Nero Burning ROM 7.0.8.2 Premium

Reaction score
13
Όπως σωστά απάντησε ο φίλος μας Κώστας το link είναι από το επίσημο site του Nero.Από δική μου πλευρά (και καλό θα είναι να γίνεται από όλους) δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω "περίεργο" link και αυτί διότι είναι παράνομο.Αν κάποιος θέλει να βρει την κανονική έκδοση νομίζω ότι είναι προφανές σε ποια μέρη μπορεί να ψάξει και να έχει επιτυχία στην αναζητησή του.Και αυτό για να μην δημιουργήσουμε για το τίποτα προβλήματα στο forum.

Φιλικά

Γιάννης

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Επίσης να ξέρετε ότι μόλις το εγκαταστήσετε και δεν βάλετε το σωστό serial δεν παίζει το πρόγραμμα... έχει ένσωματωμένο ένα προγραμματάκι που σε συνδέει με την τοποθεσία τους και τσεκάρει αν το serial που έχεις βάλει το έχει και άλλος...

Τα παραπάνω τα διάβασα κάπου αλλά δεν θυμάμαι τώρα που...

Πάντως η πρώτη έκδοση που είχε βγει εμένα μου δημιούργησε πολλά προβλήματα καθώς δεν έγραφε σωστά και χάλασα πάνω από 10 dvd.

Γύρισα πίσω στο 6 και μόλις προχωρήσουν λίγο οι αναβαθμίσεις θα το ξαναδοκιμάσω...

exile

Videocameras
Reaction score
4.541
Πολυ καλο το Nero και καλο θα ειναι να αγοραζουμε τις κανονικες εκδοσεις των προγραμματων,εξαλλου 50-60 ευρω δεν ειναι πολλα.Δοκιμαστε και το Gear pro... :cool: :cool:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.556
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος