NAVI BOX. Επιτέλους σωστή πλοήγηση στις επώνυμες οθόνες 2DIN

Reaction score
2
Απάντηση: NAVI BOX. Επιτέλους σωστή πλοήγηση στις επώνυμες οθόνες 2DIN

Αντε αγορινα μου τρεξ το το θεματακι:137:
Αντε γιατι σε λιγο θα μεινουμε αφραγκοι..

40 ημερες εκανα να αποφασισω αλλα τελικα βγαζουμε ακρη

if U know what I mean:142::142::142::142::142:

Reaction score
2
Καλά και εγω μια από τα ίδια..τώρα τα χρήματα θα πάνε για τις διακοπές..στην βράση κολάει το σίδερο το θέμα ήταν να πάει το δώρο του Πάσχα στο box..χιχιχ

Reaction score
49

Βρε υπάρχει ετοιμοπαράδοτο στην
OutsourcingAE- Κηφισού 84-Μοσχάτο-Τηλ. 210 4854110.

Και για τους εκτός Αθηνών θα σας πει σε ποιο κατάστηαμα θα το τοποθετήσετε!
Το μηχάνημα δουλεύει και μάλιστα καλά.
Έχει το σωστό πρόγραμμα πλοήγησης για Ελλάδα (Destinator7) και τους καλύτερους χάρτες.....
Γιατί διστάζετε? :107:

Δοκιμή θα κάνω τον Ιούνιο (τις πρώτες 2 βδομάδες) γιατί τώρα λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω!!

Reaction score
2
Μου τηλεφώνησε σήμερα ο κύριος Φώτης και μου είπε οτι ήρθαν και έχουν ηδη αποσταλλεί σε ολη την Ελλάδα. 490ευρω και κανά 20αρικο για το καλώδιο της πηγής.Άντε να κάνω κουμάντο γιατί ψήνομαι άγρια...

Reaction score
49
Απάντηση: Re: NAVI BOX. Επιτέλους σωστή πλοήγηση στις επώνυμες οθόνες 2DIN

Μου τηλεφώνησε σήμερα ο κύριος Φώτης και μου είπε οτι ήρθαν και έχουν ηδη αποσταλλεί σε ολη την Ελλάδα. 490ευρω και κανά 20αρικο για το καλώδιο της πηγής.Άντε να κάνω κουμάντο γιατί ψήνομαι άγρια...
Αν το εγκαταστήσεις πάντως και δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω - φωτογραφίσω, θα ήθελα σχόλια και φωτό από το αυτοκίνητό σου!! :107:

Reaction score
0
Παιδια καλημερα , εχω αγορασει το navibox και το εγκατεστησα σε Kenwood KVT-729DVDY αλλα δεν λειτουργει το touchscreen .Αυριο θα ρωτησω την εταιρια γιατι με διαβεβαιωσαν οτι ειναι συμβατο.Επισης το εψαξα λιγο το μηχανημα μηπως και δω τα αρχικα αρχεια μεσω υπολογιστη γιατι το μηχανημα οταν μπουταρει χωρις καρτα εμφανιζει ενα υποτυπωδες μενου το οποιο δεν ειναι οτι καλυτερο και ωραιο και θα ηθελα να εφαρμοσω ενα μενου του τυπου SATNAV ή MIO http://www.navimania.gr/showthread.php?t=6074&page=11
Εκεινο που ανακαλυψα ειναι οτι συνδεοντας το μηχανημα στο pc βρηκα οτι ειναι ιδιο με το με το MIO 310x γιατι δεν εβρισκα drivers ενω ο επεξεργαστης ειναι πανομοιοτυπος με τα ΜΙΟ c620.Οποιος ξερει κατι για το ξεκλειδωμα της συσκευης ας αναφερει κατι.Το μηχανακι υποσχεται πολλα και μπορει να γινει ενα μινι pc.

Reaction score
2
Δώσε καμιά φώτο από το μενού ή το τι βλέπεις μέσα στην κάρτα τι αρχεία κλπ γιατί από καιρό το ψήνομαι και με το που θα το έπερνα θα αναζητούσα τις ίδιες αλλαγές να κάνω.Δε το έχουν πολλά άτομα ίσως μόνο εσυ προς το παρών οπότε κανείς δε ξέρει πως και τι είναι.Δώσε οσες πληροφορίες μπορείς για το τι περιέχει μέσα,τα τεχνικά χαρακτηριστικά δε νομίζω οτι βοηθάνε προς το παρών. Καλημέρα.

Reaction score
49

Μόλις παρέλαβα φωτό από το μηχάνημα (σκέτο και τοποθετημένο σε Leon)
Να βρω λίιιιιγο χρόνο να τις ανεβάσω

Παίζει δε, Ιούνιο να βάλω μια 1DIN 7" στο αυτοκίνητο και να μου την δώσουν για δοκιμή!

Reaction score
2
Κανένα νεότερο από τισ φώτο? Το μενού πώς είναι? Μπορούμε να το αλλάξουμε να βάλουμε άλλες εφαρμογές παιχνίδια κλπ όπως στα κλασσικά pna-pda?

Reaction score
49

Έχεις δίκιο!!!
Αλλά χρόνος μηδέν = πρόβλημα......

Θα τις ανεβάσω τώρα!!!!
Καλημέρα :107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members