NEW Stereoscopic Player 1.7 with DXVA for 3D For EveryOne!!!

Reaction score
0
Βγήκαν και καινούργιες εκδόσεις του αγαπημένου 3D Player που πλέον έχει φτάσει στην έκδοση 1.7 με πολλές διορθώσεις και πολλές νέες δυνατότητες με μία από τις πιο σημαντικές οτι υποστηρίζει πλέον DXVA Acceleration και έχει ενσωματωμένο MKV Splitter χωρίς την ανάγκη πλέον ξεχωριστού Splitter... :119:

Περισσότερες πληροφορίες: www.3dtv.at

Όπως επίσης και στο Thread που έχω ανοίξει σχετικά με τον Stereoscopic Player και την χρήση της ColorCode 3D τεχνολογίας:
http://www.avsite.gr/vb/showthread....KV-on-PC-with-3D-HighQuality-Anaglyph-Glasses)

Όπως και στο Thread για χρήση της ColorCode 3D τεχνολογίας στο PC Gaming... :116:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?95924-3D-GAMING-on-PC-with-ColorCode-3D!!

Reaction score
0
Απάντηση: NEW Stereoscopic Player 1.7 with DXVA for 3D For EveryOne!!!

καλησπερα κωνσταντινε, ριξε μας λιγο τα φωτα , πως μπορω να παιξω με hardware accelaration στο καινουργιο στερεοσκοπικ, ξετσεκαρα to disable accelaration στο advance option αλλα τιποτα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: NEW Stereoscopic Player 1.7 with DXVA for 3D For EveryOne!!!

Φίλε μου η γνώμη μου είναι να μην πειράξεις τίποτα από τις ρυθμίσεις που έχει ο player!!
Το μόνο που είναι απαραίτητο και όχι πάντα να επέμβεις και να τσεκάρεις στους codecs και αυτό μόνο όταν ξέρεις τι κάνεις και στις επιλογές για το ποια τεχνολογία 3D χρησιμοποιείς ως standard!!
Σχεδόν επιβάλλεται να εγκαταστήσεις το FFDShow πριν την εγκατάσταση του player και αυτό για τον ήχο, το χρησιμοποιεί!!
Από εκεί και πέρα η γνώμη μου είναι να απεγκαταστήσεις τον player και να τον ξανά εγκαταστήσεις για να είναι με τις default ρυθμίσεις του.
Αν έχεις βάλει όπως είπα πιο πριν και το FFDShow περασμένο, δεν πρέπει να έχεις κανένα πρόβλημα γιατί με τις Default ρυθμίσεις του είναι για να αναπαράγει αρχεία 3D με χρήση DXVA!!
Βασικά ποια έκδοση του player έχεις περάσεις πες μου και ποια κάρτα γραφικών έχεις, αν θες και επεξεργαστή.... ;)

Reaction score
0
Απάντηση: NEW Stereoscopic Player 1.7 with DXVA for 3D For EveryOne!!!

ευχαριστω για την αμεση σου απαντησ, εχω περασμενο τον 1.7 και με το ffdshow περασμενο, η καρτα γραφικων που εχω ειναι η ati 3650 hd 512 με παρασμενους του τελευταιους drivers. Exei mia epilogh to programma sto advance option-troubleshooting-την επιλογη disable hardware accelaration την εχει τσεκαρισμενη απο default, οταν την ξετσεκαρω δεν συμβαινει τιποτα, anyway δεν καταλαβαινω διαφορα οτι παιζει με dxva.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: NEW Stereoscopic Player 1.7 with DXVA for 3D For EveryOne!!!

Από τις λίγες φορές που ακούω "ευχαριστώ", και το λέω αυτό γιατί σε άλλο forum, ορμήσανε να με φάνε, μέχρι που άκουσα οτι θέλω να δημιουργήσω και εντυπώσεις...... lol lol
Εννοείται και διαγράφηκα από εκεί!! ;) (το θυμήθηκα τώρα και απλά το ανάφερα...)
Το "θέλω" και το κάνω, έχω τον χρόνο και το κάνω... ;-)
Λοιπόν Βαγγέλη άκου...
Στο advance option-troubleshooting που μου λες πρέπει να τα έχεις όλα ξετσεκαρισμένα!!
Δεν μου είπες τι cpu έχεις, είναι σημαντικό μπας και μπορέσουμε και παίξουμε με την cpu.
Γιατί καλό και άγιο το DXVA αλλά ακόμα είναι σε αρχικό επίπεδο και πολλές φορές μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα, η τουλάχιστον πολύ πιο εύκολα μιας και επηρεάζεται άμεσα από τους drivers της κάρτας γραφικών και κατά πόσο αυτοί δουλεύουν σωστά.... ;-)
Λοιπόν μου λες 3 πράγματα που χρειάζομαι για να μπορέσω να σε βοηθήσω.
1: Μοντέλο επεξεργαστή
2: Ποιους Catalyst έχεις περασμένους (μου είπες τους τελευταίους, δηλαδή έχεις τους 11.3??)
3: Τι αρχείο είναι αυτό που προσπαθείς να παίξεις?? Mkv?
4: Όταν προσπάθείς να παίξεις κάποιο αρχείο εφόσον έχεις ξετσεκαρισμένα τα πάντα στο advance option-troubleshooting, τι σου κάνει? δεν πάιζει καθόλου, σου βγάζει κάποιο πινακάκι?
Γιατί αν προσπαθήσει να το παίξει και μπορεί να το παίξει θα σου βγάλει ένα πινακάκι με διάφορες επιλογές, αλλιώς θα σου πετάξει ένα πινακάκι με διάφορες πληροφορίες σχετικά με το γιατί δεν μπορεί αν το αναπαράγει και χωρίς επιλογές.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: NEW Stereoscopic Player 1.7 with DXVA for 3D For EveryOne!!!

εχω τους 11.3 και ξετσεκαρισμενα ολα αλλα δεν παιζει με dxva, οταν παιζω με media clasic και prefer codec fdxva παιζει hardware accelaration, εσυ παιζεισ με dxva ?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NEW Stereoscopic Player 1.7 with DXVA for 3D For EveryOne

Έλα Βαγγέλη, λοιπόν, εμένα παίζει κανονικά με dxva, αλλά δεν το χρησιμοποιώ γιατί δεν δουλεύει με υπότιτλους, είναι αυτά και άλλα πολλά που έλεγα πριν για το dxva. (μπορεί να δουλέψει λογικά με κάποιο εξωτερικό plug-in, όποιος βρει λύσει που σίγουρα υπάρχει, ας απαντήσει... ;) )
Για πρόσεξε μήπως σου φορτώνει καταλάθος και το video decoder του ffdshow, ξέρεις στο system tray δεν πρέπει να εμφανίζεται το κόκκινο εικονίδιο του ffdshow!!
Και τσέκαρε λίγο και τις ρυθμίσεις του ήχου στο ffdshow αν συμφωνούν με τις επιλογές που έχω εδώ
http://www.avsite.gr/vb/showthread....KV-on-PC-with-3D-HighQuality-Anaglyph-Glasses

Τώρα αυτό είναι ή κάποιο conflict (ελπίζω οτι δεν έχεις άλλους περασμένους decoders στο σύστημα σου πέρα από το ffshow...) με κάποιο άλλον decoder ή ο 11.3 δεν δουλεύει σωστά στο μοντέλο της κάρτας σου, εγώ έχω την 6850 και μην σου φανεί και καθόλου περίεργο γιατί οι catalyst από τους 10.10-10.11 και μετά είναι οτι χειρότερο έχω πετύχει στα 5-6 χρόνια που χρησιμοποιώ ATI, είναι γεμάτο το ιντερνετ από παράπονα, και εγώ έχω άλλα πρόβληματα όμως με τους 11,3... ;)
Τσέκαρε αυτά που σου είπα και πες μου αν μπορείς και τι είναι το αρχείο που προσπαθείς να παίξεις??
Γνωρίζεις πιστεύω από mkv side by side κτλ....??
Και πες μου και τι σου κάνει όταν σέρνεις το κατάλληλο αρχείο στον Player????
Βγάζει κάποιο μήνυμα, κρασάρει, εμφανίζει μαύρη οθόνη στον player??? Τι??
Αν δεν μου περιγράψεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω...
Και αν σου πετάει κάποιο μήνυμα ένα screenshot θα βοηθούσε πάρα πολύ... ;)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.511
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio