NMT Comparison

Reaction score
0
ϊσως σε κάποιους να φανεί χρήσιμο στην προσπάθεια να αποφασίσουν "ποιο MNT να πάρω?"
MNT Comparison
Δυστυχώς δεν συμπελιμβάνεται το Raidsonic

Reaction score
0
Re: MNT Comparison

παιδια καλα ακουγονται αυτα τα μηχανακια. το ερώτημα είναι αξίζει κανένας να επενδύσει χρήματα για αυτά ή ειναι απλός μόδα και θα περάσει?

Reaction score
2

παιδια καλα ακουγονται αυτα τα μηχανακια. το ερώτημα είναι αξίζει κανένας να επενδύσει χρήματα για αυτά ή ειναι απλός μόδα και θα περάσει?
Τα ΝΜΤ δεν είναι μόδα,είναι το μέλλον.

Reaction score
0

Αν και πολυσυζητημένα... ΕΓΩ :)116:) θέλω αυτό που είναι καλύτερο σε streaming, κατά προτίμηση με 802.11n, στην... χειρότερη με 1000άρι δίκτυο.

Ποιό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο σε αυτόν τον τομέα; Ποιό είναι πιο συμβατό με τις διάφορες (USB) κάρτες ασύρματου δικτύου, δίνοντας ό,τι καλύτερο σε ταχύτητες και αναπαραγωγή χωρίς κολλήματα σε 1080p; :117:

Reaction score
2

Αν και πολυσυζητημένα... ΕΓΩ :)116:) θέλω αυτό που είναι καλύτερο σε streaming, κατά προτίμηση με 802.11n, στην... χειρότερη με 1000άρι δίκτυο.

Ποιό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο σε αυτόν τον τομέα; Ποιό είναι πιο συμβατό με τις διάφορες (USB) κάρτες ασύρματου δικτύου, δίνοντας ό,τι καλύτερο σε ταχύτητες και αναπαραγωγή χωρίς κολλήματα σε 1080p; :117:
Με ασύρματο δύσκολο να μην έχεις κολλήματα σε 1080p.

Reaction score
0

Και γιατί να έχω; Αντί να "πιάνω" 300 ή 270 (στην τωρινή μου διαμόρφωση) θα "πιάσω" ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 200). Δεν επαρκεί για HD;

Reaction score
0

ειδίκός δεν είμαι αλλά απο την στιγμή που όλα τα mnt κυκλοφορούν με 100αρα κάρτα δικτύου, με 200 θα είσαι εντάξει. (λέω εγώ τώρα..μην το δέσεις κιολάς)

Reaction score
0
ενδιαφέρον θα ήταν αν έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει με powerline
Αν παίζει καλά το 1080p streaming με αυτό τότε...γίναμε
(καλα εγώ τι μιλάω....ακόμα δεν έχω αποφασίσει ποιο θα πάρω...και τώρα που κατέληξα στο raidsonic..εξαντλήθηκε)

Reaction score
1
Απάντηση: Re: NMT Comparison

ενδιαφέρον θα ήταν αν έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει με powerline
Αν παίζει καλά το 1080p streaming με αυτό τότε...γίναμε
Το συγκεκριμένο είναι 85Mbps. Υπάρχουν και στα 200. Αλλά αυτά είναι θεωρητικές τιμές.
Εξαρτάται πολύ από την τοπολογία του ηλεκτρικού δικτύου η ταχύτητα που θα πάρεις.
Δηλαδή πόσοι ηλεκτρικοί πίνακες μεσολαβούν και στην περίπτωση 3φασικού αν είναι στην ίδια φάση.

Εγώ έχω σε 85άρια devolo Powerline ένα dreambox που κάνει stream και βλέπω χωρίς σπασίματα (χαμηλή ανάλυση βέβαια) στις χειρότερες δυνατές συνθήκες (άλλοι όροφοι, άλλοι πίνακες, άλλη φάση).

Αν μπουν στο ίδιο κύκλωμα (ίδια ασφάλεια στον πίνακα) πιθανόν να δεις HD χωρίς πρόβλημα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster