Nea Timh ΓΙΑ Infocus 4805!!!!

Reaction score
1
O INFOCUS 4805 αποτελεί έναν από τα αγαπημένα μοντέλα της Ελληνικής αγοράς. αλλά μέχρι πρότεινος για πολλούς ήταν "ακριβός" .

Η αντιπροσωπεία λοιπόν ανακοίνωσε νέα δελεστική τιμήκαι αυτή είναι 1.400 ευρώ τιμή καταλόγου που σημαίνει..........

Καλές Θεάσεις

Reaction score
51
Kαι αν η street price είναι ακόμα πιο κάτω πιστεύω ότι πλέον μιλάμε για πολύ καλή επιλογή!!!!
Αξίζει και με το παραπάνω τα 100 χιλιαρικάκια σε σχέση με τον 5120!! :roll: :wink:

Reaction score
0
Εγώ πάλι δεν νομίζω πώς αξίζει να δώσει κανείς ουτε Ευρώ περισσότερο σε σχέση με τα 1000 Ευρώ του 5120 αν ειναι να πάρει panel 854X480!. Μιλάω ειδικά και μόνο οσον αφορα τη θέαση με HTPC, ετσι? Εκει ο 5120 ,στα λεφτά του ειναι με μία λέξη αποκάλυψη :shock: (Και εδώ που τα λέμε, με 400 Ευρώ ακόμα παιρνει κανείς απο οθόνη μέχρι player :wink: αντι για 4805 η τον 30Α)

Reaction score
51
Στάθη συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε και λίγο όσους έχουν πρόβλημα με το (γνωστότατο πλέον...) rainbow!!
O 5120 με ταχύτητα χρωματικού τροχού στο 2Χ είναι σαφέστατα πιο "προβληματικός" σε σχέση με τον 4805 και τροχό 4Χ!! :roll: :wink:

Γιαυτό και θεωρώ καλή επιλογή τον 4805! (που για να λέμε και όλη την αλήθεια είναι και ένα κλικ καλύτερος σε σχέση με τον 5120 σε χρώματα, φως και κίνηση....)

Βέβαια μιλάμε για προσωπική μου εκτίμηση.......
Το τι ψωνίζει ο καθένας είναι καθαρά θέμα των ματιών του!
Αγοράζουμε ότι μας αρέσει στα μάτια μας.
Τελεία και παύλα! :roll: :wink:

Reaction score
453
Την ίδια άποψη έχω ακριβώς με τον Γιάννη.
Τα χρήματα που κοστίζει παραπάνω από τον benq 5120, τα αξίζει πραγματικά και δεν τα θεωρώ πεταμένα λεφτά.

Reaction score
1
Το πρόβλημα του 4805 είναι ο ... Optoma 27A ο οποίος κάνει λιγότερα από τον Infocus.
Για κάντε κανένα συγκριτικό και επειδή αρκετοί μιλούν για LCD βάλτε και τον Sanyo Ζ1.Στα ίδια λεφτά δεν είναι όλοι αυτοί ;

Reaction score
1
Το πρόβλημα του 4805 είναι ο ... Optoma 27A ο οποίος κάνει λιγότερα από τον Infocus.
  Για κάντε κανένα συγκριτικό και επειδή αρκετοί μιλούν για LCD βάλτε και τον Sanyo Ζ1.Στα ίδια λεφτά δεν είναι όλοι αυτοί ;
Πολυ ωραια ιδεα, θα ειχε πραγματι μεγαλο ενδιαφερον μια ακομη "μαχη" σε αυτη την κατηγορια.Αντρεα-Βαγγελη εχετε χρονο για κατι τετοιο? :D

Reaction score
32
Kαιρος ηταν να κατεβασει την τιμη του μετα τοσο καιρο και την ελευση των αλλων προβολικων. Καμμια φορα η Infocus ξεχνα να κατεβασει τις τιμες και ενω ξεκινουν ως best value γινονται bad value.
Eτσι τωρα δεν πρεπει να ειναι ουτε best ουτε bad.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.344
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades