Nochnoy Dozor

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
ή αγγλιστί "Night Watch"

Ρώσικη παραγωγή, στα χνάρια του Matrix, με βιντεοκλιπίστικη ατμόσφαιρα και μερικά από τα πιο εντυπωσιακά εφέ που έχουν εμφανιστεί τελευταία.

Κατά τα άλλα αμφιβάλλω αν θα σας αρέσει, με εξαίρεση αυτούς που έχουν περίπου το ίδιο διαστροφικό μυαλό με μένα, που η ταινία μου άρεσε :mrgreen:

Ένας επιπλέον λόγος να πάτε να το δείτε είναι ότι είναι κάτι τελείως διαφορετικό από τον αμερικάνικο τρόπο κινηματογράφησης που έχουμε συνηθίσει.

Αν πάτε να το δείτε, στη δεύτερη σκηνή με τη χοντρή που κάνει τα μάγια κλείστε τα μάτια σας όσοι έχετε παιδάκια, είναι φρικαλέα :lol: :lol:

Reaction score
6
Βρε άρρωστε , τι πας και βλέπεις; :D
Και εχει και συνεχεία καθοτι trilogy

Με φόντο τη σύγχρονη Μόσχα, το "Νochnoi Dozor" ξεσκεπάζει τη μάχη του άλλου κόσμου που χαρακτηρίζεται από μία ανακωχή χιλίων ετών μεταξύ των δυνάμεων του Φωτός και των δυνάμεων του Σκότους. Εδώ και αιώνες, τα μυστικά μέλη των Φυλάκων της Νύχτας αστυνομεύουν τα πλάσματα του Σκότους - τους βρικόλακες, τις μάγισσες και τους μάγους που κάνουν ύπουλες πράξεις μέσα στη νύχτα - ενώ τα πλάσματα του Σκότους έχουν έναν Ημερήσιο Φύλακα, που με τη σειρά του αστυνομεύει τις δυνάμεις του Φωτός. Η μοίρα της ανθρωπότητας εξαρτάται από αυτή την ευαίσθητη ισορροπία ανάμεσα στο Καλό και στο Κακό, αλλά βρίσκεται σε κίνδυνο...

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Εγώ βασικά πήγα επειδή είδα το τρέιλερ που είναι χαλαρά μέσα στα 5 καλύτερα τρέιλερ που έχω δει την τελευταία πενταετία, και έπεσα κάτω.

Φυσικά όλες ή το 90% των εντυπωσιακών σκηνών της ταινίας βρίσκονται στο τρέιλερ :mrgreen:

Reaction score
49
Δευκαλίων πρέπει να ομολογήσω ότι εντυπωσιάστηκα και μάλιστα πολύ!!!
Θα την δω....Οπωσδήποτε!!!! :D

Υ.Γ. Το ξάφνιασμα όταν κοιτά ο μικρός απ' το ματάκι της πόρτας ήταν.......Μπρρρρρ!!!!
(ιδιαίτερα όταν η ώρα είναι 4:30 τα ξημερώματα.......)

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Γιάννη δεν υπάρχει περίπτωση να μην εντυπωσιαστεί κάποιος από το τρέιλερ, είναι άψογα φτιαγμένο :)

Ξαναλέω, όποιος το δει... με προσοχή και ρέγουλα :) στην αρχή γιατί είναι ψιλοφρικαλέα η σκηνή :mrgreen:

Reaction score
0
Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα με την ταινια. Γυρω στο μετριο θα την χαρακτηριζα και σιγουρα πολυ κατω των προσδοκιων μου. Με τον Ρωσικο κινηματογραφο τα παω πολυ καλα αλλα απο οτι φαινεται αυτη τη φορα ασχοληθηκαν με πολυ Αμερικανικο θεμα για να καταφερουν. Σαν στορυ και ιδεα τα πανε πολυ καλα αλλα σαν υλοποιηση πατωσαν. Τα εφε τους φαινονται λιγο ψευτικα στο στυλ των σειρων που κυκλοφορουν ευρεως στην τηλεοραση μας πχ μαγισσες, ηρακλης κλπ. και οι ηθοποιοι δεν... Γενικα ελειπε η γκλαμουρια του Χολυγουντ που στο συγκεκριμενο ειδος ταινιων ε! ειναι σχεδον απαραιτητη.
Πιο πολυ στο Kostadin φερνει παντως και σαν ιδεα και σαν τελικη γευση.

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Εμένα μου άρεσε που δεν υπήρχε γκλαμουριά και που ήταν ψιλοπαρακμιακό το όλο concept. :)

Reaction score
49
Γιάννη δεν υπάρχει περίπτωση να μην εντυπωσιαστεί κάποιος από το τρέιλερ, είναι άψογα φτιαγμένο :)

Ξαναλέω, όποιος το δει... με προσοχή και ρέγουλα :) στην αρχή γιατί είναι ψιλοφρικαλέα η σκηνή :mrgreen:

Tώρα το λες??? :shock:

Μου κόπηκαν τα γόνατα εχθές το βράδυ!!!! :mrgreen: :mrgreen:

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Απίστευτο ε? Έτσι και έχεις γυναίκα έγκυο ίσα που βγάζεις και αυτά που έχεις φάει για μεσημέρι.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab