Ncore ή IcePower ?

Reaction score
7.936
Εγώ πάντως με Weiss ή metric χωρίς προ και με room correction, χωρίς 6 db στα χαμηλά, δεν μπορώ να ακουσω. Οποια αξία και αν έχει αυτό που γράφω για κάποιον άλλο.
Δεν τα λες όλα. Πριν το room correction, με τα "υψίπεδα" που δημιουργεί ο χώρος (σου, μου, του) δεν χρειαζόσουν +6 στα χαμηλά. Από όταν ήρθαν τα πράγματα "στα ίσια τους" το χρειάζεσαι... Κι εγώ με +6 στους 30 παίζω:D.

Reaction score
677
Δεν κατάλαβα πως το εννοούσες,το διάβασα λάθος .:thumbsup:
Τώρα που το κατάλαβα διαφωνώ πλήρως .
Η άποψη μου είναι οτι Grim χωρίς ncore &dlcp δεν υπάρχει καμμιά περίπτωση να γίνουν .
Μωρέ γλιτώνει το μηχανάκι που δεν έχει πέσει στα χέρια μου...
Μεχρι και τον πρωινό καφέ θα μου τον είχε ετοιμο στις 6.25 ακριβώς...
Καμπύλες,φίλτρα,προενισχύσεις,κρος και μ@λακιες...αυτά θα ήταν το λιγότερο...
Αν και το Grimm γίνεται και χωρίς.... ____(απλώς χρειαζόμαστε)>>>>.Νcorια,DLCP,και πηγή..
Το συντακτικό μου μέσα μερικές φορές....
Έχεις δίκιο,έπρεπε να αλλάξω παράγραφο,δεν έφτανε το κεφαλαίο του Ncore

Reaction score
677
Δεν τα λες όλα. Πριν το room correction, με τα "υψίπεδα" που δημιουργεί ο χώρος (σου, μου, του) δεν χρειαζόσουν +6 στα χαμηλά. Από όταν ήρθαν τα πράγματα "στα ίσια τους" το χρειάζεσαι... Κι εγώ με +6 στους 30 παίζω:D.
Μιλάτε ντε κι ήμουν έτοιμος να αγοράσω χιτάτσια....

Reaction score
29.670
Α είσαστε ωραίοι εσείς. Φιάχνετε room correction, και μετά επειδή δεν σας αρέσει ( και δικαίως δλδ) κοπανάτε και ένα eq + 6db στα χαμηλά να φέρετε την ισιωμένη καμπύλη των μετρήσεων -επεμβάσεων. Μμμμ δε λεω καλά είναι.

Reaction score
677
Αν είναι να πάρεις χιτάτσι, να πάρεις κανένα σοβαρό, όχι από τα άλλα τα φιδίσια:p...
Τέτοια έχω μάνα μου..
Cat όμως,έχουν καλύτερο χαμηλό και μπορούν να σου κάνουν και συνολικό room (και house μην σου πω) correction.

Reaction score
7.936
Α είσαστε ωραίοι εσείς. Φιάχνετε room correction, και μετά επειδή δεν σας αρέσει ( και δικαίως δλδ) κοπανάτε και ένα eq + 6db στα χαμηλά να φέρετε την ισιωμένη καμπύλη των μετρήσεων -επεμβάσεων. Μμμμ δε λεω καλά είναι.
Το στοχευμένο +6 σε σωστή καμπύλη συστήματος/χώρου, είναι πολύ λιγότερο από το +1 που βάζουν άλλοι στην συχνότητα "όπου να 'ναι", εν είδει loudness:)...
Αφήστε που απαντάει στην ερώτηση, "μπάσα έχει;":oops:

Last edited:

Reaction score
1.788
Το στοχευμένο +6 σε σωστή καμπύλη συστήματος/χώρου, είναι πολύ λιγότερο από το +1 που βάζουν άλλοι στην συχνότητα "όπου να 'ναι", εν είδει loudness:)...
Αφήστε που απαντάει στην ερώτηση, "μπάσα έχει;":oops:
Ασφαλως μιλας εντελως υποκειμενικα πραγμα που ειναι εντελως σεβαστο. Για την ιστορια ομως το +6 θα ειναι παντα +6 ειτε στοχευμενα ειτε οχι.

