ρευμα ωστε να αποδιδει αβιαστα ακομα και μουσικες με πλουσιο δυναμικο περιεχομενο, σε μεσες κ υψηλες εντασεις στο χωρο των 30τμ.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: naim supernait γνωμες

το συγκεκριμενο τροφοδοτικο μπορει να συνδεθει με 2 συσκευες cd και ενισχυτη

I

iason

Guest

Αγαπητέ φίλε ο naim για τα χρήματα πού κοστιζει καινούργιος απλά είναι λίγος.

Reaction score
29.734

Δίκιο εχει ο κόγιας. Αν δείς το διάγραμμα , με εξαίρεση τις δυο κορυφές στα 10 ωμ και 15 ωμ, σε όλο το άλλο φάσμα 4ωμο είναι το ηχείο.Θες σίγουρα ενισχυτή που να δουλεύει στα 4.

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.214
Re: Απάντηση: naim supernait γνωμες

Καποιος επισης θα επρεπε να αναφερθει στο κλασσικο θεμα που εχω δει σε αυτα τα μηχανηματα τα οποια ενω οι ηχητικες τους επιδοσεις σε καποιες φασεις αγγιζουν τα ορια το εξωπραγματικου ενω παραλληλα το channel separation αλλα και το crosstalk που εχουν ειναι πραγματικα θλιβερο ...

Επι το Ελληνικοτερον το τσανελ σεπερασιον:107: εχει να κανει οταν εχουμε πχ μονο το αριστερο καναλι συνδεμενο ποσο απο το σημα αυτο περναει στο δεξι και αντιστροφως

Ενω το κροσστοκ :107: οταν εχουμε παραπανω απο μια ενεργη πηγη συνδεμενη στο μηχανημα μας ποσο απο το σημα του ραδιοφωνου ακουμε σε ενα κενο που εχει το δισκακι που ακουμε .

Σημειωνω οτι σκοπιμα πλεον και ειδικοτερα στους πολυκαναλους οπου γινεται χαμος μεσα απο την δρομολογηση των σηματων σκοπιμα οι κατασκευαστες δεν αναφερουν τιποτα διοτι πολυ απλα αυτο δεν αποτελει παραβαση κανενος νομου ...Πραβαση θα ηταν να αναφερουν κατι το οποιο θα ηταν ψεμα .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Reaction score
5.719
Re: Απάντηση: naim supernait γνωμες

Αγαπητέ φίλε ο naim για τα χρήματα πού κοστιζει καινούργιος απλά είναι λίγος.
μπορω να σου κανω μια ερωτηση ?
τον εχεις ακουσει τον ναιμ ?
γιατι εγω εχω ακριβως την αντιθετη αποψη ...
χωρια που αναβαθμιζεται συνεχως οσο θελεις με τα τροφοδοτικα του ...
μπορεις να ριξεις και τελικο πανω εαν θελεις ...
τα εχεις αυτα υποψιν σου ?

Reaction score
29.734

Ναι αλλά αυτές οι αναβαθμίσεις κοστίζουν , δεν ξέρω πόσο , αλλά υποπτεύομαι αρκετά. Αυτό δεν είναι ενα θέμα?

Reaction score
5.719
ισως , αλλα δεν εισαι αναγκασμενος να αλλαξεις ενισχυτη ξανα και ξανα !
εγω παντως για παραδειγμα που εχω το hdx της naim οταν μπορεσα αγορασα εξτρα τροφοδοτικο . ηταν σαν να αγορασα μεγαλυτερο μοντελο cd player απο αυτο που ειχα ,χωρις να αναγκαστω να "σκοτωσω " το παλιο . μαντεψε ποια θα ειναι η επομενη αναβαθμιση μου ! μεγαλυτερο τροφοδοτικο απο ατο που εχω.
αλλο παραδειγμα ...
στο τροφοδοτικο που εχω μπορω να κανω αναβαθμιση του με μικροτερο κοστος παρα να το αγορασω ξανα επειδη αλλαξε κατι .
στο hdx μου εχουν κανει 4 αναβαθμισεις με firmware με σημαντικες βελτιωσεις .
κοστος ΔΩΡΕΑΝ !
ξερεις πολλες εταιρειες να υποστηριζουν ετσι τα προιοντα τους ???

δεν νομιζω ...

Reaction score
29.734

Ναι αμέ ξέρω την denon που βγάζει αναβαθμίσεις software κάθε λίγο και λιγάκι , και οχι μόνο για τα players, αλλά και για τους ενισχυτές της.Μιλάω για firmware upgrade και οχι hardware upgrade. Το firmware είναι πάντα δωρεάν.
Απο το 2008 που εχω avp, poa , και απο το 2009 a1ud, ούτε εγω ξέρω πόσες αναβαθμίσεις εχουν βγάλει.

Τώρα οσο αφορά στα hardware upgrades της NAIM εμένα μου μοιάζουν με τρόπο να τα πάρουν στους αδαείς αφού δεν βγάζουν μια και εξω ενα σοβαρό εργαλείο . Τι να τις κάνω τις αναβαθμίσεις σε ενα player με την προσθήκη ξεχωριστού τροφοδοτικού?
Η το βγάζεις κατευθείαν η το κάνεις γαργάρα.

Reaction score
5.719
εχει και ακριβα εαν γουσταρεις δεν καταλαβες ...
για παραδειγμα .
δεν μπορεις να παρεις το cd s3 που εχει 13000 χιλιαδες ευρω (εαν δεν κανω λαθος το μοντελο)
παιρνεις το cd πχ hdx τωρα και αργοτερα του κοτσαρεις το μεγαλο τροφοδοτικο πανω οταν βρεις τα φραγκα .μολις απεκτησες το s3 σε 2 δοσεις χωρις να πεταξεις χρηματα με ανταλλαγες να βρεις πωλητη , να χασεις χρηματα απο την πωληση ωστε να το παρει ο αλλος κλπ κλπ .
ουτε με αυτο δεν σε βοηθα ?
εγω πιστευω οτι σεβεται μεχρι και το πρωτο σου ευρω που θα δωσεις σε αυτη την εταιρεια ...
αρα εφοσον εχεις ντενον και βγαζει αναβαθμισεις ξερεις πως ειναι να σε σεβεται σαν πελατη .

Reaction score
5.719
κανενα προβλημα !
μπορει να γραφει οτι θελει αρκει να στεκουν ...
για τα ναιμ εαν τα εχει ακουσει με τροφοδοτικο και χωρις μπορει να εκφερει αποψη ...

Reaction score
6.609
Απάντηση: Re: naim supernait γνωμες

χμμμ μαλλον κανεις δεν προσπαθει να σε πεισει οτι δεν ακους διαφορες το αντιθετο θα ελεγα ...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.874

θυμίζει η ιστορία εκείνον τον ενισχυτή της μίσιον, τον σάιρους 2 με το πι-ες-εξ αν θυμάμαι καλά.

θυμάμαι καλά όμως τις θεωρίες της μίσιον για τα τροφοδοτικά, εκείνα τα μικρά που τα είχε "συντονίσει" και βρήκε τη μαγεία στο "λίγο", αλλά ακόμα και το "λίγο" το πουλούσε για "πολύ".

πολλά χρόνια πίσω σας πάω, μάλλον οι πιο πολλοί δε θα έχετε ιδέα από αυτά που λέω...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112