New SVS 2000 Series

Reaction score
228
Ας το αφήσουμε καλύτερα, μάλλον εγώ αρμενίζω στραβά. Ας κρατήσει πάντως ο φίλος ότι μπορεί να μην είναι η ουτοπία για όλους.
Σίγουρα το ίδιο sub αν μπει σε διαφορετικό χώρο και χρησιμοποιηθεί από χρήστη με διαφορετικό γούστο στο χαμηλό μπορεί να προσφέρει πολύ λιγότερη (ή περισσότερη) ικανοποίηση.
Γι' αυτό είναι ρίσκο να αγοράζεις χωρίς δοκιμή στο χώρο σου αλλά που τέτοιες ευκολίες στο Ελλάντα:D.
Οπότε προχωράς και κάνεις το σταυρό σου ή απλά δε ρισκάρεις...

@Zizik: προς το παρόν ένα παλιό Yamaha RXV-650 αλλά μαζί με τα sub (ή λίγο αργότερα) θα αλλάξω και ενισχύτή με πιθανότερο υποψήφιο έναν εκ των Yamaha της σειράς Aventage (1030 ή 2030)

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.627
Σίγουρα κάποιος από τα μέλη το φόρουμ μπορεί να σε βοηθήσει στην εγκατάσταση. (Αν είσαι Αθήνα, μπορώ και εγώ.)

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.591
Σ
@Zizik: προς το παρόν ένα παλιό Yamaha RXV-650 αλλά μαζί με τα sub (ή λίγο αργότερα) θα αλλάξω και ενισχύτή με πιθανότερο υποψήφιο έναν εκ των Yamaha της σειράς Aventage (1030 ή 2030)
Η εμπειρία μου λέει ότι sub χωρίς παίδεμα δεν παίζει με τίποτα.
Η ερώτηση αφορά την πιθανότητα αξιοπρεπούς αυτόματης ισοστάθμισης στο(α) sub(s).

Reaction score
228
Κατάλαβα. θα το ψάξω λίγο να δω τί προσφέρει η Yamaha και τί ο ανταγωνισμός (denon, pioneer). Αν δεν κάνω λάθος όμως οι Yamaha δεν πρέπει να έχουν τέτοια δυνατότητα, έτσι δεν είναι? (Με εξαίρεση τον προενισχυτή σου που -μάλλον- έχει)

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.591
Οι Pioneer δεν έχουν ισοστάθμιση στα subs, ούτε καν manual. Επεμβαίνουν αυτόματα μόνο σε σοβαρά προβλήματα και όχι κάτω απ' τα 63Hz. Έχουν όμως καλή ισοστάθμιση στα 5-7 κανάλια.

Αυτοί που έχουν Audyssey κάνουν ισοστάθμιση, αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα manual επέμβασης μετά. Μέτρια πράγματα στο sub, αλλά απ' το τίποτα...

Οι Yamaha έχουν auto, αλλά και manual ισοστάθμιση στo sub σε τέσσερις συχνότητες με ό,τι Q θέλεις, όπως ακριβώς κι ο δικός μου. Αφού γίνει η (μετριότατη) auto, μετά μπορείς να το φτιάξεις να παίζ'. :D
Σελ. 119: http://download.yamaha.com/api/asset/file/?language=en&site=usa.yamaha.com&asset_id=59615

Reaction score
15.548
η yamaha διαθετει 2 sub τα οποια μπορουν και να ισοσταθμιστουν ξεχωριστα αρκετα καλα .....

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.377
Members
38.693