new denon

Reaction score
1
Απάντηση: new denon

Στα δυόμιση χιλιάρικα, θα περίμενα από ένα player και μάλιστα Ιαπωνικό, να βγαίνουν γιαπωνεζούλες ντυμένες μαθήτριες να με κουράρουν :142: Αντ' αυτού βλέπω ένα player ουσιαστικά της σειράς, με χαρακτηριστικά που έχουν player του κατοστάρικου, τι να το κάνω το High gloss finish όταν δεν έχει καν εσωτερική μνήμη και wifi για τα BD live ; 1080p στα DVD έχει και το BDP 3000, το ίδιο smooth μου δείχνει την αρχική σεκάνς στο Star Wars όπως αναφέρει και ο ριβιούερ.Ούτε καν δεύτερο HDMI δεν έχει...

Δούλεμα ψιλό γαζί, όπως το είχε πει ο Αργύρης σε άλλο θρεντ, "απλά ψάχνουν μιά γωνίτσα στη σπηλιά να ζεσταθούν" :142: Ποιός νορμάλ χρήστης θα το αγοράσει όταν υπάρχει το υπερμέγιστο 93 στην αγορά...και με τα ρέστα παίρνεις και προβολέα :116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

τοχωξαναπει
καπου εκει στο 00 εσαχνα το μηχανακι μου σε ενα συνεργειο.
Και μου λεει ο καραφλας ,
αμα βγεις στην πορτα και φωναξεις ΔΥΝΑΤΑ
ρε ΜΑΚΑΚΑ
ποσοι θα γυρισουν ?
Αμα ξαναφωναξεις βαζεις στοιχημα οτι θα ξαναγυρισουν οι ιδιοι
και θα που τι με φωναζεις ρε ?
Καθε προιον εχει τους καψουρηδες του.
Ετσι ο καθε ντενονακιας θα νομιζει οτι αγορασε πιο ποιοτικο πλειερ με τον ντενον.
Αν βεβαια το δει Α_β με το οπακι , θε πει απλα
Εγω αγορασα πλειερ (στρουθοκαμηλισμος σ εολο του το μεγαλειο)
αντι να πει Οκ ειμαι κολλημενος , θα λεει (μεσα του θα πιστευει αλλα) οτι τον καθε ντενονακι ειναι καλυτερο.....

Reaction score
29.673

Θανασάκη δεν είναι νεο είναι περσινό και αφορά τα 100 χρόνια της denon.Επετειακό α100 όπως έβγαλε και ενισχυτή και πικάπ .Και δεν είναι νεο μοντέλο το 4010 είναι με gloss χρώμα.
Οποιος δεν θέλει δεν παίρνει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.005
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos