navigation

Reaction score
0
Γεια σας παιδιά!Θα ήθελα να ρωτήσω κατι σχετικό με το σύστημα πλοήγησης που υπάρχει(προεραιτικά) στις bmw..Στο φυλλάδιο της αντιπροσωπείας λέει ότι τα διαθέσιμα dvd δεν ισχύουν ακομα για την Ελλάδα..Δηλαδή;Αν βάλω δε θα μπορώ να βλέπω τους δρόμους στη πόλη μου(Βεροια) ή εστω Θεσσαλονικη;

Reaction score
0
Για ποιο λόγο όχι;Τι διαφορά έχουν τα dvd αυτά από τα υπόλοιπα συστήματα πλοήγησης που υπάρχουν;

Reaction score
118
Διαφορά: Δεν δουλεύουν με το Destinator.
Την εταιρία που έχει αναπτύξη και εγκαταστήσει το λογισμικό της με τον χάρτη της χώρας μας, σε άλλα μηχανήματα αλλα οχι σε αυτά των αυτοκινητοβιομηχανιών.

Reaction score
0
Έστειλα email στη bmw χθες βράδυ και σήμερα μου απάντησαν!Μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι μπορώ να προμηθευτώ το dvd από κατάστημα bmw.Η τελευταία έκδοση είναι η 2007-1 και περιέχει όλους τους κεντρικούς άξονες και τις μεγάλες πόλεις..Πως μπορώ να μάθω τις πολεις;Υπαρχει κάτι στο internet, να πάω από κάποιο κατάστημα να ρωτήσω ή να ξαναστείλω email;Τι προτείνετε; :lol:

Reaction score
14
Νομίζω ότι ένα mail θα ήταν το καλύτερο. Αν μπορούσαν να σου πουν και το κωδικό των χαρτών και μετά κάνεις αναζήτηση στο δίκτυο.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508