Nba - πού;

Reaction score
5
Χαιρετώ όλους,

είμαι στη φάση να προσθέτω λόγους για να MHN βάλω Nova, γιατί δεν είναι αποδεκτό να πληρώνω όσο πλήρωνα στην Αγγλία για 200+ κανάλια, και να βλέπω τα 5 ελληνικά που τα πιάνω και με απλή κεραία συν Supersport. Ας μην μιλήσω για τα documentaries, Nat Geo, Adventure, etc, γιατί κλαίω ήδη, είχα καμμιά 10αριά και με Nova πιάνεις 3...

Επειδή είμαι fan του NBA, μήπως ξέρει κανείς αν μεταδίδουν αγώνες κάποια άλλα κανάλια που να πιάνονται με πιάτο π.χ. 1.20μ; Από οποιοδήποτε δορυφόρο, έτσι κι αλλιώς πάω για πάνω από 1 LNBs. Αν είναι δυνατόν κάντε ένα search στα EPGs σας. Θα σας ήμουν ευγνώμων.

Αν βρω NBA αλλού, δεν πρόκειται να σκεφτώ τo Nova ως επιλογή.

Ευχαριστώ πολύ
Ακης

Reaction score
6
NBA έχει στον Turksat 42E, είναι όμως κωδικοποιημένο με σύστημα biss .... :shock:
Αν έχεις dreambox με το κατάλληλο emu, ή skystar 2 και το biss plugin (και το κλειδί φυσικά), βλέπεις άνετα......
Η ποιότητά του πάντως δεν είναι και ότι καλύτερο, χωρίς να είναι και απαράδεκτο..... :wink:

Reaction score
0
γιατί δεν συνεχίζεις την συνδρομή που είχες στην Αγγλία; 8)
nba στον astra-19e, για συχνότητα ψάξε στον lyngsat :wink:

Reaction score
5
Γιατί δεν μπορώ να βλέπω BBC και ITV (F1)!!
:(
Άσε που το NBA στην Αγγλία είναι ένα 'γραφικό' άθλημα, από αυτά που δείχνει το Channel 5 στις 2 το πρωί...αν θες κανα cricket υπάρχει πιο εύκολα...
Μάλλον πρέπει να βάλω πρώτα το πιάτο και να αρχίσω το ψάξιμο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.832
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos