D
deleted user 10898
Guest
ωραιος!Με αντιστάσεις τανταλίου Audio Note σε διάταξη step ladder attenuator.
ωραιος!Με αντιστάσεις τανταλίου Audio Note σε διάταξη step ladder attenuator.
τετοια εχει και αυτος!!!Τους ετοιμάζω shock με ενισχυτικά.
Εαν έχεις πάνελ ή δύσκολα ηχεία (να κατεβαίνουν κάτω από 1.5 ohm πχ) και η ανάγκη σε ρέυματα είναι μεγάλη τότε καταλαβαίνεις και τι εννοώ λέγοντας "μου έβγαλαν την ψυχή". Κάνεις ότι μπορέις να τα οδηγήσεις http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=86775
Τυχεροί οι κάτοχοι των νέων ML με ενσωματωμένα ενισχυτικά class D που έχουν λύσει το πρόβλημα.
ηλεκτροδυναμικο σε βλεπω....Βρε παιδια περασα απο τη φιλαρμονικη της περιοχης μου (υπαρχουν 3 στο νησι) να παρω το γιο μου που μαθαινει πνευστο και ακουσα εκτος απο πνευστα και κρουστα
Απο τα δεκα μετρα που με χωριζαν ακουσα ογκο και διαστασεις σκηνης και οργανων που καμια σχεση δεν εχουν με αυτα που ακουω με τα ηχεια στα δυο μετρα
Ηταν τοσο αληθινο το ακουσμα που δεν περιγραφεται
Πιστευετε οτι με αλλαγη στους προενιχυτες υπαρχει καμια ελπιδα να πιασεις πραγματικα κατι απο το ρεαλισμο της πραγματικης ορχηστρας; (και μιλαμε αφταστο ογκο απο δυο τρια οργανα, στην πληρη αναπτυξη της ορχηστρας να μην το συζηταμε)
Και κατι ακομη το ακουσμα στα πιατινια ηταν μαλακο αλλα μεταλλικο, στα πιουριτυ που δεν ειναι τοσο μεταλλικο μου φαινεται λιγοτερο μαλακο
Ρε μηπως φταινε οι ψηφιακοι ενισχυτες;
Μηπως να παμε στα κλαιν μαιν κι ετσι, μηπως να τα πεταξουμε και να παμε για ψαρεμα;
Οπότε δεν μπορεί να καταλάβει τον πόνο μου :142:τετοια εχει και αυτος!!!
ελα βρε κατι τερατα με 300αρια ευρα βλεπω στον Thomann..Οπότε δεν μπορεί να καταλάβει τον πόνο μου :142:
ML SL3 (παθητικά) http://www.martinlogan.com/products/sl3ελα βρε κατι τερατα με 300αρια ευρα βλεπω στον Thomann..
ποια μουλου εχεις?
Για τα woofer μια χαρά είναι.ναι μωρε μου τωχεις ξαναπει...
παρε δυο mc275 και αστα να λαλανε...
ε και τι, αφου οι mc275 εχουν μετασχηματιστες εξοδου με ταπες για 2ohm, δεν εχουν?Για τα woofer μια χαρά είναι.
Στις μεμβράνες είναι το ζόρι που κατεβαίνουν (κατά κατασκευαστή στο 1.5 ohm) στην πραγματικότητα κάτω από 1 ohm
Γι' αυτό και δεν μου άρεσαν τα Purity σε χρήση home cinema και τα διατηρώ παράλληλα στο home cinema μόνο για ράδιο.Και κατι ακομη το ακουσμα στα πιατινια ηταν μαλακο αλλα μεταλλικο, στα πιουριτυ που δεν ειναι τοσο μεταλλικο μου φαινεται λιγοτερο μαλακο
Ναι έχουν.... αλλά σε γεφύρωση. Δηλαδή θέλω 2 Χ 4000 = 8000 ευρά για 150 watt....ε και τι, αφου οι mc275 εχουν μετασχηματιστες εξοδου με ταπες για 2ohm, δεν εχουν?
Τίποτας!Βρε παιδια περασα απο τη φιλαρμονικη της περιοχης μου (υπαρχουν 3 στο νησι) να παρω το γιο μου που μαθαινει πνευστο και ακουσα εκτος απο πνευστα και κρουστα
Απο τα δεκα μετρα που με χωριζαν ακουσα ογκο και διαστασεις σκηνης και οργανων που καμια σχεση δεν εχουν με αυτα που ακουω με τα ηχεια στα δυο μετρα
Ηταν τοσο αληθινο το ακουσμα που δεν περιγραφεται
Πιστευετε οτι με αλλαγη στους προενιχυτες υπαρχει καμια ελπιδα να πιασεις πραγματικα κατι απο το ρεαλισμο της πραγματικης ορχηστρας; (και μιλαμε αφταστο ογκο απο δυο τρια οργανα, στην πληρη αναπτυξη της ορχηστρας να μην το συζηταμε)
Και κατι ακομη το ακουσμα στα πιατινια ηταν μαλακο αλλα μεταλλικο, στα πιουριτυ που δεν ειναι τοσο μεταλλικο μου φαινεται λιγοτερο μαλακο
Ρε μηπως φταινε οι ψηφιακοι ενισχυτες;
Μηπως να παμε στα κλαιν μαιν κι ετσι, μηπως να τα πεταξουμε και να παμε για ψαρεμα;
Εντάξει ένα ριμπονάκι για πάνω από τα 8500 ΗΖ έχουν! Μην το κάνουμε και θέμα!εισαι κατα των ηλεκτροστατικων ή μαγνητοστατικων ή και των δυο γιατι απο οσο ξερω τα δικα σου ειναι ηλεκτροδυναμικα και στα πριμα μεμβρανη
Καλά τα Purity για home cinema; Εδώ γελάμε. Με ποια ηχεία ως αναφοράς τα σύγκρινες;Για home cinema καλα ειναι για μουσικη δεν ξερω.
Ναι, είναι κουφό που τα χρησιμοποιώ έτσι, αλλά πολύ με βόλεψαν. Πατάς το on-off του tuner και αμέσως έχεις μουσική, και μάλιστα με μια ατμοσφαιρικότητα που μαγεύει.Ραδιο δεν εχω αλλα να εχω πανελ για ραδιο που ειναι μουγκο εκ φυσης δεν θα το εκανα