Nas η Εξωτερικο σε USB

Reaction score
0
Παιδιά έχω 1 απορία και πραγματικά εχω μπερδευτεί πολύ εχω ένα modem Belkin με 1 θύρα usb από πίσω και η Ερώτηση είναι η Εξής.
Τη είναι πιο γρήγορο για video streaming και γενικά μεταφορά αρχείων να συνδέσω ένα εξωτερικό δίσκο στην usb2 θύρα του modem η ένα NAS σε 100αρα Ethernet δυστυχώς δεν εχω Gigabit Ethernet

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.540
Απάντηση: Nas η Εξωτερικο σε USB

Αν καταλαβαίνω σωστά, ο υπολογιστής συνδέεται στον ρούτερ με 100άρι ethernet, οπότε είναι το ίδιο.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Nas η Εξωτερικο σε USB

O Υπολογιστής συνδέεται με ασύρματο δίκτυο Ν+ στα 300

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Για video streaming το ethernet 100Mbps είναι υπεραρκετό, στην μεταφορά αρχείων θα έχεις πάνω όριο τα 10-12ΜΒ/sec.
Όμως η χρήση ασύρματου δεν δίνει εγγυημένα τις παραπάνω ταχύτητες εκτός και αν η απόσταση είναι μικρή και δεν υπάρχει παρεμβολή από άλλο ασύρματο δίκτυο.

Reaction score
0

Με εξωτερικό δίσκο στην USB θύρα του Modem θα έχω περισσότερα MB/Sec για μεταφορά αρχείων? Από τα 10-12Μb/sec ???

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

όχι, αυτή είναι η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να δώσει ένα δίκτυο ethernet 100Mbps.

Reaction score
0

Ένα δίκτυο ethernet ναι αλλα εγω συνδέομαι ασυρματα στα 300mbps αρα θα εχω καλύτερη ταχύτητα στην usb θυρα με εξωτερικό δίσκο από ότι στην Ethernet με NAS η κατι δεν καταλαβαίνω σωστα?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Όπως σου έγραψα ήδη τα ασύρματα δίκτυα δεν σου δίνουν εγγυημένα τις ονομαστικές ταχύτητες αλλά πλησιάζουν υπό προϋποθέσεις.
Μια δοκιμή θα σου δείξει τις ταχύτητες που μπορείς να πάρεις στη δική σου υλοποίηση.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.161
Members
38.663
Νεότερο μέλος
kyrios_nikos