Navigon 2100

Reaction score
62
Δεν ξέρω αν γνωρίζετε τη συγκεκριμένη εταιρία. Είναι γερμανική, νεοαφιχθείσα στην Ελλάδα, αλλά είναι από τις πρώτες εταιρίες κατασκευής συστημάτων πλοήγησης στον κόσμο. Σήμερα τσίμπησα έναντι 200€ το μικρότερό της μοντέλο, το 2100. Σαν πρώτη εικόνα, οι χάρτες είναι τουλάχιστον εντυπωσιακοί!! Θέλω να το δοκιμάσω στην πράξη όμως να δω αν είναι άξιος ανταγωνιστής του Destinator ή είναι μόνο λούσα. Βέβαια οι κριτικές του είναι εξαιρετικές, αλλά αυτό ισχύει για το εξωτερικό. Αν το έχει κανείς, ας πει εντυπώσεις. Εγώ θα σας πω σε λίγες μέρες που θα το δουλέψω!!

Reaction score
1.988
Απάντηση: Navigon 2100

Δημητρη, εντυπώσεις?
Μου άρεσε το 2110....και το σκέφτομαι!!!!

Reaction score
173

Ειναι ομορφο και γρηγορο. Το σιγουρο ειναι οτι τρεχει και αλλα!

Reaction score
427
Το δοκίμασα στο fnac και δεν με κάλυψε από ταχύτητα. Το είδα λίγο αργό.
Σε σύγκριση πάντα με ένα της Garmin που χρησιμοποιώ.
Διάβασα στο net ότι υπάρχει και hack για να του βάλεις destinator. Αυτός ήταν και ο λόγος που πήγα να το δω, αλλά δεν με κάλυψε η ταχύτητα. Μάλιστα 2 μοντέλα που είχε έτρωγαν κολλήματα συνέχεια.
Ο πωλητής μου είπε ότι τόσο χέρια που τα πιάνουν.......
Δεν αντιλέγω, αλλά τα mio που ήταν πιο δίπλα για demo δεν είχαν κανένα πρόβλημα.

Reaction score
62

Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν έχει μεν την κάλυψη του destinator, αλλά έχει το καλύτερο interface, απ' ό,τι έχω δει μέχρι στιγμής. Όμορφα γραφικά, πολύ καλή ενημέρωση χαρτών και γρήγορο στην εύρεση δορυφόρων και στον επαναπροσδιορισμό νέας διαδρομής. Το reality view pro παντελώς άχρηστο κατ' εμέ. Απλά εφετζίδικο και τίποτα άλλο!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm