Nokia: Ν95-8GB

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Nokia: Ν95-8GB

Έχεις καμμία φωτογραφία σου να το κρατάς και να μιλάς;

Γιατί το λες αυτό??? :happy_8: :happy_8: :happy_8:
Αφού μικρούλι είναι.....Κομψότατο!!!:cool_11: :cool_11:
Με τόση εγληματικότητα που υπάρχει στις μέρες μας, το 7710 είναι ένα πολύ καλό όπλο!!! :cool_11: :cool_11:

Reaction score
14
Το πήρα και εγώ...πολύ καλό !!!

Μόνο που η μεταφορά από τη sim στο καινούριο τηλέφωνο μου έκανε τις επαφές ξέρετε τί.. ( από samsung αντιγραφή σε sim και από εκεί αντιγραφή στο nokia..)
Κάπου λέει για contacts editor μέσα από το pc suite..
Γιατί εγώ δεν βρίσκω κάτι τέτοιο????

Reaction score
173
Απάντηση: Nokia: Ν95-8GB

Επειδη επαιξα λιγο με του Λευτερη,εκεινο το βραδυ που βρεθηκαμε-το Ν95 εννοω ρεμαλια-ποτε δεν καταλαβα τι διαφορα εχει απο το απλο που πληρωσα μια 700αρα σχεδον,το καλοκαιρι.
Οσοι το εχετε αληθεια,το gps του το δουλευεται καθολου;

Reaction score
14
Έχω κατεβάσει κάποια themes για το κινητό αλλά στα 2 από τα 10 μου βγάζει " το πιστοποιητικό έχει λήξει" και δεν μου τα περνάει για εγκατάσταση..
Ξέρετε κάποιον τρόπο να το παρακάμψουμε ?

Reaction score
451
Έχω κατεβάσει κάποια themes για το κινητό αλλά στα 2 από τα 10 μου βγάζει " το πιστοποιητικό έχει λήξει" και δεν μου τα περνάει για εγκατάσταση..
Ξέρετε κάποιον τρόπο να το παρακάμψουμε ?
βάλε την ημερομηνία του τηλεφώνου έναν χρόνο πίσω...εγκατέστησε το θέμα...ξαναγύρνα το στην σωστή...:cool_4:

Reaction score
4
Eμενα μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι το πηρα? Με 600 ευρω που ειχα μαζεψει επιδοτηση απο τρεις γραμμες συνδεσης, που διατηρω στην Wind + κατι ποντοι απο το προγραμμα αβανταζ, επαιρνα σιγουρα κατι αλλο.

Βιαζομουν ομως για αγορα ... Το kaizer θα αργουσε να ερθει στην Wind και απο pda ειχε κατι αηδιες ... Οποτε πηρα το Ν95-8G. )(

Λεω ωραια ... Το Ν95 εχει και wifi οποτε θα μπαινω στο ιντερνετ. Mπαινω και ξενερωνω αφου οι σελιδες δεν εμφανιζονται σε ολη την οθονη και πρεπει να παιζεις συνεχεια με το zoom out. Μεγαλη ξενερα και δυσχρηστο. Απο τοτε δεν ξαναμπηκα ιντερνετ.

Τα παιχνιδια του εχουν πλακα για να περασει η ωρα σου σε κανα μετρο η λεωφορειο. Δυσκολα ομως στον χειρισμο τους. Ειδικα το Fifa. Αν του γυρισεις και την οθονη σε Landscape τοτε δεν μπορεις καν να χειριστεις το πληκτρολογιο.

Συγκριτικα με το Ν73 που ειχα δεν βλεπω μεγαλες διαφορες. Εκτος του wifi και της καμερας στα 5ΜP

Oσο αφορα το gps του θα κατσω να με θεσετε αν εχει καταφερει να το χρησιμοποιησει κανεις.
Προσπαθησα με τις οδηγιες ενος φιλου να του περασω αλλο χαρτη που δεν ανοιγει την gprs συνδεση για να σε χρεωσει, αλλα δεν τα καταφερα. Μεγαλο πηξιμο ...

Θα το πουλαγα πολυ ευχαριστως !!! Το εχω ενα μηνα και το βαρεθηκα ... Ποτε ξανα symbian ...

Φανηηηηηηηη ειχες δικιο φιλε !!!

Καλα ειναι να το δωσω 520 ? 720 εχει καινουριο ...

Reaction score
46
καλημέρα και καλή χρονιά
θα ήθελα να ρωτήσω κάτι
μπαίνοντας απο το κινητό στο internet (m;esv wind plus non stop) όταν έκανα reply σε ποστ ή οταν έγραφα καινούριο μου τα έβγαζε ιερογλυφικά όταν πάταγα οκ
έχω δοκιμάσει τα πάντα έχω αλλάξει γραμματοσειρές unicode, automatic, ελληνικά .....κ.λ.π
έχω αλλάξει ρυθμίσεις αλλά δεν καταφέρνω τίποτε
υπόψιν έχω το ελληνικό nokia με τους ελληνικούς χαρακτήρες στα πλήκτρα
μπορείτε να βοηθήσετε?? γνωρίζει κανείς την λύση
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φώτης

Reaction score
14
Θα το πουλαγα πολυ ευχαριστως !!! Το εχω ενα μηνα και το βαρεθηκα ... Ποτε ξανα symbian ...

Φανηηηηηηηη ειχες δικιο φιλε !!!

Καλα ειναι να το δωσω 520 ? 720 εχει καινουριο ...
Λευτέρη δεν με ρώτησες ποτέ.... εχω πεί ίσαμε 30 φορές ποτέ ξαάν symbian και ειδικά NOKIA symbian αλλά όλο και το ξανακάνω το λάθος και η μ@λ@κία δεν εχει τελειωμό.

Θέλω πάντα να εχω ενα ευχρηστο κινητό που να έχει όμως και μερικά καλούδια. Αγοράζω το 6600
και λεώ είμαι αρχοντας.... τα κολλήματα που είχα ήταν σχεδόν περισότερα απο τις επιτυχημένες κλησεις που έκανα.

Μετά αγοράζω το 3G 6630
και λέω τΩΡΑ είμαι ΑΡΧΩΝ...!!!! Αρχidia αρχων πάλι... το ένα κόλημα μετα το άλλο.

Αγοράζω το 6270
το μόνο Non symbian και ήταν επιτέλους ενα τηλέφωνο με τα όλα του. ΔΟΥΛΕΥΕ συνέχεια και χωρ΄ςι ένα κόλλημα.

Ομως με έτρωγε η τσεπη μου και ο πόλος μου και πήρα το N73.. ξανά symbian o βλάκας!!! Το ένα κόλλημα ξανά μετά το άλλο.... το διαόλι... ασε που η 3mpixel καμερα του είναι για τον λουτσο.... κάνει 3 -5 δευτερόλεπτα να βγάλει μαι φωτό είδικά με φλάς, και είναι κυριολεκτικά σιχαμένο. Το εχω τόσο σιχαθεί που και να μου χαρίσουν ΝΟΚΙΑ θα το δώσω στα "αρφανά" αλλά και πάλι φοβάμαι το σιχτήρι απο αυτά οπότε θα το πάω στα Λιόσια για αποτέφρωση...!!!

Κρίμα γιατί ήταν πάντα η πρώτη μου επιλογή η ΝΟΚΙΑ πλεόν η τελευταία...

Πάω ολοταχώς με την αναβάθμιση της WIND για το VIEWTY της LG, τι λέτε αξίζει? ή είναι μάπα ο Κορεάτης????

Reaction score
14
τελικά ποτέ μην πείς ποτέ και επειδή εχω "σταθερό λόγο" και "αξία στην κρίση μου" αγόρασα σήμερα το N95 8Gb!!!! Αχ ρε δάσκαλε που δίδασκες.....!!!! αλλα ελεγα και άλλα πραττω τώρα...!!!

Τι ελεγα 2 μήνες πρίν... τρίχες κατσαρές.... πήρα το LG ασύμβατο με το car kit (NOKIA 616) Και ετσι στην τωρινή αναβάθμιση (δευτερο μισό πακέτου μας) πήρα το μάυρο αριστούργημα της ΝΟΚΙΑ.

Τώρα στο παρκέ του ΟΑΚΑ εχω βάλει και εγώ ενα λιθαράκι στο σήμα του χορηγού!!!

Στο θέμα μας... το κινητό είναι πολύ καλό, και ευχρηστο.

το GPS του είναι τίποτε γιατί πρώτον δεν εχω καταφέρει να βρώ δορυφόρο και στίγμα, (Αλήθεια πληρώνεις για αυτό?) δευτερον δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθώ με το GPS ή να το αγνοήσω τελέιως. Ξέρει κανείς κανα καλούδι να του βάλω πάνω? Αν εχετε ιδιαίτερα καλές ιδέες δεχομαι και ΠΜ αν είναι ειδικά κανα προγραμματακι που προτείνετε...!!!

Ακούω τους ειδικούς!

Reaction score
7
Απάντηση: Nokia: Ν95-8GB

Garmin Maps Mobile XT με χάρτες Auto Drive Hellas, Anavasis και BlueChart Atlantic (ναυτικός) ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στο κινητό. Κοίτα στο myphone και στο ipmart-forum.org.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.598
Members
38.472
Νεότερο μέλος
nickger