argi
"Επαγγελματίας"
- Μηνύματα
- 30.020
- Reaction score
- 6.881
More BASS με 30% μεγαλύτερη καμπίνα.Ωραίοι, αντικατεστησαν μια από τις ομορφότερες σειρές ηχείων στην αγορά με μια από τις ασχημότερες! Χώρια που έχω και την εξής απορία: Η προηγούμενη σειρά είχε καμπυλωμένη καμπίνα. Από ότι βλέπω αυτό το χαρακτηριστικό το κατήργησαν. Άρα δυο είναι τα τινά:
α) Η τετράγωνη αποδίδει καλύτερα (άρα και οι μεγαλύτερες σειρές θα πρέπει να περιμένουμε να αντικαταστηθούν με τετράγωνες καμπίνες... δεν το νομίζω)
β) Έκαναν γερή οικονομία στην κατασκευή της καμπίνας. Άρα θα πρέπει να περιμένουμε μείωση της τιμής η πολύ ποιοτικότερα μεγάφωνα, κροσοβερ κλπ.
εεετσιιι εεετσιιι και τολεγα, ολο βλακειες κανουν στην κεφ.Ναι ιδίως τα 8ιντσα σαν mid είναι εξαιρετικά.Ειδικότερα δε στις ανώτερες μεσαίες κάνουν μια σάλτσα μοναδική , που ουδεμία σχέση εχει με μεσαίες.
Ετσι?