Netflix

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.456
Ε νεοδημοκράτης είσαι, τι άλλο να πεις, "ζήτω που θα πληρώνω περισσότερα"... :p :roflmao: :p

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.456
Εσύ το λες αυτό, αφού αντί για αντίδραση βλέπω Τσίπρες και σαχλαμάρες! Κλασικός ΝΔκράτης δηλαδή!

Εγώ το έχω κόψει εδώ και ένα χρόνο (ίσως και λίγο παραπάνω), σκασίλα μου που θα το πάνε! :geek: :gamer:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.456
Αν δεν ήταν οι συνεχείς αυξήσεις στις τιμές, δεν θα λέγαμε όχι, ούτε θα το έκοβα. Αλλά όλοι έχουν και τα όρια τους κύριοι... πλούσιοι που δεν σαν νοιάζουν οι αυξήσεις! :gamer: :p :fuckyou:

ΥΓ. Δεν φαντάζομαι να πιστεύετε ότι μετά από μια τέτοια εξαγορά, δεν θα γίνουν αημαντικές αυξήσεις.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.040

Reaction score
7.221
Θα συνεχίσει σε όλες τις σειρές, να υπάρχει, τουλάχιστον ενα ομοφυλόφιλο ζευγάρι?

Sotos65 ο Αλέξης είναι μεγάλος φαν του Netflix.....εξασκεί το listening στα Αγγλικά του.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.456
Εσύ κάνεις πλάκα, αλλά ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εξασκηθείς (την ακοή και κατανόηση τουλάχιστον) σε μια ξένη γλώσσα, είναι η παρακολούθηση ταινιών, σειρών, ντοκιμαντέρ, ειδήσεων, κλπ, σε αυτήν την γλώσσα. Οπότε αν το κάνει ο Τσίπρας... καλά το κάνει! :geek: :roflmao:

ΥΓ. Παρεμπιπτόντως, καταντά όμως και λίγο κουραστικό, σχεδόν σε οτιδήποτε απαντώ άσχετο με πολιτικά, να μου κοπανάτε κι έναν Τσίπρα ή έναν σύριζα (ή κατ' αντιστοιχία για αντιπαράθεση, ένα μτστκ γμσ :roflmao: )! Δεν είναι κέντρο αναφοράς μου, τίποτα από τα δύο! Μόνο σε θέματα που αφορούν πολιιτική εχουν σχέση! :p

Θα συνεχίσει σε όλες τις σειρές, να υπάρχει, τουλάχιστον ενα ομοφυλόφιλο ζευγάρι?
Θα λυσσάξει ο Τραμπ... μαύρες Κλεοπάτρες, μαύροι Βίκινγκ, μαύροι Έλληνες... :gamer:

Last edited:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.177
ΥΓ. Παρεμπιπτόντως, καταντά όμως και λίγο κουραστικό, σχεδόν σε οτιδήποτε απαντώ άσχετο με πολιτικά, να μου κοπανάτε κι έναν Τσίπρα ή έναν σύριζα (ή κατ' αντιστοιχία για αντιπαράθεση, ένα μτστκ γμσ :roflmao: )! Δεν είναι κέντρο αναφοράς μου, τίποτα από τα δύο! Μόνο σε θέματα που αφορούν πολιιτική εχουν σχέση! :p
Όντως.

:thumbsup:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.830
Members
38.618
Νεότερο μέλος
Leeway