Nero πρόβλημα - LightScribe & Labelflash

Reaction score
6
Εχω δοκιμασει τρια writer με ακριβως τα ιδια αποτελεσματα. ( 2 Liteon και ένα Nec)
Το προβλημα είναι η ταχύτητα εγγραφής και πως αυτή δεν μπορει να ξεπεράσει τα 2,4 της στιγμή που τα ιδια τα writer εχουν την δυνατότητα να γράψουν επι 16 και το κανουν αυτό όταν χρησιμοποιώ πχ το dvd-decrypter για  εγγραφή.
Οι Versions του Nero που δοκιμασα είναι η Nero 6.3.0.3  και η Νero 7.5.
Ξερει κανεις τι παίζει επιτελους με  τα Nero-προγραμματα;
Πρεπει να δοκιμασω καποια συγκεκριμένη version;
Και αν εν πάση περιπτώσει υπαρχει καποιο άλλο rec-program να μου προτείνεται ( εκτος από το Clone).

Reaction score
53
Re: Nero πρόβλημα

Μιλάς για DVD!!??? εγγραφές??
Αν μιλάς για Cd μουσικής Μονο το EAC!!! Exact Audio Copy!!!
(Καμμιά φορά και τα δισκάκια είναι πρόβλημα!!)

Reaction score
6

Nαι μιλω για DVD.
Οσο για τα δισκακια παντα αγοραζω οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα για να μην εχω τετοιο προβλημα.
Verbatim TDK

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Την ταχύτητα εγγραφής την επιλέγεις αφού έχεις βάλει το άδειο δισκάκι ή πριν;

Reaction score
6

Τελικα αφου κοιταξα αυτα που μου είπατε και δεν ειδα αποτελεσμα έκανα το απλο να απεγκαταστησω και να ξανά εγκαταστήσω το Nero και το προβλημα λυθηκε.
Μάλλον αυτο προήλθε απο την σύνδεση ενος ακομα writer.
Εχω ομως αλλο τωρα.
Το Writer που εβαλα ειναι το Liteon SHW-16H5S.
Το συγκεκριμένο Writer ειναι LightScribe δηλαδή εχει την δυνατότητα μετα την έγγραφη του dvd να τυπώνει ( με καποιο laser) στην πανω επιφάνεια το σχεδιο που θα του δώσεις.( φυσικα χρησιμοποιώντας το αναλογο δισκακι)
Το Nero υποστιριζει αυτην την μεθοδο εκτυπώσεις μεσω του Nero Cover Desinger αλλα για καποιον λογο ενω υπαρχει η επιλογη δεν βλεπει το LightScribe Writer.
Εχει ασχοληθεί κανεις η αν εχει ακούσει κατι για αυτην την περίπτωση;

exile

Videocameras
Reaction score
4.541

Τις απαντησεις σου καλυτερα θα τις βρεις
στο site της lightscribe.com.Iσως να χρειαστει να κανεις εγκατασταση
το software ξεχωριστα απο το προγραμμα εγγραφης(LightScribe System Software).
Μια καλη επιλογη παντως ειναι το προγραμμα της Surething.Το Nero υποστηριζει
αυτη την επιλογη απο την εκδοση 6.6.0.3 και μετα.

Reaction score
6

Παιδια ευχαριστω πολυ.
Ηδη μου δωσατε πολλες εναλλακτικές λυσεις και θα δω τωρα ποιες απο ολες με βολεύει καλύτερα.
Παντως στο τελευταιο ling με ψιλό-σύγχυσε αυτος που υποστηρίζει πως το label flash ειναι καλύτερο απο το LightScribe

Reaction score
13

Αυτό το έχω ακούσει και εγώ....Μια δοκιμή κανε και πες μας εντυπώσεις....Αν δεν κάνω λάθος τα δισκάκαι με την δυνατότητα labelflash είναι και πιο ακριβά....

Reaction score
164

Κανόνας: Ποτέ μην επενδύεις σε τεχνολογία που υποστηρίζεται από έναν και μόνο κατασκευταστή γιατί θα βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων.
(Βλέπε: Micro MV, ATRAC κτλ)

Reaction score
6

Το λοιπον.
Η δοκιμη που εκανα εγινε μέσω του Sure think .
Ειδε αμεσως το LightScribe dvd-rw και του εδωσα ευκολα ένα από τα υπαρχον στο αρχψειο μου label.
Το συγκεκρυμενο ηταν αρκετα εγχρωμο με εντονο μπλε λιγο κιτρινο και πρασινο.
Το αποτέλεσμα με μια λεξη είναι απογοητευτικό καθως τιποτα από αυτά τα χρώματα δεν μπορει να αποδοθεί με αυτην την τεχνολογία.
Και βεβαια αυτό μονο φυσικο μπορει να θεωρηθεί την στιγμη που αυτό που κανει το Laser είναι να καιει την χρυσαφι επιφανεια του dvd προσπαθωντας να αποδωσει τις διαφορετικες αποχρώσεις.
Το ιδιο πραγμα βεβαια κανει κα το label flash με την διαφορα πως εκει τα δισκακια εχουν πιο glossy επιφανεια ( γυαλιστερή) σε σύγκριση με τα LightScribe δισκακια που είναι πιο ματ.
Επισης στα label flash dvds εχουμε να επιλέξουμε μεταξυ μπλε κιτρινου και μαυρου.( εγω μονο μπλε εχω δει)
Τα συγκεκριμένα δισκακια είναι οντως πιο ακριβα ( 2 – 2,5 ευρω fuji - σε cd δεν υπαρχουν) ενώ τα LightScribe μόλις 1,10 μαρκας philips.

NLS

Reaction score
1
έχω δει και τα δυο και έχω lightscribe χωρίς να μετανιώνω

το lightscribe φέτος θα γίνει ΚΑΙ έγχρωμο με το ΙΔΙΟ hardware (θα αλλάξουν τα δισκάκια μόνο και προφανώς θα θέλει ή τρία περάσματα ή κάποια τέτοια πατέντα)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.575
Members
38.718
Νεότερο μέλος
Nickk