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Ncore ή IcePower ?

Aυτα και τιποτις αλλο....τα δικα μου δηλαδη!!!!!!!!!!:biggrin:

...και ετοιμο το μονομπλοκιον.......200 στα 8 ..για αρχη βεβαιως βεβαιως......αργοτερα θα ερθει αλλο ενα σετακιον και θα τα κανω bridge οποτε παμε για 360 στα 8...καλο??????
Καλό !!!!! :rolleyes: :laugh::roflmao:

Last edited by a moderator:

Reaction score
7.936
Ασφαλως μιλας εντελως υποκειμενικα πραγμα που ειναι εντελως σεβαστο. Για την ιστορια ομως το +6 θα ειναι παντα +6 ειτε στοχευμενα ειτε οχι.
Εσύ έχεις καταλάβει τι εννοώ αλλά κάτσε να το εξηγήσω προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Όταν γράφω πως είναι λιγότερο, το εννοώ ως εξής: Βάζω +6db στους 30hz που σβήνει έως τους 50hz. Ξερό. Σκέτο. +6db σε σχέση με το 0.
Όχι να έχει η καμπύλη -3db στους 30hz (λόγω ηχείων), -5db στους 40Hz (λόγω dip), +11db στους 60hz (λόγω peak), -25db στους 70hz (λόγω dip), +12db στους 80db (λόγω peak) και αμέσως μετά -25db στους 90hz (λόγω dip)... Και δεν είναι φανταστικά τα νούμερα, έχω δει τέτοια καμπύλη σε πολύ καλό σύστημα:(.

Όποιος κάνει την άθροιση λοιπόν θα καταλάβει αυτό που λέω, πως είναι πολύ λιγότερο το +6db (και ακούγεται απείρως καλύτερα), από το +1db στους 60Hz που βάζει κάποιος αυθαίρετα:).

Reaction score
1.788
Εσύ έχεις καταλάβει τι εννοώ αλλά κάτσε να το εξηγήσω προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Όταν γράφω πως είναι λιγότερο, το εννοώ ως εξής: Βάζω +6db στους 30hz που σβήνει έως τους 50hz. Ξερό. Σκέτο. +6db σε σχέση με το 0.
Όχι να έχει η καμπύλη -3db στους 30hz (λόγω ηχείων), -5db στους 40Hz (λόγω dip), +11db στους 60hz (λόγω peak), -25db στους 70hz (λόγω dip), +12db στους 80db (λόγω peak) και αμέσως μετά -25db στους 90hz (λόγω dip)... Και δεν είναι φανταστικά τα νούμερα, έχω δει τέτοια καμπύλη σε πολύ καλό σύστημα:(.

Όποιος κάνει την άθροιση λοιπόν θα καταλάβει αυτό που λέω, πως είναι πολύ λιγότερο το +6db (και ακούγεται απείρως καλύτερα), από το +1db στους 60Hz που βάζει κάποιος αυθαίρετα:).
Ασφαλως το +6 απο το 0 σε σχεση με το - 3 στους 30ΗΖ αλλα και απο το - 6 στο απολυτο 0 ΗΖ ισορροπει και σου δινει την αισθηση που υποκειμενικα σου αρεσει. Δενξερω αν συμφωνει και το woofer του ηχειου σου μετα απο καποιες σταθμες.

Reaction score
7.936

Χαχαχα, ΟΚ ΟΚ δεν είναι έτσι. Γι' αυτό αγοράζουμε subwoofer για τη μουσική (εκτός του άλλου του αλήτικου που αγοράζουμε για καφρίλες στο homecinema). Για κείνο το 30αράκι :)...

A

amoustakas

Guest
Τρελό εργαλείο το sub στη μουσική, αν το χρησιμοποιήσεις σωστά και με μέτρο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas