NISSAN Qashqai

Reaction score
5
Η τετρακίνηση δεν είναι μόνο για χωράφια και βουνά. Τα περισσότερα σημερινά SUV δεν βλέπουν χώμα έτσι κι αλλιώς. Αλλά προσφέρει στην πρόσφυση στην ελληνική 'άσφαλτο' ('άσφαλτος', λέμε και καμιά μ@λ@κία να περνάει η ώρα), και θα σε σώσει κάποια φορά σε μια κλειστή στροφή που μπήκες με πολλά.

Reaction score
2.001
Απάντηση: NISSAN Qashqai

Ακις, κλειστή στροφή με πολλά + παιδι-ιά στο πίσω κάθισμα= λαλακίες!!!

Θα μου πείς βέβαια ότι δεν θα έχω τα παιδιά συνέχεια και μπορεί να μου έρθει κάποια στιγμή η όρεξη για λαλακίες.............Καλό θα είναι να θυμηθώ τότε ότι έχω 4χ2 και όχι 4χ4!

D

deleted user 10898

Guest
qashqai ΜΟΝΟ το 2λιτρο 4κινητο.
αλειως συντομα θα το μετανειωσεις.
το 2λιτρο "τραβαει" σχετικα καλα αλλα ΟΧΙ και πολυ καλα.
προσπεραση με παιδια στην Εθνικη θες το 2λιτρο.
4τρακινηση... η συγκεκριμενη ειναι πααρα πολυ καλη για αυτο που προοριζεται...
δηλαδη ...οδικη συμπεριφορα σε ασφαλτο γλυστερη, βρεγμενη, λιγο λασπη κλπ.
ξεχαστε τα εκος δρομου, το πολυ χωματοδρομους χωρις πολυ λασπη.
το 2λιτρο αξιζει τα χρηματα του.

D

deleted user 10898

Guest
Η τετρακίνηση δεν είναι μόνο για χωράφια και βουνά. Τα περισσότερα σημερινά SUV δεν βλέπουν χώμα έτσι κι αλλιώς. Αλλά προσφέρει στην πρόσφυση στην ελληνική 'άσφαλτο' ('άσφαλτος', λέμε και καμιά μ@λ@κία να περνάει η ώρα), και θα σε σώσει κάποια φορά σε μια κλειστή στροφή που μπήκες με πολλά.
και στο συγκεκριμενο αυτοκινητο δουλειει πολυ καλα σε συνδυασμο με το esp.
η 2 λιτρη εκδοση με esp einai μθστ...

Reaction score
3

Ακις, κλειστή στροφή με πολλά + παιδι-ιά στο πίσω κάθισμα= λαλακίες!!!

Θα μου πείς βέβαια ότι δεν θα έχω τα παιδιά συνέχεια και μπορεί να μου έρθει κάποια στιγμή η όρεξη για λαλακίες.............Καλό θα είναι να θυμηθώ τότε ότι έχω 4χ2 και όχι 4χ4!
Επειδή το προηγούμενο αυτοκίνητό μου ήταν subaru forester και η οικογενειακή μου κατάσταση σχεδόν όπως και εσύ (+1 σκύλα), να σου πω ότι το 4x4 μου φάνηκε χρήσιμο πολύ περισσότερες φορές από όσες βρέθηκα σε μη ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Ακόμα και τα "κοντά" μια χαρά ήταν σε κάτι περίεργες ανηφόρες εντός μικρών χωριών.
Αλλά βρε παιδί μου κάνε ένα τηλεφώνημα που σου λέω να τα ακούσεις κιόλας, έχω πολλά να σου πω :137:

Reaction score
2.001

Jo, μην ανησυχεις βρε.....!
Θα τα πούμε. Αλλά να τα πούμε με ηρεμία. Αυτες τις μέρες (και μέχρι να τελειώσουν τα σχολεία) είμαι μεταξύ δουλειάς και baby sitting σε καθημερινή βάση!!!

Καλοπερνάω!!!!

Reaction score
51

.....και η οικογενειακή μου κατάσταση σχεδόν όπως και εσύ (+1 σκύλα), .....

Θα σε ΒΑΝάρω ρε....
Αglήτη.....
Πως μιλάς έτσι για την πεθερούλα σου?? :111:

:138: :142:

Reaction score
3

Αυτή δε μετράει, δεν τρώει χώρο από την καμπίνα, έχω τρέιλερ:120:

Reaction score
5
Αυτά που ο κόσμος λέει 'λαλακίες' εγώ λέω χαρά της οδήγησης.
Ένας φίλος μου αποφάσισε ότι θέλει να πηγαίνει βόλτες με τα (μικρά) παιδιά του, και να τις ευχαριστιέται κι όχι να συμβιβάζεται.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Έδωσε τη Boxster και πήρε 911. Έχει και καθίσματα πίσω.

:622::624:

Reaction score
6
Όταν λέμε "πολλά" εννοούμε τα όρια.

Και στην ελληνική άσφαλτο αυτά μπορεί να είναι πολύ πιο κάτω απ' όσο νομίζουμε.

Το θέμα είναι να το έχεις διαθέσιμο σε μια δύσκολη στιγμή διότι το ΥΠ.Ε.ΧΩ.Δ.Ε σαπούνι εποίησεν. Άκου άσφαλτος... ! :142:

Reaction score
2.001
Απάντηση: Re: NISSAN Qashqai

Αυτά που ο κόσμος λέει 'λαλακίες' εγώ λέω χαρά της οδήγησης.
Ένας φίλος μου αποφάσισε ότι θέλει να πηγαίνει βόλτες με τα (μικρά) παιδιά του, και να τις ευχαριστιέται κι όχι να συμβιβάζεται.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Έδωσε τη Boxster και πήρε 911. Έχει και καθίσματα πίσω.
Εβαλε κοτσαδόρο ή σχάρα για τα ποδήλατα των παιδιών?
:138::137::138:

Reaction score
2.001

Λοιπόν....επανέρχομαι σε λίγο διαφορετικη βάση αυτή την φορα!!

Διαβάζοντας το θέμα για υβριδικο ή πετρελαιο, άρχισα να ψάχνομαι....
Είμαι ''τυχερός'' γιατί μένω Σαλαμίνα. Λόγω του ναυστάθμου, το νήσι χαρακτηρίζεται ως παραμεθώριος, και μπορώ να αγοράσω πετρελαιοκίνητο!!! (καλό ε?).
Πηγαινοέρχομαι καθημερινα Αθηνα λόγω δουλειάς, αποκλειστικά όμως με μηχανη. Αυτοκίνητο θα χρησιμοποιήσω 10-20 φορές τον χρόνο, και αυτες στην πλειοψηφια τους προγραμματισμένες (π.χ βόλτα, κάποια επίσκεψη με την μικρή κλπ).
Επειδή υπάρχει δυνατότητα να ''δανειστώ'' αυτοκίνητο για αυτές τις περιπτώσεις (fabia 100hp το έχω παραχωρήσει στην μανα μου απ'τον γάμο μου κ μετα), σκέφτηκα λοιπόν να ''δω'' και την περίπτωση του diesel με την λογική ότι μπορεί καποιες φορές να ζοριστώ λίγο, αλλά κάποια στιγμη στο μέλλον (1-2 ίσως 3 χρόνια αλήθεια ΠΟΤΕ?), θα επιτραπούν και στην Αθήνα, τι θα μου προτείναται με βάση αυτό :
''Το Getz είναι ηδη οριακό για μεγαλες μετακινήσεις, με 1 παιδί.
Ξεκινάω να κοιτάω λοιπόν (χωρίς βιασύνες) για κάτι μεγαλύτερο σίγουρα σε χώρους. Τετρακίνηση δεν χρειάζομαι.
Από τιμή, είμαι εκεί που λέει ο φίλος frogie...στα 20.000,00 ευρο''

Από υβριδικά μου έχει αρέσει το καινούργιο της HONDA που είναι κοντά στην τιμή που θέλω.
Από πετρελαιο δεν ξέρω ακόμα. Σαν αυτοκίνητο γενικά έχουμε ξετρελαθεί με αυτο το Citroen, αλλά νομίζω ότι στην Ελλάδα δεν έρχετε η diesel έκδοση του.....:110:

Τέλος να πώ πως αν δεν κάνω κάποιο λάθος, η αρχική επιλογή NISSAN Qashqai στην Ελλάδα έρχετε μονο σε 2λιτρο diesel (και όχι 1.5), οπότε λόγω τιμής βγαίνει εκτός πλάνου....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.057
Members
38.641
Νεότερο μέλος
roque