Nokia E65 - Πωλειται

Reaction score
0
Πωλείται το γνωστό κινητό Nokia E65 σε άψογη λειτουργική κατάσταση. Εμφανισιακά είναι σε αρκετή καλή κατάσταση, η πίσω πλευρά του είναι άψογη και στην μπροστινή πλευρά μπορείς μόνο να καταλάβεις ότι είναι χρησιμοποιημένο από το πλαίσιο γύρω από την οθόνη που έχει ελάχιστες μικρό γρατζουνιές από καθημερινή χρήση(τίποτα το ιδιαίτερο). Η αγορά του έγινε τον Οκτώβριο του 2008 και χρησιμοποιήθηκε για μερικούς μήνες και μετά ως δεύτερο κινητό διότι είχα και το Iphone 2G. Το χρώμα του καφέ σκούρο. Είναι στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα (φορτιστής – καλώδιο USB – ακουστικά hands free – θήκη – CD – manuals)
Να σημειώσω ότι είναι με micro SD 2GB και όχι με τα αρχικά 512Mb που είχε η συσκευασία του.
Τιμή 150 ευρώ και τα μεταφορικά δικά μου.
Εδώ και εδώ για review και εδώ για το πόσο κοστίζει σήμερα.
Για όποιες περισσότερες πληροφορίες η φωτογραφίες παρακαλώ με pm.

Ευχαριστώ,

Reaction score
0
Νέα και τελική τιμή 130 ευρώ. Με τα μεταφορικά δικά μου.

Reaction score
0
Απάντηση: Nokia E65 - Πωλειται

Γεια σου. Πριν 2 ημέρες μου έκλεψαν το δικό μου E65 σε ταξίδι μου και ευτυχώς δεν ήταν με σύνδεση αλλά με κάρτα CU. Τώρα θέλω να το αντικαταστήσω με το ίδιο μοντέλο αλλά δεν μπορώ να πάω πάνω από 100 ευρώ.
Μήπως ενδιαφαίρεσαι για την προσφορά μου? Αν ναι κανονίζουμε για αντικαταβολή στην Αθήνα.
Δημήτρης

Reaction score
0
Απάντηση: Nokia E65 - Πωλειται

Συγνωμη αλλά τελικά βρήκα και θα αγοράσω άλλο μοντέλο. Άκυρη η προηγούμενη ερώτηση.
Δημήτρης

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.400
Members
38.694
Νεότερο μέλος