Night Music

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Gayngs - The Gaudy Side Of Town from LP "Relayted" (2010)

Opening track απο το μοναδικο αριστούργημα των Gayngs. Λευκή soul, funk, beats, ethnic, ψυχεδέλεια, electronica, και μπόλικη τρελλα, ανακατεμένα ισόποσα αλλα με ενα μαγικό τροπο κρατούν αποστάσεις απο ολα. Ειναι σαφείς, μας αρέσουν πραγματα του παρελθόντος αλλα εμείς ζούμε στο παρόν και κοιτάζουμε το μέλλον. Αριστούργημα. Έβγαλαν μόνο αυτο το album στην Jagjagwuar και εξαφανίστηκαν.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
The Besnard Lakes - Chicago Train from LP "The Besnard Lakes Are The Roaring Night" (2010)

Μένουμε Jagjagwuar records με Besnard Lakes και ενα κοματι απο το δευτερο album τους, τους αρέσει η αμερικανική παράδοση πολυ αλλα το αίμα βράζει και το μυαλό τρέχει, όποτε να'μαστε...

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Okkervil River - On Tour With Zykos from LP "The Stand-Ins" (2008)

Jagjagwuar και ξερό ψωμί σημερα, συνεχεια με καταπληκτικούς Okkervil River, οτι καλυτερο πάντρεμα εχω ακούσει σε φολκ, καντρυ και κυρίως ποπ, ποπ, ποπ. I love it. Εχουν πέσει στην αντίληψη μου τουλάχιστον 3 αριστουργήματα απο την αρκετά μεγαλη δικογραφία τους μεχρι σημερα.

Reaction score
4.197
Ευχαριςτω darkman. Είστε ολοι απίθανοι μάγκες και μαγκισα :gotcha::roflmao: :lolsign:
Αντε γεια μας. :drinks:
Δεν πιστεύω ,η ''μάγκισσα''(aka Χριστιάνα),να έχει ανάγκη να της πούμε ''χρόνια πολλά'',μέρα που είναι;:errwhat:{Σιγά να μην περίμενε απο μια μέρα μόνο):gotcha::lolsign:

Να'σε καλά ''C'':thumbsup:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Bonnie "Prince" Billy & Tortoise - Thunder Road from "The Brave And The Bold" (2004)

Γιγαντοτεραστιος Bonnie Prince Billy με Tortoise, σε ενα ΠΑΝΤΕΛΩΣ απίστευτο διςκο ΜΟΝΟ με διασκευές, τις οποίους κυριολεκτικά ανεβάζει τουλάχιστον, όχι ενα, αλλα δυο επίπεδα πιο πανω μίνιμουμ, Απο τα καλύτερα albums που εχω ακούσει τα τελευταία χρονια. Εδω στο Thunder Road του Boss, και μην μου πει κανεις οτι το original ειναι καλυτερο, θα μαλώσουμε, και το λεω εγω που θεωρώ τον Springsteen τεράστιο καλλιτέχνη. Ακούστε όλο τον διςκο οπωσδήποτε, δεν θα πιστεύετε στα αυτιά σας τι διασκευές κάνει. ΘΕΟΣ.

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
Δεν πιστεύω ,η ''μάγκισσα''(aka Χριστιάνα),να έχει ανάγκη να της πούμε ''χρόνια πολλά'',μέρα που είναι;:errwhat:{Σιγά να μην περίμενε απο μια μέρα μόνο):gotcha::lolsign:

Να'σε καλά ''C'':thumbsup:
Πως...
Και χρόνια πολλά και δώρα περίμενα.

Νταξ,πέρα απο την πλάκα.Ούτε που ήξερα τι μέρα είναι σήμερα.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Πως...
Και χρόνια πολλά και δώρα περίμενα.

Νταξ,πέρα απο την πλάκα.Ούτε που ήξερα τι μέρα είναι σήμερα.
:banned:Χρονια πολλα λοιπόν, μια και σε έχουμε μια και μοναδική εδω μεςα και πρεπει να σε προσέχουμε ιδιαιτέρως. Και φυσικα το δωράκι, τι αλλο, ενα κοματι απο τους Αρνίσιο Παιδακι.

:drinks:

Reaction score
4.197
Εεε,αφού είναι έτσι και μας την λες,ο άντρας ο σωστός,
θα κάνει το χρέος του,να 'ούμε!

Αμ πως!

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
:banned:Χρονια πολλα λοιπόν, μια και σε έχουμε μια και μοναδική εδω μεςα και πρεπει να σε προσέχουμε ιδιαιτέρως. Και φυσικα το δωράκι, τι αλλο, ενα κοματι απο τους Αρνίσιο Παιδακι.

:drinks:
Εεε,αφού είναι έτσι και μας την λες,ο άντρας ο σωστός,
θα κάνει το χρέος του,να 'ούμε!

Αμ πως!
Thank you guys...huuuug!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.298
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale