Nissan GT-R

Reaction score
0
Ένα αυτοκίνητο με πρακτικά άπειρες δυνατότητες βελτίωσης που φτιάχτηκε για να κυριαρχήσει στην άσφαλτο .
Η αισθητική του ήταν πάντα το μελανό του σημείο και δυστυχώς, εαν κρίνω από τις spy-photos, η ιστορία θα επαναληφθεί..:pc:

Reaction score
1
Είδα εχτές στην έκθεση tuning στο αεροδρόμιο ενα skyline τέρας που είχαν (δεν θυμάμαι ποιό περίπτερο) και έπαθα "ζημιά"!!!!
Είναι το κορυφαίο αυτοκίνητο για έξτρα "φτιάξιμο".......
Χρήμα να έχεις να του ρίχνεις και όχι δεν θα πει!!!

Reaction score
0
ΟΚ.
Θα σας φέρω σαν παράδειγμα το 350Z.
Θυμάστε τι έγραφαν τα περιοδικά όταν κυκλοφόρησε???

"Μετάδοση από carbon,μπρος-πίσω θολομπαρες,μπλοκέ,
3.5 λιτρα,τιμόνι ξυράφι,μπλα μπλα μπλα"

Πείτε μου ποιος ήταν ο λόγος που πάτωσε εμπορικά,παρόλο τη "χαμηλή" τιμή των 50000 ευρώ...

:respect:
αλλά κακά τα ψέματα όταν φτάνει η ώρα να πέσει το χρήμα,
παράγοντες όπως η αισθητική παίζουν καθοριστικό ρόλο.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Πάτωσε? Στην Ελλάδα ίσως.

Εγώ το συγκεκριμένο θα το έπαιρνα αν μπορούσα. Μάλιστα το είχα σκεφτεί πολύ σοβαρά κάποια στιγμή.

ΥΓ: Πες μας και το 350Z άσχημο τώρα... Κάποιες φορές οι ιάπωνες βάζουν τον κώλο τους κάτω και δημιουργούν.

Reaction score
0
Νικόλα εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει(γούστα είναι αυτά βέβαια),
αλλά όπως φαίνεται δεν αρέσει ιδιαίτερα και στους υπόλοιπους Ευρωπαίους.
Εμπορική επιτυχία έχει γνωρίσει στις HΠΑ και στην Ιαπωνία,στις πατρίδες του Fast and the furious δηλαδή.

Ο μόνος λόγος που το προσέχω είναι γιατί ξέρω ότι "από κάτω" έχει πέσει πολλή μελέτη και έχει φοβερές κατασκευαστικές προδιαγραφές.

Reaction score
5
Στην ευρωπη το 350z πηγε καλα, μαλιστα πολυ καλυτερα απο το 300zx, και στην αμερικη ηταν για αρκετα χρονια το πρωτο σε πωλησεις στην κατηγορια του...
Η nissan πετυχε και με το παραπανω τους στοχους της, γι'αυτο εχει μεινει τοσα χρονια στην αγορα, και γι'αυτο συνεχιζουν να το "αναβαθμιζουν"...

Στις πιστες τα παει μια χαρα κοντρα με την cayman S (85,000e) αλλα στην ελλαδα παλι... ολοι προτιμουν την απλη (αν και ακριβοτερη) boxster (την ψοφια οχι την S) γιατι ξερουν οτι οι porsche ειναι καλυτερες...
Στην ελλαδα δεν "επιασε" γιατι στην ιδια τιμη παιρνεις ενα πολυ πιο poul-mour αμαξι, slk, Ζ4, κλπ και οχι Nissan...

Ευτυχως που υπαρχει και η Νισσαν και κραταει την ιαπωνικη σχολη ανοικτη γιατι toyota και honda κοιμουνται τον υπνο του δικαιου. ολο ακουμε spor/superspor και ολο περιμενουμε... Τουλαχιστο να της αναγνωρισουμε οτι ΠΑΝΤΑ κραταει ενα με δυο spor αμαξια (και μαλιστα καλυτερα απο τον ανταγωνισμο για την τιμη τους) στην γκαμα της.

Reaction score
0
Ευτυχως που υπαρχει και η Νισσαν και κραταει την ιαπωνικη σχολη ανοικτη γιατι toyota και honda κοιμουνται τον υπνο του δικαιου.
Ναι...
Το ΜR2, ένα roadster με κινητήρα στο κέντρο και 1000 κιλα βαρος,όπως και το S2000 ή και τα TYPE R
είναι μοντέλα που απευθύνονται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό.

Reaction score
5
Ναι...
Το ΜR2, ένα roadster με κινητήρα στο κέντρο και 1000 κιλα βαρος,όπως και το S2000 ή και τα TYPE R
είναι μοντέλα που απευθύνονται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό.
Αφου μπορεις να συγκρινεις το 350Ζ με το MR2, S2000 (=τελεια στημενο, δε λεω!) και civic TypeR... εγω παω πασο! :smoking:

Απλα οι ιδιες οι εταιριες τους διπλα στο προηγουμενο 300zx εβγαζαν αντιστοιχα τα κορυφαια τοτε supra, Nsx, και καποια integra TypeR...
Οποτε εσυ θεωρεις τη συνεχεια του Supra, το MR2 και τη συνεχεια του NSX, το S2000... παω παλι πασο! :smoking:
ΤΩΡΑ
που βγαινει το GTR με τι θα το "παιξουν" οι toyota και honda? Με τα RAV και CRV?

Reaction score
0
Άμεσα μάλλον όχι.
Ειναι όμως από τα λίγα αυτοκίνητα που περιμένω να κυκλοφορήσουν,παρόλο που(πάλι) δεν θα το αγόραζα.

Reaction score
5
Άμεσα μάλλον όχι.
Ε, οποτε μετα τα τοσα χρονια του 350Ζ και το GTR παλι μονο του θα παιζει... Ποιος κραταει την ιαπωνικη σχολη τελικα...?

Παλι καλα λεμε που υπαρχει και η Νissan... Αλλιως... "TypeR" βγαζει και η Opel πια, και η Mazda... και καλυτερα...

Reaction score
5
E, E, ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Σε 8 και κατι μερες θα σταματησει τις βολτες και θα ειναι ΕΔΩΩΩΩΩ!

http://www.black-mask.org/

[youtube]nY3eDMjrVtY[/youtube]

[youtube]cduqCNdXhJ8[/youtube]

[youtube]tckCC6V1oMA[/youtube]

Κοιταξτε παρακατω... Χάλι μαυροοοοοοοοοοοοοοο!!! :happy_9:

Μεχρι και στο GT5 το δοκιμαζουν!!! :cool_1:

Αντε να μαθουμε τι θα κανει αυτος ο VR38DETT (Twin Turbocharged 3.8-liter V6) μεσα στο νεο GTR...

Reaction score
2
Με απωθουν τα Ιαπωνικα γενικως, αλλα να πω την αμαρτια μου, τουτο θα το περνα...

Reaction score
5
XAXAXAXAXAXAXAXA

Το παιδι το εχετε φαει πια!!!
Και στο συγκριτικο συνεχως ή για το υψηλοτατο bitrate του fifth element ακουγαμε (αφου μου ειχε κολλησει για 2 μερες η πλακιτσα που καναμε...) ή για το οτι ειναι ανηλικος o spresv!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.876
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain